Cele mai comune Fantezii Sexuale pentru cel mai bun sex

Morar Mihai

Deși cei mai mulți nu recunosc, toți oamenii au fantezii sexuale. Indiferent de vârstă sau sex, cu toții știm că avem măcar o fantezie, ideea accea de “partidă perfectă”.

Însă așa cum și toți oamenii sunt diferiți, și fanteziile lor sunt extrem de diverse, de la cele mai ușoare și senzuale, până la BDSM.

Cele mai comune fantezii sexuale


Deși varietatea lor este una foarte largă, există unele fantezii care se întâlnesc destul de des, la un număr mare de oameni. Iată care sunt acestea:

  • Sex cu mai mulți parteneri

Poți crede că doar bărbaților le-ar plăcea să o facă cu mai multe femei în același timp, însă și în cazul femeilor, sexul în grup se numără printre fanteziile comune.

Este însă o fantezie destul de incitantă, însă depinde de fiecare, pentru că bineînțeles, nu este pentru toată lumea.

Dacă ești o persoană geloasă, sau tu și partenerul tău aveți o relație stabilă și de lungă durată, sexul în 3 sau mai multe persoane nu este chiar recomandat. Am dedicat un întreg articol despre sexul în 3.

  • Sex dominant sau dur

Este una dintre cele mai comune fantezii, unora le place atât să fie cei care se supun, cât și să domine.

Sexul dominant sau dur poate fi foarte ușor asemănat cu BDSM-ul.

Pentru cei care sunt adepții acestor practici, sexul dur sau dominant poate fi o adevărată distracție, având ca rezultat niște partide memorabile, pline de adrenalină.

  • Sex în public sau într-o locație neobișnuită

Adrenalina care este pompată în corp atunci când faci sex în public, sau în locuri neobișnuite, unde pot fi surprinși, este un factor ce excită foarte multe persoane.

De asemenea, sexul în public îți poate pune la încercare creativitatea, deoarece atunci când vine vorba de rapiditate și poziții, trebuie să fii cu adevărat creativ, pentru a avea parte de cea mai incitantă experiență.

  • Jocuri de rol și cosplay

Două practici foarte interesante, ce vor aduce cu siguranță puțină acțiune și în dormitor, și poate chiar și puțin divertisment.

Acestea constau în jucarea diferitelor roluri, dar și în costumarea în diferite personaje. Imaginația nu are limite aici!

  • Sex romantic

În rândul femeilor, aceasta este cu siguranță cea mai întâlnită fantezie. Sexul pasional este cu totul altceva, este senzual și mult mai excitant, iar senzualitatea le înnebunește pe femei!

  • Sexul Oral

Este întâlnită în special la persoanele care nu primesc prea des sex oral.

Aceasta se numără însă printre fanteziile comune. În cazul în care ești bărbat, iar partenera ta are astfel de fantezii, poți învăța cum să îți perfecționezi  tehnica de a oferi sex oral.

Cum îți pot îmbunătății fanteziile sexuale relația


La fel ca majoritatea practicilor sexuale, fanteziile sexuale au la rândul lor beneficii asupra relațiilor de cuplu, mai ales că acestea apropie mai mult partenerii, și îi fac să fie mult mai atașați unul de altul, dar să se și deschide mai mult unul față de celălalt și să aibă o comunicare mai bună.

Iată și alte beneficii pe care fanteziile sexuale le pot aduce relației tale de cuplu:

  • S-ar putea să ajungi să te distrezi mai mult în pat. Unele fantezii sunt de-a dreptul haioase și destul de interactive precum jocul de rol și cosplay-ul. Acestea două îți vor da cu siguranță doza de distracție de care ai nevoie în pat.
  • Fanteziile sexuale ar putea produce mai multe orgasme. Bineînțeles că fanteziile te vor excita mai tare, mai ales atunci când le vezi puse în practică, lucru care îți va aduce mai multe orgasme, care vor fi, de altfel, și mult mai puternice.
  • Pot stimula creativitatea. Sexul în public sau în locul neobișnuite, jocurile de rol și fanteziile legate de BDSM îți vor pune cu adevărat mintea la încercare, mai ales că, pentru atâtea poziții și idei, ai nevoie de multă imaginație.

Lasa un comentariu