Tot ce trebuie să ști despre arginină pentru potență. Când o administrezi?

Alexandru Matei

Potența este una dintre principalele preocupări ale bărbaților, întrucât își doresc să aibă o viață sexuală cât mai satisfăcătoare pe termen lung.

Cei care au probleme în acest sens, trebuie să știe că arginina îi poate ajuta să își redobândească libidoul și apetitul sexual.

În același timp, este vorba despre un element care are efecte pozitive asupra întregului organism, iar în rândurile ce urmează sunt prezentate principalele beneficii ale consumului de arginină.

Ce este L-arginina?


L-arginina este unul dintre aminoacizii care, în mod normal se regăsește în comerț sub forma a diferite tipuri de suplimente și care, în același timp se poate obține în mod natural cu ajutorul unor diete specifice. Printre cele mai comune alimente care conțin L-arginină se numără cele de origine animală și cele de origine vegetală, așa cum sunt lactatele, carnea și nucile.

Atunci când stresul începe să acționeze asupra organismului, L-arginină se transformă într-un acid esențial, care combate efectele negative resimțite de oameni.

Mai mult, studii realizate recent au scos la înveală faptul că acest aminoacid poate fi folosit inclusiv pentru tratarea pacienților care suferă de insuficiență cardiacă cronică, întrucât ajută la dilatarea vaselor.

Chiar și bărbații care se confruntă cu probleme de potență se pot bucura pe termen lung de rezultate vizibile, transpuse în erecții puternice și îndelungate.

Care sunt beneficiile L-argininei?


Întrucât L-arginina este foarte importantă pentru organism, specialiștii au studiat îndeaproape care sunt beneficiile de care au parte indivizii care stimulează creșterea nivelului acestui aminoacid.

În rândurile ce urmează sunt prezentate principalele beneficii ale L-argininei care au fost înregistrate la indivizi de-a lungul timpului!

1.Reducerea riscului de apariție a afecțiunilor cardiovasculare

Întrucât contribuie la dilatarea vaselor, oxidul nitric, adică gazul în care se transformă L-arginină în corp permite o circulație excelentă a sângelui și, în același timp ajută la împiedicarea formării cheagurilor care ar putea bloca arterele principale sau care ar putea cauza infarctul ori alte tipuri de probleme cardiovasculare.

2.Ameliorarea simptomelor specific bolilor arteriale periferice

Un alt beneficiu semnificativ al L-argininei este acela că ajută la ameliorarea simptomelor specifice bolilor arteriale periferice. De exemplu, paienții care și-au administrat acest aminoacid pentru o perioadă de cel puțin 8 săptămâni au observat o creștere semnificativă a fluxului sanguin, dar și o ameliorare a simptomelor specifice.

3.Îmbunătățirea fertilității masculine

Specialiștii susțin faptul că bărbații care iau în mod constant câte 500 mg de L-arginină pentru o perioadă de 6 săptămâni își pot crește motilitatea spermatozoizilor. La pol opus, în momentul în care indivizii scot din alimentația lor toate alimentele bogate în acest aminoacid, numărul scade cu până la 90%.

4.Susținerea sistemului imunitar

Sistemul imunitar joacă un rol esențial când vine vorba despre înmulțirea celulelor de tip B și T. Limfocitele sunt responsible de producția de anticorpi, dar și de consolidarea rezistenței organismului, ceea ce înseamnă că persoanele care consuma în mod regulat L-arginină au șanse mai mari de a-și proteja sistemul imunitar mult mai bine!

5.Cresterea potentei

Cu efecte pozitive directe asupra sistemului circulator, L-arginina este un adjuvant excelent pentru potență la bărbați.

Ea ajută la îmbunătățirea performanțelor sexuale și stimulează activ producția de testosteron, adică hormonul sexual masculin  și care care este de asemeanea important la cresterea oxidului nitric pentru barbatii care au probleme de potență.

Mai mult, L-arginină pentru erecție are un rol esențial în procesul de spermatogeneză. Pe termen lung, calitatea spermei bărbaților se îmbunătățește cu până la 80%.

Persoanele care au nevoie de ajutor pentru a-și rezolva problemele de ordin medical pot lua suplimente pe bază de L-arginină, suplimente care sunt realizate pe baza unor formule atent gândite pentru a acționa cât mai repede și mai eficient!

Argon Potent se numără printre cele mai eficiente medicamente folosite pentru corectarea disfuncțiilor erectile, dar și pentru numeroase alte tipuri de probleme medicale. Cu un conținut ridicat de L-arginină pentru potență, acest supliment conține și următoarele elemente: Extract din semințe de struguri,L-tirozină si L-citrulina,

Produsul a reușit să ajungă în topul preferințelor pacienților datorită rezultatelor imediate pe care le oferă.

6.Normalizarea tensiunii

L-arginina este considerată a fi precursorul oxidului nitric ce dilate, menține și relaxează elasticitatea vaselor sanguine. Așadar, ea ajută la reducerea tensiunii arteriale, dar și la reducerea hipertensiunii pulmonore, respective a celei coronariene.

Mai mult, aminoacidul este excelent pentru reducerea nivelului de colesterol din organism, previne trombozele și ameliorează considerabil fluxul sanguin, dar și fluxul periferic.

Contraindicații


L-arginină trebuie administrată întotdeauna cu grijă. Chiar dacă suplimentele care au în componența lor acest aminoacid pot fi achiziționate fără prescripție medicală, este indicat ca indivizii să țină cont de sfaturile pe care le găsesc pe ambalaj și să nu ignore grămajele.

De exemplu, L-arginină nu este recomandată pentru femeile însărcinate ori care alăptează și nici pentru persoanele care au ciroza, astm, tensiune arterială mică, alergii, afecțiuni renale sau herpes. Chiar dacă lista de L-arginină efecte pozitive este una destul de consistență, cea cu efecte negative trebuie luată de asemenea în considerare!

În ciuda faptului că arginina este foarte bine tolerată de către organism, atunci când este administrată oral, intravenous sau aplicată pe piele, ea poate produce balonare sau diaree.

Mai mult, din cauza acestui aminoacid, oamenii pot suferi modificări importante la nivelul sistemului endocrine și, în același timp pot conduce la disconfort gastro-intestinal, răspunsuri inflamatorii sau creșterea ureei din sânge.

Cât despre persoanele cu boli cardiovasculare, L-arginină poate fi elementul declanșator al creșterii numărului de leucocite și al diminuării energiei. Medicii susțin inclusiv faptul că arginina poate avea influențe asupra nivelului de zahăr din sânge și trebuie administrată cu multă grijă, mai ales la pacienții care au diabet zaharat sau hipoglicemie.

Per ansamblu, arginina nu este indicată doar pentru rezolvarea unor disfuncții erectile la bărbați, având un spectru mult mai larg când vine vorba despre organismul uman. Este recomandat ca indivizii să aleagă cu multă atenție dozele pe care le iau și să fie responsabili în această privință, pentru a obține rezultatele dorite!

Lasa un comentariu