Erexan: Administrare, Ingrediente & Efecte Secundare

Morar Mihai

Diagnosticul de disfuncție erectilă constă în incapacitatea constantă sau repetată de a obține sau menține erecția un aumit timp dorit pentru a susține actul sexual.

Aceasta poate apărea la orice vârstă, dar se întâlnește cel mai des în căzut bărbaților vârstnici.

Vă poate ajuta gama de produse Erexan să mențineți erecția suficient de mult timp ?

Ce este Erexan?


Erexan este o gamă de suplimente nutritive, menită să rezolve problemele sănătății sexuale ale bărbaților.

Aceste produse sunt create pentru a îmbunătăți rapid și eficient erecția și performanțele sexuale. De asemenea, au un efect benefic asupra problemelor de ejaculare prematură și contribuie la menținerea feritilității, sănătății și potenței generale a organelor genitale ale bărbaților.

Concentrația acestor produse este una dintre cele mai puternice de pe piață, asigurând cea mai rapidă și mai intensă apariție a efectelor.

Cum funcționează ?


Erexan este utilizat de un număr mare de bărbați care doresc să își îmbunătățească viața sexuală.

Acest supliment nutritiv este eficient pentru problemele incapacității menținerii unei erecții și pentru libidoul scăzut, efectele sale ținând până la 36 de ore.

Administrare & Prospect


Acest supliment nutrițional se administrează cu 60 de minute înainte de actul sexual. Se pot administra 2 comprimate pe zi.

Fiecare produs din această gamă conține un anumit număr de comprimate special: Erexan Standard – 15 capsule, Erexan Kontrol – 30 comprimate, Erexan Stabil – 90 comprimate.

Ingrediente


Produsele Erexan au la bază o formulă care combină aminoacizii eficienți cu concentratele vegetale. Siguranța ingredientelor a fost dovedită prin teste specializate de laborator. Toate produsele din gama Erexan conțin un set echibilibrat de substanțe naturale.

Principala moleculă de bază în lupta împotriva erecție insuficiente este aminoacidul L-Arginină, care ajută la formarea oxidului de azot în organism. Acesta contribuie la relaxarea mușchilor netezi și a vaselor de sânge care duc la penis, permițând acestuia să fie suficient de congestionat.

Totodată, Citrulina asigură un nivel stabil de L-Arginină în celule și contribuie la generarea de energie și afectează consumul de oxigen, iar experiența din actul sexual se intensifică.

Aminoacidul de Lizina contribuie la o alocare bună a penisului cu sânge. Concentratul de Tribulus Terrestris (Colții Boabei) este un stimulent care crește nivelul de testosteron. Cu ajutorul Ornitinei, secreția testosteronului va fi stimulată, obținându-se astfel o rezistență mai lungă și eliminându-se problemele ejaculării premature.

Efecte Secundare


Erexan este un produs compus exclusiv din materii prime de calitate farmaceutică superioară. Nu au fost identificare efecte secundate negative asupra sănătății umane. Însă, este posibil să se înregistreze o ușoară creștere a forței fizice.

Contraindicații


  • Nu este recomandat copiilor și mamelor care alăptează
  • Nu trebuie depășită doză maximă zilnică recomandată (2 capsule/zi)
  • Acest produs trebuie depozitat într-un loc uscat și întunecat la o temperatură mai mică de 25° C
  • Nu este recomandat persoanelor care suferă de boli cadiovasculare și bărbaților cu vârsta sub 18 ani
  • Produsul nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată și variată.

Preț


Prețul poate varia în funcție de tipul de produs. Prețul minim este de 84,00 de lei și poate ajunge până la 1,050 de lei.

Lasa un comentariu