Injectare Kanamicină pentru Potență: De ce nu Recomandam

Morar Mihai

Kanamicina este destul de populară în rândul “fail-urilor” pe care bărbații le-au dat de-a lungul timpului atunci când au încercat să găsească o cale de a-și mări penisul.

Ne dorim însă să îți specificăm încă din primele rânduri că această substanță nu este deloc potrivită pentru mărirea penisului, din contră, efectele adverse pe care kanamicina le are pot fi horror.

Ce este kanamicina și pentru ce se folosește ?


Kanamicina este la bază un antibiotic, destul de puternic ce-i drept, care are doar scopuri medicale. Acesta se regăsește în farmacii sub mai multe forme: pastile, creme și unguente care au în compoziția lor kanamicină și sub formă injectabilă (pe aceasta din urmă o aleg bărbații atunci când fac greșeala de a încerca să-și mărească penisul cu kanamicină).

Din punct de vedere medical, kanamicina are rolul de a te scăpa de diverse infecții. De asemenea, se găsește doar în farmacie și o poți achiziționa doar cu recomandare de la medic.

Nu lua niciodată un antibiotic fără prescripție medicală, tot ce faci este să îți pui viața în pericol!

De ce își injectează bărbații kanamicină în penis ?


În ceea ce privește potența, kanamicina a devenit destul de cunoscută după ce au apărut mai multe mituri conform cărora, dacă este injectată în penis, acesta se va mări.

Într-adevăr, kanamicina îngroașă țesutul în care a fost injectată, dar în ceea ce privește penisul…tot ce face este să distrugă!

De ce să nu iti injectezi Kanamicină ?


Ei bine, motive pentru care sa nu îți  injectezi kanamicină în penis sunt sute.

Noi ți le vom spune însă pe cele mai importante. Odată injectată în penis, kanamicina îngroașă țesuturile pe care le întâlnește, însă nu într-un mod care să-ți facă penisul să pară mai mare sau mai gros.

Îngroșarea aceasta a țesutului îți va provoca doar durere și îți va deforma penisul. Dacă ai făcut greșeala să îți injectezi această substanță în penis, trebuie să mergi de urgență la medic! Nu o vei putea scoate singur și riști să agravezi situația!

3 motive principale pentru care să nu îți  injectezi Kanamicină în penis:


  • Probabil vei ajunge la urgențe. Inflamația de la nivelul penisului va deveni extrem de dureroasă, chiar insuportabilă. Nu vei mai putea întreține relații sexuale, iar dacă pierzi timpul și nu te duci imediat la medic, riști să ajungi chiar pe masa de operație. Unii bărbați au avut nevoie chiar și de reconstrucția penisului după ce și-au injectat această substanță.
  • Kanamicina cauzează fibroză. Este o afecțiune ce afectează țesuturile foarte tare. Pentru care trebuie să ajungi, bineînțeles, tot la medic.
  • Blocaj neuromuscular. Kanamicina are și proprietatea de a amorți locul în care acționează, lucru care îți poate provoca un blocaj neuromuscular. În urma acestuia este foarte posibil să nu mai fii în stare să obții și să menții erecții.

Ce să încerci ca și alternative ?


Cu siguranță te-am convins că acest antibiotic nu este deloc o soluție pentru mărirea penisului. Însă la ce alte variante poți apela pentru a avea un randament mai mare în pat? Iată ce îți recomandăm noi:

  • ArgonPotent. Dacă vrei să îți mărești penisul la dimensiunile lui maxime, să ejaculezi mai greu și să ai parte de super orgasme, ArgonPotent este soluția perfectă pentru tine. Este un supliment alimentar ce are o compoziție 100% naturală și nici un fel de efect negativ. Nu creează dependență, ci doar erecții de invidiat!
  • Operațiile de mărire a penisului. Dacă aveți sursa financiară necesară, operațiile de mărire a penisului pot fi la rândul lor o variantă la care sa apelați. Există numeroase tipuri de operații și implanturi care vă pot mari penisul, însă vin la pachet și cu anumite riscuri. Dacă alegi să optezi pentru o astfel de intervenție chirugicală, noi îți recomandăm mai întâi să alegi un medic specialist în așa ceva.
  • Afrodisiace naturale pentru potență. Afrodisiacele pentru potență, nu îți vor mări penisul, însă îți vor crește libidoul și îți vor putea aduce penisul la mărimea lui naturală maximă. Există foarte multe fructe și legume care te pot ajuta în această privință.

Lasa un comentariu