Merita incercate Pastilele Erexan in 2021 ?

Morar Mihai

Diagnosticul de disfunctie erectila consta in incapacitatea constanta sau repetata de a obtine sau mentine erectia un aumit timp dorit pentru a sustine actul sexual.

Aceasta poate aparea la orice varsta, dar se intalneste cel mai des in cazut barbatilor varstnici.

Va poate ajuta gama de produse Erexan sa mentineti erectia suficient de mult timp ?

Ce este Erexan?


Erexan este o gama de suplimente nutritive, menita sa rezolve problemele sanatatii sexuale ale barbatilor.

Aceste produse sunt create pentru a imbunatati rapid si eficient erectia si performantele sexuale. De asemenea, au un efect benefic asupra problemelor de ejaculare prematura si contribuie la mentinerea feritilitatii, sanatatii si potentei generale a organelor genitale ale barbatilor.

Concentratia acestor produse este una dintre cele mai puternice de pe piata, asigurand cea mai rapida si mai intensa aparitie a efectelor.

Cum functioneaza?


Erexan este utilizat de un numar mare de barbati care doresc sa isi imbunatateasca viata sexuala.

Acest supliment nutritiv este eficient pentru problemele incapacitatii mentinerii unei erectii si pentru libidoul scazut, efectele sale tinand pana la 36 de ore.

Administrare & Prospect


Acest supliment nutritional se administreaza cu 60 de minute inainte de actul sexual. Se pot administra 2 comprimate pe zi.

Fiecare produs din aceasta gama contine un anumit numar de comprimate special: Erexan Standard – 15 capsule, Erexan Kontrol – 30 comprimate, Erexan Stabil – 90 comprimate.

Ingrediente


Produsele Erexan au la baza o formula care combina aminoacizii eficienti cu concentratele vegetale. Siguranta ingredientelor a fost dovedita prin teste specializate de laborator. Toate produsele din gama Erexan contin un set echibilibrat de substante naturale.

Principala molecula de baza in lupta impotriva erectie insuficiente este aminoacidul L-Arginina, care ajuta la formarea oxidului de azot in organism. Acesta contribuie la relaxarea muschilor netezi si a vaselor de sange care duc la penis, permitand acestuia sa fie suficient de congestionat.

Totodata, Citrulina asigura un nivel stabil de L-Arginina in celule si contribuie la generarea de energie si afecteaza consumul de oxigen, iar experienta din actul sexual se intensifica.

Aminoacidul de Lizina contribuie la o alocare buna a penisului cu sange. Concentratul de Tribulus Terrestris (Coltii Boabei) este un stimulent care creste nivelul de testosteron. Cu ajutorul Ornitinei, secretia testosteronului va fi stimulata, obtinandu-se astfel o rezistenta mai lunga si eliminandu-se problemele ejacularii premature.

Efecte Secundare


Erexan este un produs compus exclusiv din materii prime de calitate farmaceutica superioara. Nu au fost identificare efecte secundate negative asupra sanatatii umane. Insa, este posibil sa se inregistreze o usoara crestere a fortei fizice.

Contraindicatii


  • Nu este recomandat copiilor si mamelor care alapteaza;
  • Nu trebuie depasita doza maxima zilnica recomandata (2 capsule/zi);
  • Acest produs trebuie depozitat intr-un loc uscat si intunecat la o temperatura mai mica de 25° C;
  • Nu este recomandat persoanelor care sufera de boli cadiovasculare si barbatilor cu varsta sub 18 ani;
  • Produsul nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si variata.

Pret


Pretul poate varia in functie de tipul de produs. Pretul minim este de 84,00 de lei si poate ajunge pana la 1,050 de lei.

Lasa un comentariu