Parere Sincera Andrositol : Merita Cumparat ?

Alexandru Matei

Am citit foarte multe articole și am vobit cu nenumărați medici despre problema disfuncțiilor erectile.

Aceste probleme sunt întâlnite la 1 din 10 bărbați din întreaga lume, iar eu sunt unul dintre nefericiți.

Pentru că devine un complex dacă această problemă este pe termen lung, mai ales la o vârstă la care nu te-ai aștepta să întâmpini astfel de probleme, am vrut să găsesc rapid o soluție care să mă ajute să-mi păstrez încrederea în mine. Pentru mine și soția mea, actul sexual contează foarte mult, iar pentru o perioadă lungă de timp fără să avem astfel de momente intime, aceasta ar fi putut deveni o problemă reală pentru relația noastră.

Aveam atât de multe de pierdut încât nu am vrut să-mi asum acest risc și am început să testez mai multe medicamente, dar si suplimente naturale care să mă ajute să am din nou erecții puternice și un apetit sexual ridicat.

În tot acest timp am fost foarte atent la toate produsele testate pentru că am vrut să rămân cu suficiente informații încât să ajut cu sfaturi și alți bărbați care se regăsesc în problema mea. Acest complex este unul care îți poate afecta încrederea de sine și poate duce chiar la depresie.

La capitolul suplimente am testat atât Andrositol, Argon,Taxier, dar și alte suplimente cunoscute.

Fara dubii ,Argon Potent m-a ajutat cel mai mult și consider că este alternativa cea mai potrivită pentru orice alt produs din acest domeniu .

Prezentarea produsului Andrositol

Andrositol este un produs Lo Li Pharma, destul de cunoscut prin rândul bărbaților cu deficiențe erectile. Este recunoscut pentru rolul său de a îmbunătăți creșterea calității spermei, dar și funcționalitatea acesteia.

Prospectul produsului Andrositol este un document foarte important, după părerea mea, care ar trebui citit cu atenție de fiecare bărbat care a cumpărat pentru prima dată acest produs.

Vă invit să citiți în continuarea acestui articol o alternativă eficientă și puternică a produsului Andrositol care a avut numai efecte benefice asupra vieții mele sexuale. Numele produsului pe care îl recomand fiecărui bărbat pus la grea încercare de anumite disfuncții erectile este Argon și este un produs 100% natural, fără efecte secundare. Mai multe detalii despre acesta puteți găsi în continuarea articolului.

De unde îl putem achiziționa

Fiind un supliment alimentar, acesta poate fi achiziționat din diverse farmacii fără prescripție medicale. Acest lucru nu înseamnă că discuțiile cu un medic specialist sunt inutile, ba dimpotrivă, se recomndă să vă adresați medicului în cazul în care produsul prezintă niște probleme cauzate de Andrositol.

Poate fi achiziționat chiar și online, din farmaciile online sau de pe site-urile de specialitate, iar prețul pentru Andrositol în momentul scrierii acestui articol este de 42.50 lei.

O cutie de Andrositol conține 30 de plicuri cu pulbere.

Cum se administrează

Se administrează un pliculeț dizolvat într-un pahar cu apă în orice moment al zilei, o singură dată pe zi. Este indicat să nu depășiți această limită în speranța în care o să aveți efecte mai bune. Tot ce puteți să faceți este să înrăutățiți situația și să favorizați apariția unor reacții adverse provocate de Andrositol in urma unei doze prea mare de subtanță.

O cutie care conține un număr de 30 de plicuri este suficientă pentru o lună de administrare.

Ingredientele folosite în compoziția Andrositol

Un aspect foarte important pentru astfel de suplimente alimentare este reprezentat de lista ingredientelor. Pentru mine a contat întotdeauna ca produsele pe care eu le consum pentru a-mi rezolva problema cu erecțiile slabe și apetitul sexual scăzut să aibă o cantitate cât mai potrivită de substanțe active, dar și să conțină ingrediente diverse care să-mi ajute funcționarea bună a întregului organism.

  • Myo-inositol – 1000 de mg
  • VitaminaE – 30 de mg
  • L-Carnitina – 30 de mg
  • L-Arginina – 30 de mg
  • Acid folic – 200 de μg
  • Seleniu – 55 de μg

Chiar dacă este un supliment alimentar, părerile despre Andrositol vor fi mereu diverse, dar cert este că nu trebuie să înlocuiască un stil de viață sănătos și o alimentație variată.

Efectele secundare ale Andrositol

În cazuri de fenilcetonurie, acest produs poate afecta organismul bărbatului și nu este indicat. Nu sunt foarte multe păreri expuse de bărbații care au testat acest produs în mediul online, dar dezavantajele Andrositol cu privire la efectele adverse ar trebui să apară în prospectul din cutia de Andrositol.

Ingredientul Acid Folic folosit in acest produs poate produce anumite efecte secundare , iar acestea sunt :

  • Tulburarile de somn
  • Depresia
  • Iritabilitatea
  • Febra

În cazul unor complicări trebuie să contactați de urgență un medic specialist. Nu tratați aceste lucruri cu superficialitate pentru că pot duce la efecte neplăcute.

Alternativa Andrositol

Lista de ingrediente ar putea fi mult mai generoasă și să conțină și alte substanțe active.

Alternativa pe care eu o recomand pentru acest produs conține mult mai multe ingrediente, ceea ce m-a făcut să-l aleg pentru beneficiile complexe pe care le are.

Alternativa naturală pe care eu o consider mult mai eficientă și puternică, care nu are efecte adverse și care m-a ajutat să fiu din nou apreciat de soția mea – Argon Potent.

Argon este un supliment natural produs în India și care este oferit bărbaților care suferă de disfuncții erectile sub forma unor pliculețe cu pulbere care conțin 7 g de substanță activă. Dizolvată în pahar, pulberea va avea un gust plăcut de lămâie.

Cel mai important factor este lista de ingrediente care m-a făcut să nu mai renunț la acest produs și să declar căutarea mea încheiată spre produsul ideal pentru erecții tari și apetit sexual crescut.

Recomand cu cea mai mare încredere tuturor bărbaților care au nevoie de un stimulent sexual de calitate care să le transforme viața lipsită de încredere în una plină de momente intime foarte intense.

4.5/5 (4 Reviews)
4.5/5 (4 Reviews)

Leave a Comment