Top Cele mai bune Pozitii Sexuale Care Innebunesc Femeile

Morar Mihai

Exista mai multe pozitii sexuale si fiecare cuplu este liber sa fie cat de creativ doreste in dormitor.

Unele pozitii sexuale sunt mai complexe, in timp ce altele sunt foarte simple, iar imaginatia celor doi parteneri este singura limita in acest sens.

Au fost insa semnalate si o serie de pozitii care par a fi preferate de foarte multe cupluri, iar acest top le prezinta pe cele mai importante dintre ele.

Cele mai utilizate pozitii sexuale

1. Pozitia Cowgirl

Pozitia Cowgirl este foarte populara. Partenera trebuie sa stea deasupra partenerului, calare pe acesta, in genunchi si se apleaca in fata peste bratele sale. el va sta intins pe spate.

Cu aceasta pozitie ea are cel mai mare control asupra intensitatii si asupra unghiului de penetrare, un lucru foarte important pentru o buna stimulare a punctului G.

Sursa Gif: Sexpositions.online

2. Pozitia Lingura

Pozitia Lingura este cea care va condimenta viata oricarui cuplu. Lingurita este ingredientul perfect pentru o partida de sex memorabil. In aceasta pozitie, ea va sta intinsa pe o parte, cu spatele la partener, care va avea astfel si posibilitatea de a o mangaia si de a o atinge.

Aceasta pozitie ajuta la obtinerea orgasmului mai rapid, dar este utila si pentru cei care se confrunta cu ejacularea precoce.

Sursa Gif: Sexpositions.online

3. Pozitia 69

69 este o pozitie speciala abordata de foarte multe cupluri, in care fiecare partener are gura pozitionata in dreptul organelor enitale ale celuilalt, facand sex oral totodata.

Cei doi parteneri pot sta orizontal, pe lateral, unul peste celelalt sau in cazuri foarte rare cu unul din parteneri in picioare si celelalt orientat cu capul in jos.

Sursa Gif: Sexpositions.online

4. Pozitia ancora

Pozitia ancora are loc cu partenera stand pe o parte, usor inclinata spre dreapta. Partenerul va ingenunchia in fata ei si ii ridica piciorul stang, pe care il sprijina de umarul sau.

Exctitatia vizuala este unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei pozitii.

Sursa Gif: Sexpositions.online

5. Pozitia Misionarului

Pozitia misionarului este cea mai cunoscuta si mai usoara dintre toate. In timp ce partenera sta pe spate, cu picioarele desfacute, el se va pozitiona intre picioarele ei si tot el este si cel care detine controlul absolut.

Aceasta pozitie are unele variatiuni insa rezultatele sunt aceleasi si actiunea este foarte similara.

Sursa Gif: Sexpositions.online

Citeste: 8 poziții Kamasutra de care Trebuie sa stii

6. Pozitia Roabă

Roaba este o poziție sexuală care permite sexul penetrant prin spate femeii. Aceasta necesita forta si flexibilitate de la ambii parteneri.

Daca sunteti unul dintre acele cupluri carora le place sa incorporeze yoga in pozitiile sexuale, atunci acesta pozitie ar putea deveni una din favorite. In această pozitie, barbatul sta in pozitie verticala.

Femeia sta in mâini, si isi infasoara picioarele în jurul iubitului ei pana ajunge sa-si atinga picioarele in spatele feselor lui.

Sursa Gif: Sexpositions.online

7. Pozitia Fluturele

Femeia va sta insinsta pe spate, avand picioarele desfacute astfel incat sa formeze un unghi cat mai larg, mai mare de 90 de grade.

El va ingenunchia in fata ei pozitionandu-se intre picioarele sale. Este important ca bazinul ei sa fie pozitionat sub talia lui, astfel incat cei doi sa se miste simultan.

Barbatul isi va pune mainile sub fundul ei si o ajuta sa isi ridice cat mai mult bazinul. Prin aceasta ridicare se obtine pozitia perfecta pentru penetrare.

Sursa Gif: Sexpositions.online

8. Stai si daruieste

Din această pozitie, partenerul tau poate aduce cu usurinta o mana in fata corpului tau si iti poate stimula clitorisul.

Aceasta pozitie este aproape perfecta pentru un sex rapid, deoarece ambii parteneri sunt in picioare.

Ea stă cu fata catre perete si el se alatura ei, din spate.

Sursa Gif: Sexpositions.online

Lasa un comentariu