Este Ginseng-ul Siberian o planta Eficienta pentru Potenta ?

Alexandru Matei

Ginsengul siberian s-a dovedit de-a lungul timpului a fi extrem de eficient asupra intregii sanatati a oamenilor, cu mentiunea ca, de cele mai multe ori este folosit pentru imbunatatirea sistemului imunitar si pentru ca ajuta la indepartarea stresului ori a numeroase boli.

Planta coreeana se face remarcata in fata celorlalte tipuri de ginseng prin faptul ca are efecte minunate la persoanele care sufera de diabet, dar si la barbatii care au disfunctii erectile din cauza carora nu mai pot avea o viata satisfacatoare la nivel intim.

Inainte de a folosi produse pe baza de ginseng, recomandat este ca oamenii sa citeasca foarte bine un prospect pentru ginseng Siberian : in acest fel, ei pot descoperi cum trebuie sa administreze suplimentele, care sunt dozele recomandate zi de zi, dar si care ar putea fi reactiile adverse ce pot aparea in timp. Mai mult, citind prospectul, barbatii si femeile pot descoperi si beneficiile introducerii ginsengului in dieta zilnica.

Citind randurile de mai jos, barbatii pot descoperi, insa detalii importante despre cel mai bun ginseng pentru potenta, datorita caruia isi pot relua viata sexuala si se pot bucura de implinirea si satisfactia pe care le pierdusera.

Ce este Ginsengul Siberian?


Ginsengul Siberian este una dintre cele mai populare plante, care se foloseste pentru rezolvarea a numeroase probleme de sanatate de ordin fizic si psihic. Daca la inceput, aceasta planta se regasea doar in tarile estice, asa cum sunt Rusia si China, astazi ea creste in mai multe zone datorita faptului ca oamenii o folosesc pentru componentele chimice active pe care le contine: este vorba cu precadere despre eleuterozide, care ajuta la stimularea sistemului imunitar.

Conform medicilor, astazi exista foarte multe pareri despre ginseng Siberian, conform carora aceasta planta este excelenta pentru rezolvara probemelor de potenta, insa adevarul este ca Argonul, un supliment ce contine 4 ingrediente active potente, care sunt sub forma lichida este mult mai eficient .

Beneficii


Lista de beneficii ale ginsengului Siberian de care au parte cei care folosesc suplimente realizate cu ajutorul acestei plante este una destul de complexa. Medicii au studiat aceasta planta de-a lungul timpului, tocmai pentru a-si da seama care sunt avantajele pe care le ofera oamenilor, iar rezultatele au fost unele cu adevarat spectaculoase. Cei care doresc sa descopere avantajele pe care le pot obtine in urma unei cure cu ginseng au la dispozitie cateva detalii esentiale in randurile de mai jos!

1.Cresterea sistemului imunitar

Intrucat contine polizaharide intr-o cantitate foarte mare, ginsengul Siberian contribuie in mod eficient la stimularea sistemului imunitar. Mai mult, este vorba despre o planta care poate ajuta si la cresterea numarului de celule imunocompetente, intrucat le activeaza pe cele deja existente.

2.Reducerea nivelului de oboseala

Pe lista de propietati ale ginsengului se numara si faptul ca aceasta planta contribuie inclusiv la reducerea nivelului de oboseala psihica si fizica. Cum? Datorita polizaharidelor si a oligopeptidelor din componenta plantei. Ginsengul are efecte tonice minunate, dar si revitalizante pentru organism: aceste efecte au fost dovedite inclusiv prin studiile realizate de medici de-a lungul timpului!

Coleratia intre oboseala si disfunctiile erectile sunt atestate de un studiu efectuat in Taiwan.

3.Disfunctii erectile la barbati

Conform studiilor de specialitate, disfunctiile erectile afecteaza in prezent intre 30 si 50% dintre barbatii care au varste cuprinse intre 40 si 70 de ani.

Fumatul, obezitatea si inaintarea in varsta sunt printre cele mai importante motive din cauza carora barbatii isi pierd capacitatea de a performa la nivelul asteptarilor in intimitate, iar consumul de ginseng a fost introdus pe lista recomandarilor pentru rezolvarea acestor probleme. Acest lucru a fost dovedit in urma unor teste realizate pe grupuri de barbati carora li s-a administrat ginseng, versus cei carora li s-au administrat alte tipuri de suplimente.

Si alte studii (Studiu 1, studiu 2, studiu 3) arata eficienta suplimentarii cu Ginseg.

4.Imbunatatirea functiilor sexuale la femei

Dincolo de faptul ca ginsengul actioneaza eficient la barbati atunci cand vine vorba despe disfunctiile erectile, el este recomandat si pentru reprezentantele sexului frumos.

Potrivit studiului, ginsengul este excelent pentru femeile care au parte de simptome cauzate de aparitia menopauzei.

In urma unor teste riguroase a rezultat faptul ca ginsengul contribuie la relaxarea zonei clitorisului, dar si la relaxarea muschilor vaginali, iar aceste lucruri conduc la imbunatatirea nivelului vietii sexuale la femei, mai ales atunci cand acestea au in jur de 50 de ani.

Mai exact, 30 de femei au fost supuse unui test: o parte din ele au primit placebo, despre care li s-a spus ca ajuta la eficientizarea relatiilor sexuale, iar o parte au primit cate 1 gram de ginseng pe zi. La final, ginsengul a fost declarat drept castigator, intrucat a avut rezultate vizibile.

5.Reducerea nivelului de stres

Un alt beneficiu al utilizarii ginsengului este acela ca ajuta in mod definitoriu la reducerea nivelului de stres (conform studiului efectuat de Seungyeop Lee) , un factor cauzator de probleme de ordin sexual. Atat femeile, cat si barbatii pot avea de suferit pe termen lung atunci cand trec prin perioade dificile si stresante, intrucat nu mai dispozitie catre a intretine relatii intime cu partenerii lor.

Este dovedit stintific ca strestul cronic are o influenta foarte mare asupra organismului, si de aceia stresul indelungat poate duce la probleme erectile (Studiu).

Ginsengul actioneaza eficient cand vine vorba despre reglarea problemelor hormonale, care sunt cauzate de stres, mentinand astfel procesul homeostaziei. Mai mult, aceasta planta este excelenta pentru reducerea anxietatii si a depresiei, prevenind totodata si aparitia a foarte multe boli, care sunt asociate cu disfunctii de ordin psihic.

Forme ale Ginsengului


In functie de modul in care se consuma, ginsengul poate avea mai multe forme, cel mai bun ginseng pentru potenta este cel lichid urmat de capsule. De exemplu, el se poate administra crud, dat prin razatoare ori adaugat in diferite tipuri de preparate alimentare, asa cum sunt salatele ori gustarile sanatoase.

Mai mult, aceasta planta se regaseste si in suplimentele alimentare, care trebuie dozate foarte bine si care trebuie administrate de cel putin 3 – 4 ori pe saptamana. Fiecare persoana poate alege varianta potrivita pentru ea, cu mentiunea ca exista si maca pentru potenta, rezultand o combinatie excelenta pentru rezolvarea problemelor cu care barbatii se confrunta in dormitor.

Contraindicatii


Consumul de ginseng poate crea inclusiv reactii adverse in anumite situatii, iar acest lucru trebuie neaparat sa fie cunoscut de persoanele care vor sa il introduca in alimentatie ori in diverse cure. Printre cele mai cunoscute tipuri de contraindicatii ale ginsengului Siberian  se numara:

  • Senzatia de agitatie ori de uscaciune a pielii
  • Reactiile alergice
  • Tahicardia.

Unde se gaseste?


Ginsengul Siberian se regaseste cu precadere in magazinele naturiste, dar si in farmacii. Este vorba despre un produs extrem de cautat, despre care este bine ca oamenii sa stie cat mai multe lucruri, inainte de a-l consuma. Cat despre pretul ginsengului , el este unul accesibil pentu toata lumea, nefiind mai mare de cateva zeci de lei!

Lasa un comentariu