Fortacin – Se poate achizitiona fara prescriptie medicala ?

Morar Mihai

Un numar mare de barbati se confrunta cu ejacularea precoce primara, iar produsul mult dorit pentru rezolvarea acestei probleme medicale este Fortacin.

Acest medicament va obtine si va mentine o erectie suficient de mult timp pentru a intretine relatii sexuale satisfacatoare.

Ce este Fortacin? 


Fortacin, produs de Recordati, este utilizat pentru tratamentul barbatilor cu ejaculare precoce primara (pe toata durata vietii).

Acceasta problema medicala consta, de obicei, in ejacularea inainte de penetrare sau prea devreme in timpul penetrarii. 

Cum functioneaza?


Anestezicele locale care amortesc temporar zonele de contact prin blocarea reversibila a transmiterii semnalelor catre nervi sunt reprezentate de substantele active din medicament, lidocaina si prilocaina.

Acest medicament ajuta la intarzierea ejacularii, reducand sensibilitatea la stimulare. 

Studiile clinice efectuate de-a lungul timpului au demonstrat ca Fortacin mareste timpul de latenta a ejacularii intravaginale (TLEI), reduce senzatiile de frustrare la pacientii cu ejaculare precoce si mareste controlul asupra ejacularii.

Fortacin actioneaza rapid si este eficient in decurs de 5 minute de la aplicare. 

Administrare si prospect 


Fortacin este disponibil sub forma de solutie tip spray care elibereaza 7,5 mg de lidocaina si 2,5 mg de prilocaina per pulverizare. Este recomandata o doza de trei pulverizari pe capul (glandul) penisului inainte de contactul sexual.

Nu trebuie utilizate mai mult de trei doze in decurs de 24 de ore si nu trebuie repetate la un interval mai mic de 4 ore. Nu sunt necesare ajustari ale dozei la varstnici.

Se recomanda precautie in situatia pacientilor care sufera de insuficienta hepatica severa. La capitolul copii si adolescenti, utilizarea nu este relevanta pentru indicatia tratamentului ejacularii precoce primare la barbatii adulti.

Inainte de utilizare, trebuie scuturat putin flaconul si apoi amorsat mecanismul de pompare prin pulverizarea de trei ori in aer, apasat pe ventil.

Apoi, trebuie indreptat recipientul in directia opusa fetei pentru a evita contactul cu ochii, nasul, gura si urechile. Trebuie scuturat flaconul spray si apoi remorsata pompa printr-o pulverizare in aer inainte de fiecare doza.

Barbatul trebuie sa isi aplice doza (3 pulverizari) de Fortacin pe tot capul penisului, acoperind cate o treime la fiecare pulverizare.

Dupa 5 minute, cantitatea de lichid pulverizat in exces se va sterge. 

Ingrediente 


Substantele active sunt licodaina, prilocaina si norfluranul. 

Efecte secundare 


  • Mai putin frecvente: dureri de cap, iritatia pielii, iritatia locala a gatului (daca este inhalat), incapacitatea de a ejacula in timpul actului sexual, roseata la nivelul penisului si in juru acestuia, tulburari ale organismului, durere sau disconfort la nivelul penisului si in jurul acestuia, senzatie de furnicaturi sau mancarime la nivelul penisului si in jurul acestuia, temperatura ridicata;
  • Frecvente: sensibilitate redusa la nivelul penisului si in jurul acestuia, senzatia de arsura la nivelul penisului si in jurul acestuia, incapacitatea de a avea si de a mentine o erectie. 

Contraindicatii


Nu trebuie utilizat Fortacin in cazurile urmatoare:

  • Daca barbatul sau partenera/partenerul acestuia sunt alergici la lidocaina sau prilocaina sau la oricare dintre celelalte componenete ale acestui medicament;
  • Daca barbatul sau partenera/partenerul au antecedente de alergie sau sensibilitate la alte anestezice locale cu o structura similara (numite anestezice locale de tip amida).
  • In cazul in care acest medicament este folosit conform recomandarilor si nu produce ameliorare, pacientul trebuie sa solicite consultul medical.
  • Fortacin nu trebuie utilizat simultan cu prezervativele pe baza de poliuretan, intrucat a fost observata deteriorarea prezervativelor si protectia impotriva bolilor cu transmitere sexuala sau a sarcinilor poate fi diminuata. 

Pret


Pretul acestui medicament variaza in jurul sumei de 140 ron. 

Se poate elibera fara prescriptie medicala? 


Acest medicament nu se elibereaza fara prescriptie medicala. Desi se gaseste in online, nu este sigur, de multe ori fiind ilegal si punand in pericol viata clientilor.  

Lasa un comentariu