8 Cele mai bune Poziții Sexuale Care Înnebunesc Femeile

Morar Mihai

Există mai multe poziții sexuale și fiecare cuplu este liber să fie cât de creativ dorește în dormitor.

Unele poziții sexuale sunt mai complexe, în timp ce altele sunt foarte simple, iar imaginația celor doi parteneri este singura limită în acest sens.

Au fost însă semnalate și o serie de poziții care par a fi preferate de foarte multe cupluri, iar acest top le prezintă pe cele mai importante dintre ele.

Cele mai utilizate poziții sexuale

1. Poziția Cowgirl

Poziția Cowgirl este foarte populară. Partenera trebuie să stea deasupra partenerului, călare pe acesta, în genunchi și se apleacă în față peste brațele sale. el va sta întins pe spate.

Cu această poziție ea are cel mai mare control asupra intensității și asupra unghiului de penetrare, un lucru foarte important pentru o bună stimulare a punctului G.

Sursa Gif: Sexpositions.online

2. Poziția Lingură

Poziția Lingură este cea care va condimenta viața oricărui cuplu.

Lingurița este ingredientul perfect pentru o partidă de sex memorabil. În această poziție, ea va sta întinsă pe o parte, cu spatele la partener, care va avea astfel și posibilitatea de a o mângâia și de a o atinge.

Această poziție ajută la obținerea orgasmului mai rapid, dar este utilă și pentru cei care se confruntă cu ejacularea precoce.

Sursa Gif: Sexpositions.online

3. Poziția 69

69 este o poziție specială abordată de foarte multe cupluri, în care fiecare partener are gura poziționată în dreptul organelor enitale ale celuilalt, făcând sex oral totodată.

Cei doi parteneri pot sta orizontal, pe lateral, unul peste celelalt sau în cazuri foarte rare cu unul din parteneri în picioare și celelalt orientat cu capul în jos.

Sursa Gif: Sexpositions.online

4. Poziția ancoră

Poziția ancoră are loc cu partenera stând pe o parte, ușor înclinată spre dreapta. Partenerul va îngenunchia în fața ei și îi ridică piciorul stâng, pe care îl sprijină de umărul său.

Exctitația vizuală este unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei poziții.

Sursa Gif: Sexpositions.online

5. Poziția Misionarului

Poziția misionarului este cea mai cunoscută și mai ușoară dintre toate. În timp ce partenera stă pe spate, cu picioarele desfăcute, el se va poziționa între picioarele ei și tot el este și cel care deține controlul absolut.

Vezi cum poți să îți condimentezi clasica poziție a misionarului, și o face mai interesantă.

Sursa Gif: Sexpositions.online

Citeste: 8 poziții Kamasutra de care Trebuie sa stii

6. Poziția Roabă

Roabă este o poziție sexuală care permite sexul penetrant prin spate femeii. Această necesită forță și flexibilitate de la ambii parteneri.

Dacă sunteți unul dintre acele cupluri cărora le place să încorporeze yoga în pozițiile sexuale, atunci acesta poziție ar putea deveni una din favorite. În această poziție, bărbatul stă în poziție verticală.

Femeia stă în mâini, și își înfășoară picioarele în jurul iubitului ei până ajunge să-și atingă picioarele în spatele feselor lui.

Sursa Gif: Sexpositions.online

7. Poziția Fluturele

Femeia va sta însinstă pe spate, având picioarele desfăcute astfel încât să formeze un unghi cât mai larg, mai mare de 90 de grade.

El va îngenunchia în fața ei poziționându-se între picioarele sale. Este important ca bazinul ei să fie poziționat sub talia lui, astfel încât cei doi să se miște simultan.

Bărbatul își va pune mâinile sub fundul ei și o ajută să își ridice cât mai mult bazinul. Prin această ridicare se obține poziția perfectă pentru penetrare.

Sursa Gif: Sexpositions.online

8. Stai și dăruiește

Din această poziție, partenerul tău poate aduce cu ușurință o mână în fața corpului tău și îți poate stimula clitorisul.

Această poziție este aproape perfectă pentru un sex rapid, deoarece ambii parteneri sunt în picioare.

Ea stă cu fața către perete și el se alătura ei, din spate.

Sursa Gif: Sexpositions.online

Lasa un comentariu