Păreri Erecta: Administrare, Beneficii & Contraindicații

Alexandru Matei

Viața sexuală contează foarte mult în orice relație, în trăinicia unui cuplu și în stima de sine a bărbaților.

Din păcate, foarte mulți bărbați se confruntă în ziua de azi cu probleme erectile, fie că este vorba despre o potentă slabă, de probleme în a menține sau a obține o erecție, de ejaculare precoce.

Pentru că bărbații sunt foarte orgolioși și nu recunosc sub nicio formă că au o problemă “delicată”, refuză și să meargă la medic.

În sprijinul acestor bărbați vin pastilele de potentă Erecta sau ProHerb, care își fac efectul în maxim 45 de minute și au o acțiune de până la 3 zile.

Pastila Erecta oferă un efect garantat de 100% (spun producătorii), fiind eficient în cuplurile care nu se pot bucura de o viață sexuală activă și de plăcere la cele mai înalte cote.

Scurtă prezentare Erecta


Erecta este o pastilă de potentă important în România de Exclusive Promotion SRL dar produs în China de către Zhongshanshi Meitai Baojianzhipin Youxiangongsi.

O singură capsulă asigură o noapte întreagă de amor fierbinte și satisfacerea plăcerilor partenerei de cuplu, precum și atingerea orgasmului de către ambii parteneri.

Produsul vine sub forma unei capsule ușor de ingerat, care se ia cu apă și care se vinde legal în România, având notificare de la Institutul National de Cercetare-dezvoltare pentru bioresurse alimentare, există multiple suplimente alimentare care oferă rezultate similar, ce-a mai populară variantă este Maraton Forte urmat de Tianli.

Administrare & Prospect


Modul de administare al pilulei este unul foarte simplu.

Se ia pe cale orală, cu o cană de apă, cu maxim o oră înaintea actului sexual, la nevoie, nu se face o cură sau un tratament îndelungat cu acest supliment.

Este recomandată și doza zilnică pentru bărbații sănătoși. Pilula se adaptează sistemului imunitar fiecărui individ în parte, astfel încât dacă se întâmplă ca pacienții să ia o supradoză, aceasta să fie eliminată în momentul nevoilor fiziologice.

Ingrediente


Ingredientele care intra in componenta capsulelor Erecta sunt:

 • Epimedium brevicornum (frunze) 90 mg – iarba caprei nebune, un remediu natural foarte eficient pentru îmbunătățirea vieții și sănătății sexuale și pentru tratarea bolilor de rinichi sau osoase, demonstrat printr-un studiu stintific
 • Morinda officinalis (rădăcină de Noni) 95 mg – un ingredient care reușește să țină sub control tensiunea arterială, să acționeze la nivelul pereților vaselor de sânge și să le sporească elasticitatea.
 • Cynomorium songaricum 55 mg – este un produs natural cu beneficii importante asupra aparatului reproducător masculin.
 • Lycium barbarum (fruct Goji) 65 mg – ajută la slăbit, îmbunătățesc sistemul munitar, protejează organismul în fața stresului oxidativ, menține sănătatea și elasticitatea pielii.
 • Panax ginseng (radacina de ginseng chinezesc) 50 mg – acest ingredient natural este folosit de mii de ani în medicina tradițională chinezească nu numai pentru efectele afrodisiace și energizante, ci și pentru că elimină starea de slăbiciune, anxietatea și depresia. Acesta substanță activă este studiata clinic și vine cu câteva rezultate promițătoare
 • Poria cocos 40 mg – ciuperca folosită în medicina tradițională chinezească cu proprietăți terapeutice importante, fiind un tonic pentru organele interne și promovând inducerea de testosteron.
 • Dioscorea opposită 40 mg
 • Calendula officinalis (flori de galbenele) 15 mg
 • Amidon 10 mg.

Beneficii


Printre beneficiile pe care le asigură pastila Erectă se numără:

 • Obținerea unei erecții rapide și de durată
 • Îmbunătățirea performanțelor sexuale
 • Obținerea unui orgasm impresionant
 • Efecte puternice și garantate pentru o viață sexuală perfect echilibrată.

Contraindicații și efecte secundare


Pastilele de potență Erecta nu se recomandă bărbaților care suferă de afecțiuni renale, de hipertensiune, de afecțiuni hepatice sau neurologice, precum și celor care suferă de afecțiuni psihice grave.

De unde pot fi achiziționate pilulele de potență Erectă?


Pastilele de potență Erectă pot fi achiziționate din magazinele online de specialitate, din magazinele fizice și din plafaruri. Acestea sunt livrate într-un ambalaj discret astfel încât cumpărătorilor să le fie protejată intimitatea și alegerea făcută.

3.5/5 (205 Reviews)

Lasa un comentariu