Ginseng Siberian pentru Impotența: Benficiile Sexuale

Alexandru Matei

Ginsengul siberian s-a dovedit de-a lungul timpului a fi extrem de eficient asupra întregii sănătăți a oamenilor, cu mențiunea că, de cele mai multe ori este folosit pentru îmbunătățirea sistemului imunitar și pentru că ajută la îndepărtarea stresului ori a numeroase boli.

Planta coreeană se face remarcată în fața celorlalte tipuri de ginseng prin faptul că are efecte minunate la persoanele care suferă de diabet, dar și la bărbații care au disfuncții erectile din cauza cărora nu mai pot avea o viață satisfăcătoare la nivel intim.

Înainte de a folosi produse pe bază de ginseng, recomandat este ca oamenii să citească foarte bine un prospect pentru ginseng Siberian : în acest fel, ei pot descoperi cum trebuie să administreze suplimentele, care sunt dozele recomandate zi de zi, dar și care ar putea fi reacțiile adverse ce pot apărea în timp. Mai mult, citind prospectul, bărbații și femeile pot descoperi și beneficiile introducerii ginsengului în dieta zilnică.

Citind rândurile de mai jos, bărbații pot descoperi, însă detalii importante despre cel mai bun ginseng pentru potență, datorită căruia își pot relua viața sexuală și se pot bucura de împlinirea și satisfacția pe care le pierduseră.

Ce este Ginsengul Siberian?


Ginsengul Siberian este una dintre cele mai populare plante, care se folosește pentru rezolvarea a numeroase probleme de sănătate de ordin fizic și psihic.

Dacă la început, această plantă se regăsea doar în țările estice, așa cum sunt Rusia și China, astăzi ea crește în mai multe zone datorită faptului că oamenii o folosesc pentru componentele chimice active pe care le conține: este vorba cu precădere despre eleuterozide, care ajută la stimularea sistemului imunitar.

Conform medicilor, astăzi există foarte multe păreri despre ginseng Siberian, conform cărora această plantă este excelentă pentru rezolvară probemelor de potență, însă adevărul este că Argonul, un supliment ce conține 4 ingrediente active potente, care sunt sub forma lichidă este mult mai eficient .

Beneficii


Listă de beneficii ale ginsengului Siberian de care au parte cei care folosesc suplimente realizate cu ajutorul acestei plante este una destul de complexă.

Medicii au studiat această plantă de-a lungul timpului, tocmai pentru a-și da seama care sunt avantajele pe care le oferă oamenilor, iar rezultatele au fost unele cu adevărat spectaculoase.

Cei care doresc să descopere avantajele pe care le pot obține în urma unei cure cu ginseng au la dispoziție câteva detalii esențiale în rândurile de mai jos!

1.Cresterea sistemului imunitar

Întrucât conține polizaharide într-o cantitate foarte mare, ginsengul Siberian contribuie în mod eficient la stimularea sistemului imunitar. Mai mult, este vorba despre o plantă care poate ajuta și la creșterea numărului de celule imunocompetente, întrucât le activează pe cele deja existente.

2.Reducerea nivelului de oboseala

Pe lista de propietăți ale ginsengului se numără și faptul că această plantă contribuie inclusiv la reducerea nivelului de oboseală psihică și fizică. Cum? Datorită polizaharidelor și a oligopeptidelor din componența plantei. Ginsengul are efecte tonice minunate, dar și revitalizante pentru organism: aceste efecte au fost dovedite inclusiv prin studiile realizate de medici de-a lungul timpului!

Colerația între oboseală și disfuncțiile erectile sunt atestate de un studiu efectuat in Taiwan.

3.Disfuncții erectile la bărbati

Conform studiilor de specialitate, disfuncțiile erectile afectează în prezent între 30 și 50% dintre bărbații care au vârste cuprinse între 40 și 70 de ani.

Fumatul, obezitatea și înaintarea în vârstă sunt printre cele mai importante motive din cauza cărora bărbații își pierd capacitatea de a performa la nivelul așteptărilor în intimitate, iar consumul de ginseng a fost introdus pe lista recomandărilor pentru rezolvarea acestor probleme.

Acest lucru a fost dovedit în urma unor teste realizate pe grupuri de bărbați cărora li s-a administrat ginseng, versus cei cărora li s-au administrat alte tipuri de suplimente.

Și alte studii (Studiu 1, studiu 2, studiu 3) arătă eficiența suplimentării cu Ginseg.

4.Îmbunătățirea funcțiilor sexuale la femei

Dincolo de faptul că ginsengul acționează eficient la bărbați atunci când vine vorba despe disfuncțiile erectile, el este recomandat și pentru reprezentanțele sexului frumos.

Potrivit studiului,ginsengul este excelent pentru femeile care au parte de simptome cauzate de apariția menopauzei.

În urma unor teste riguroase a rezultat faptul că ginsengul contribuie la relaxarea zonei clitorisului, dar și la relaxarea mușchilor vaginali, iar aceste lucruri conduc la îmbunătățirea nivelului vieții sexuale la femei, mai ales atunci când acestea au în jur de 50 de ani.

Mai exact, 30 de femei au fost supuse unui test: o parte din ele au primit placebo, despre care li s-a spus că ajută la eficientizarea relațiilor sexuale, iar o parte au primit câte 1 gram de ginseng pe zi. La final, ginsengul a fost declarat drept câștigător, întrucât a avut rezultate vizibile.

5.Reducerea nivelului de stres

Un alt beneficiu al utilizării ginsengului este acela că ajută în mod definitoriu la reducerea nivelului de stres (conform studiului efectuat de Seungyeop Lee) ,un factor cauzator de probleme de ordin sexual. Atât femeile, cât și bărbații pot avea de suferit pe termen lung atunci când trec prin perioade dificile și stresante, întrucât nu mai dispoziție către a întreține relații intime cu partenerii lor.

Este dovedit stințific că strestul cronic are o influență foarte mare asupra organismului, și de aceia stresul îndelungat poate duce la probleme erectile (Studiu).

Ginsengul acționează eficient când vine vorba despre reglarea problemelor hormonale, care sunt cauzate de stres, menținând astfel procesul homeostaziei. Mai mult, această plantă este excelentă pentru reducerea anxietății și a depresiei, prevenind totodată și apariția a foarte multe boli, care sunt asociate cu disfuncții de ordin psihic.

Forme ale Ginsengului


În funcție de modul în care se consumă, ginsengul poate avea mai multe forme, cel mai bun ginseng pentru potență este cel lichid urmat de capsule.

De exemplu, el se poate administra crud, dat prin râzătoare ori adăugat în diferite tipuri de preparate alimentare, așa cum sunt salatele ori gustările sănătoase.

Mai mult, această plantă se regăsește și în suplimentele alimentare, care trebuie dozate foarte bine și care trebuie administrate de cel puțin 3 – 4 ori pe săptămână.

Fiecare persoană poate alege varianta potrivită pentru ea, cu mențiunea că există și maca pentru potență, rezultând o combinație excelentă pentru rezolvarea problemelor cu care bărbații se confruntă în dormitor.

Contraindicații


Consumul de ginseng poate crea inclusiv reacții adverse în anumite situații, iar acest lucru trebuie neapărat să fie cunoscut de persoanele care vor să îl introducă în alimentație ori în diverse cure. Printre cele mai cunoscute tipuri de contraindicații ale ginsengului Siberian  se numără:

  • Senzația de agitație ori de uscăciune a pielii
  • Reacțiile alergice
  • Tahicardia.

Unde se găsește?


Ginsengul Siberian se regăsește cu precădere în magazinele naturiste, dar și în farmacii. Este vorba despre un produs extrem de căutat, despre care este bine ca oamenii să știe cât mai multe lucruri, înainte de a-l consuma. Cât despre prețul ginsengului , el este unul accesibil pentu toată lumea, nefiind mai mare de câteva zeci de lei!

Lasa un comentariu