Totul despre Apilarnil Potent | Pareri & Efecte Secundare si Pret [2020]

Alexandru Matei

Barbatii care sufera de tulburari de dinamica sexuala pot spune adio acestor afectiuni care le pune in pericol relatia si le scade increderea de sine, cu ajutorul unui produs disponibil sub forma de comprimate, de 30 de comprimate, Apilarnil Potenty.

Acest produs are un efect biostimulator asupra functiei sexuale masculine, dar si un efect pozitiv asupra starii de sanatate, ajutand utilizatorii sa obtina un tonus fizic si mental foarte bun, gratie ingredientelor naturale active, precum vitamine, aminoacizi si saruri minerale.

Scurta prezentare a produsului Apilarnil Potenty

Apilarnil Potenty este un puternic biostimulator al functiei sexuale masculine, cu un efect impresionant asupra potentei si apetitului sexual. Aceste capsule sunt benefice in cazul tulburarilor de dinamica sexuala, mai ales in cazul tulburarilor erecto-ejaculatorii primare sau secundare unor tulburari psihice care sunt asociate sau nu cu alterarea spermatogenezei.

Cum se foloseste Apilarnil Potenty

Apilarnil Potenty este un supliment care se administreaza oral, cate un comprimat filmat de trei ori pe zi. Utilizatori trebuie sa consume pastilele in cure de 7-10 zile separate prin pauze de 5-6 zile. se poate administra si cate un comprimat filmat de 4 ori pe zi, timp de o saptamana, apoi 1-2 comprimate filmate pe zi, timp de o luna.

Ingrediente

Apilarnil Potenty are in compozitie un complex de substante naturale ce contine aminoacizi, precursori hormonali de tip androgen pentru stimularea endocriogenitala, dar si vitamina A, B2, PP si saruri minerale, precum fosfor, calciu, fier, mangan, magneziu, cupru si potasiu. Extrasul de telina amelioreaza metabolismul si actioneaza ca si un tonic general al glandelor sexuale, iar continutul de metiltestosteron stimuleaza celulele testiculare si amelioreaza metabolismul.

Printre ingredientele Apilarnil Potenty se numara:

 • Pulbere liofilizata din larve de trantor 50 mg – cu proprietati biostimulante si energetice;
 • Extract de telina (Apium graveolens L.) 90 mg – cu efect benefic in reducerea tensiunii arteriale, dar si asupra impotentei si infertilitatii;
 • Glicerofosfat de calciu 90 mg;
 • Acid folic 0,06 mg – cu rol in sustinerea sistemului nervos, prevenirea aparitiei si instalarii depresiei, sustinerea sistemului imunitar.

Beneficii

Printre beneficiile produsului Apilarnil Potenty se numara:

 • Imbunatatirea performantei sexuale masculine;
 • Cresterea libidoului;
 • Cresterea duratei erectiei masculine;
 • Vasodilatarea sferei pelviene si biostimularea functiilor sexuale.

Contraindicatii si efecte secundare

Acest produs are contraindicatii si efecte secundare asupra pacientilor care sufera de:

 • Giperfunctiune corticosuprarenala;
 • Afectiuni cardiovasculare precum hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca;
 • Insuficienta hepatica;
 • Insuficienta renala;
 • Anemie feriptiva.

De asemenea, produsul nu este indicat barbatilor care au depasit varsta de 60 de ani, celor care sufera de hipertrofia de prostata.

Ca si efecte adverse, acest produs poate da reactii alergice pacientilor cu alergii la produsele apicole. De asemenea, capsulele pot provoca bufeuri de caldura, insomnie, retentia de sare, cresterea calcemiei, pozitivarea probelor hepatice. Totodata, dozele mari pot provoca tremor, excitatie centrala, hipotensiune arteriala.

Se recomanda evitarea consumului acestor comprimate de catre bolnavii cu anemii megaloblastice, prin continutul de acid folic, ce poate intarzia stabilirea diagnosticului si instituirea unui tratament corect. Totodata, acest produs are in componenta o substanta dopanta, interzisa la sportivi.

Barbatii in varsta si adolescentii nu pot folosi aceste capsule.

De unde poate fi achizitionat Apilarnil Potenty?

Produsul destinat tratarii disfunctiilor erectile si impotentei, scaderii libidoului si insuficientei ejacularii se poate achizitiona din magazinele online specializate, dar si din magazinele fizice de specialitate, din plafaruri si din farmacii.

Acest produs nu este dificil de procurat, nu este nevoie de prescriptie medicala, insa utilizatorii trebuie sa acorde o mare atentie felului in care consuma si dozajului pe care il iau, precum si contraidicatiilor si daca se incadreaza in lista pacientilor care nu ar trebui sa consume aceste capsule, ci mai degraba sa se orienteze catre un alt produs.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Leave a Comment