Fortacin: Prospect, Efecte Secundare & Contraindicații

Morar Mihai

Un număr mare de bărbați se confruntă cu ejacularea precoce primară, iar produsul mult dorit pentru rezolvarea acestei probleme medicale este Fortacin.

Acest medicament va obține și va menține o erecție suficient de mult timp pentru a întreține relații sexuale satisfăcătoare.

Ce este Fortacin? 


Fortacin, produs de Recordati, este utilizat pentru tratamentul bărbaților cu ejaculare precoce primară (pe toată durata vieții).

Acceastă problema medicală constă, de obicei, în ejacularea înainte de penetrare sau prea devreme în timpul penetrării.

Cum funcționează?


Anestezicele locale care amorțesc temporar zonele de contact prin blocarea reversibilă a transmiterii semnalelor către nervi sunt reprezentate de substanțele active din medicament, lidocaina și prilocaina.

Acest medicament ajută la întârzierea ejaculării, reducând sensibilitatea la stimulare.

Studiile clinice efectuate de-a lungul timpului au demonstrat că Fortacin mărește timpul de latență a ejaculării intravaginale (TLEI), reduce senzațiile de frustrare la pacienții cu ejaculare precoce și mărește controlul asupra ejaculării.

Fortacin acționează rapid și este eficient în decurs de 5 minute de la aplicare.

Administrare si Prospect 


Fortacin este disponibil sub formă de soluție tip spray care eliberează 7,5 mg de lidocaină și 2,5 mg de prilocaina per pulverizare. Este recomandată o doză de trei pulverizări pe capul (glandul) penisului înainte de contactul sexual.

Nu trebuie utilizate mai mult de trei doze în decurs de 24 de ore și nu trebuie repetate la un interval mai mic de 4 ore. Nu sunt necesare ajustări ale dozei la vârstnici.

Se recomandă precauție în situația pacienților care suferă de insuficiență hepatică severă. La capitolul copii și adolescenți, utilizarea nu este relevanță pentru indicația tratamentului ejaculării precoce primare la bărbații adulți.

Înainte de utilizare, trebuie scuturat puțin flaconul și apoi amorsat mecanismul de pompare prin pulverizarea de trei ori în aer, apăsat pe ventil.

Apoi, trebuie îndreptat recipientul în direcția opusă fetei pentru a evita contactul cu ochii, nasul, gura și urechile. Trebuie scuturat flaconul spray și apoi remorsată pompa printr-o pulverizare în aer înainte de fiecare doză.

Bărbatul trebuie să își aplice doza (3 pulverizări) de Fortacin pe tot capul penisului, acoperind câte o treime la fiecare pulverizare.

După 5 minute, cantitatea de lichid pulverizat în exces se va șterge.

Ingrediente 


Substanțele active sunt licodaina, prilocaina și norfluranul.

Efecte secundare 


  • Mai puțin frecvente: Dureri de cap, iritația pielii, iritația locală a gâtului (dacă este inhalat), incapacitatea de a ejacula în timpul actului sexual, roșeață la nivelul penisului și în juru acestuia, tulburări ale organismului, durere sau disconfort la nivelul penisului și în jurul acestuia, senzație de furnicături sau mâncărime la nivelul penisului și în jurul acestuia, temperatura ridicată.
  • Frecvente: sensibilitate redusă la nivelul penisului și în jurul acestuia, senzația de arsură la nivelul penisului și în jurul acestuia, incapacitatea de a avea și de a menține o erecție.

Contraindicații


Nu trebuie utilizat Fortacin în cazurile următoare:

  • Dacă bărbatul său partenera/partenerul acestuia sunt alergici la lidocaina sau prilocaină sau la oricare dintre celelalte componenete ale acestui medicament
  • Dacă bărbatul său partenera/partenerul au antecedente de alergie sau sensibilitate la alte anestezice locale cu o structură similară (numite anestezice locale de tip amidă).
  • În cazul în care acest medicament este folosit conform recomandărilor și nu produce ameliorare, pacientul trebuie să solicite consultul medical.
  • Fortacin nu trebuie utilizat simultan cu prezervativele pe bază de poliurețan, întrucât a fost observată deteriorarea prezervativelor și protecția împotriva bolilor cu transmitere sexuală sau a sarcinilor poate fi diminuată.

Preț


Prețul acestui medicament variază în jurul sumei de 140 ron.

Se poate elibera fără prescripție medicală?


Acest medicament nu se eliberează fără prescripție medicală. Deși se găsește în online, nu este sigur, de multe ori fiind ilegal și punând în pericol viața clienților.

Lasa un comentariu