Cele mai importante aspecte care iti raspund la intrebarea: cum sa fac sex?

Alexandru Matei

In ciuda faptului ca exista foarte multe ghiduri despre cum sa faci sex, astfel incat sa aiba parte de experiente interesante, care sa le stimuleze atat latura psihica, dar si latura fizica, majoritatea indivizilor se lasa pur si simplu purtati de val, considerand ca este suficient sa ajunga la punctul culminant, indiferent de cum se simt partenerii lor.

Citind randurile ce urmeaza, atat femeile, cat si barbatii pot descoperi factori cheie, care joaca un rol important in ceea ce priveste relatiile intime, pentru ca pe termen lung sa aiba parte de un sex minunat!

De retinut


Medicii de specialitate au identificat cateva elemente foarte importante, cu ajutorul carora nivelul calitatii sexului poate creste considerabil. Este important ca indivizii sa tina cont de toti factorii urmatori, pentru ca satisfactia personala sa fie cea scontata in urma unei interactiuni sexuale.

Atractia fata de partener

Atractia fata de partener se simte cel mai intens in momentele intime. Atunci cand barbatii si femeile sunt atrase de cei cu care fac sex, sansele ca ei sa se bucure de rezultate intense sporesc in mod considerabil. La pol opus, daca indivizii isi doresc doar sa ajunga sa aiba orgasm, indiferent de parerea lor despre parteneri, acest detaliu poate deveni un factor important in imposibilitatea de a atinge punctul culminant in timpul sexului. De aceea, recomandat este ca atat femeile, cat si barbatii sa isi aleaga cu grija partenerii, pentru a nu avea surprize in dormitor.

Comunicarea

(Un factor important in relatiile intime)

Comunicarea este foarte importanta intre femei si barbati. Atunci cand acestia isi impartasesc cele mai ascunse ganduri, incepand de la fantezii sexuale si pana la lucrurile care le fac placere in pat, sansele ca partidele sex sa fie unele reusite cresc foarte mult. In schimb, atunci cand partenerii sunt retinuti si se simt jenati sa vorbeasca liber despre sentimentele si emotiile pe care le experimenteaza, nu este exclus ca femeile sa ajunga sa aiba un libidou scazut sau ca barbatii sa se confrunte cu disfunctii erectile.

Controlul de sine

Atunci cand ajung in pat, de cele mai multe ori indivizii sunt deja foarte excitati, dorindu-si sa se bucure cu totul de pasiunea pe care o simt. Scopul final al interactiunilor sexuale este acela de a obtine orgasmul, insa controlul de sine este elementar pentru prelungirea senzatiei de placere, dar si pentru obtinerea unui echilibru pentru ambii parteneri.

De exemplu, barbatii trebuie sa invete cum se mentin erectiile pana cand si partenerele lor sunt pregatite sa ajunga in punctul culminant. In acelasi timp, doamnele si domnisoarele trebuie sa fie atente la modul in care se desfasoara lucrurile pentru partenerii lor, astfel incat satisfactia sa fie atinsa, pe cat de mult posibil in acelasi timp.

Controlul de sine poate fi obtinut numai cu ajutorul unui psihic foarte bine antrenat. Mai exact, oamenii trebuie sa se bucure de fiecare moment in parte, insa nu trebuie sa fie egoisti si sa-si puna doar placerile personale pe primul plan!

Obtinerea Orgasmului


Multi oameni se confrunta cu diferite tipuri de dileme cand vine vorba despre orgasm, fie ca este vorba despre femei sau despre barbati. De exemplu, reprezentantele sexului frumos pot avea mai multe tipuri de orgasm, iar atunci cand barbatii nu le cunosc, pot ajunge sa creada ca partenerele lor nu au capacitatea de a atinge momentul culminant.

Obtinerea orgasmului este unul dintre cei mai importanti pasi din timpul contactului sexual si poate aparea in moduri diferite la femei si la barbati.

Important de precizat este faptul ca la doamne si domnisoare, orgasmul este caracterizat de contractiile musculare de la nivelul vaginului, a vulvei si a anusului, pe cand la barbati are loc in momentul ejacularii. In acelasi timp, exista barbatii care, desi nu ajung la ejaculare, se pot bucura de un orgasm foarte intens. Totul depinde de organismul fiecaruia.

Perceptia despre sex conteaza


Cand vine vorba despre cum trebuie sa faca sex, oamenii trebuie sa stie ca perceptiile despre interactiunile intime sunt diferite la femei si la barbati. In general, partenerii se axeaza pe lucruri diferite si inteleg intr-un fel aparte ideea de sex bun. Pentru a ajunge la un numitor comun, indivizi trebuie sa cunoasca perceptia partenerilor pe care ii au.

Perceptia femeilor …

In general, reprezentantele sexului frumos se axeaza pe emotii si pe starile pe care le au atunci cand ajung in pat cu cineva. Pentru ele, esential este sa se simta atragatoare, dorite si iubite. Partea psihica este un factor determinat pentru doamnele si domnisoarele care vor sa atinga orgasmul, iar partea fizica este mai putin importanta, insa joaca si ea un rol deosebit. De exemplu, exista femei carora le plac barbatii care au penisul mic, dar si femei care prefera partnerii cu penisul cat mai lung si mai gros.

Perceptia barbatilor …

De cele mai multe ori, barbatii percep partidele bune de sex ca fiind acelea care se termina cu o ejaculare puternica, in timpul careia se bucura de satisfactia ca au reusit sa se elibereze de stres si tensiune. Partea carnala joaca un rol esential pentru indivizii care fac sex, iar latura emotionala ajunge, in majoritatea cazurilor, sa fie pe plan secundar.

Protectie in timpul relatiilor intime


Partenerii care ajung sa aiba relatii intime trebuie sa se asigure ca se protejeaza cand vine vorba despre sanatate. De exemplu, cei care nu isi doresc momentan un copil, au la dispozitie o gama larga de produse contraceptive, cu ajutorul carora sa se bucure totusi de interactiuni intime interesante. Prezervativele si anticonceptionalele sunt principalele doua solutii pe care oamenii le folosesc in prezent.

Atat barbatii, cat si femeile merita sa se bucure de partide de sex care sa ii satisfaca in pat si cu ajutorul carora sa obtina echilibrul fizic si psihic de care au nevoie, indiferent daca se afla intr-o relatie sau nu. Indiferent de situatie, indivizii trebuie sa tina cont de elementele mentionate anterior, pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Lasa un comentariu