Levitra: Prospect, Efecte Secundare, Inlocuitor

Alexandru Matei

Sunt un bărbat trecut de prima tinerețe care se confruntă de câțiva ani buni cu problema pe care o au 1 din 10 bărbați în zilele noastre.

Știu că nu ne este ușor să recunoaștem acest lucru, dar este foarte important să împărtășim experiențele noastre despre produsele pe care le testăm pentru a ajuta și alți bărbați să ia decizia cea mai bună când vine vorba despre medicamente sau suplimente pentru potență.

De-a lungul timpului am testat foarte multe produse, de unele am fost dezamăgit complet și mi-am dat seama că se bazează numai pe strategia de marketing, nu și pe calitate, iar de altele m-am îndrăgostit la modul cel mai serios.

Pentru că soția mea își dorea partide de amor ca în tinerețe, dar problemele mele nu-mi dădeau voie să o mulțumesc, am decis că trebuie să fac ceva în acest sens. În momentul actual, datorită unui supliment natural, sunt cel mai fericit și sunt din nou încrezător în mine.

Complexul cel mai mare din viața mea a dispărut și mă bucur de fiecare dată când soția îmi spune că este foarte mulțumită de mine la capitolul amor.

Levitra este un medicament cu o listă foarte lungă de efecte secundare ,citiți pănă la sfarsit acest articol pentru a afla alternative 100% naturale, foarte puternice și eficiente pentru Levitra.

Prezentarea produsului Levitra


Levitra este un medicament produs de Bayer în Germania. Este indicat ca înainte de utilizare să citiți prospectul Levitra, acolo unde veți găsi mai multe informații despre produs, dar și contraindicațiile.

O singură cutie de Levitră conține 4 tablete.

Părerile despre Levitra sunt de ambele părți. Sunt persoane care sunt foarte mulțumite de rezultatele pe care le au asupra lor, dar și bărbați care afirmă că nu sunt chiar cea mai bună alegere.

Eu mă încadrez în cea de-a doua categorie, nu pentru că este un produs rău, ci pentru că am găsit alternativă Argon Potent care pentru mine funcționează mult mai bine și este și 100 % natural.

Unde se găsește Levitra ?


Levitra poate fi achiziționat de pe site-ul producătorului, dar și din diverse farmacii online.

În momentul în care este livrat, acest produs va veni ambalat foarte discret, fără a pune în situații jenante clientul.

ATENȚIE: Site-urile de unde se poate comanda Levitra fără prescripție medicală , funcționează ilegal și sunt șanse mari se primiți produs contrafăcut care vă poate pune viața în pericol !!

Prospect & Administrare


Înainte să cumpărați acest produs consultați medicul și întrebați frecvența pe care v-o recomandă pentru administrarea de Levitră, în cazul în care vă prescris acest medicament pentru potență.

Pentru a nu apărea diverse probleme cauzate de Levitră, este indicat să luați doar o singură dată pe zi, o singură tabletă după o masă consistentă, dar nu foarte bogată în grăsimi.

Durata efectului ? diferă de la o persoană la alta, efectul poate dura până la 4-5 ore. Dacă are un efect prea puternic sau foarte slab, este indicat să vă adresați medicului.

Se administrează pe cale orală, prin înghițirea unei pastile cu un pahar voluminos de apă. Mai există și varianta comprimatelor orodispersabile de 10 mg care se dizolvă în gură.

Citeste: Review-ul nostru despre Spedra!

Ingredientele folosite în compoziția Levitra


La baza acestui medicament pentru potență se află Vardenafil, un medicament foarte puternic folosit în tratarea disfuncțiilor erectile.

Tipuri de Levitra & Pret


 • Levitra 5 mg

Fiecare comprimat filmat de 5 mg de vardenafil (sub formă de clorhidrat).

 • Levitra 10 mg

Fiecare comprimat filmat de 10 mg de vardenafil (sub formă de clorhidrat).

 • Levitra 20 mg

Fiecare comprimat filmat de 20 mg de vardenafil (sub formă de clorhidrat).

Prețul poate varia în funcție de farmacie și adaosul comercial , dar în general prețul începe de la 30 lei și poate ajunge până la 44 de lei /pastila. O cutie având 4 pastile.

Efectele Secundare Levitra


Pentru că este un medicament, iar fiecare astfel de produs poate aduce foarte multe reacții adverse, este indicat să vă consulați cu medicul înainte de a începe utilizarea acestui produs.

Personal m-am ferit întotdeauna de medicamentele care au atât de multe efecte adverse, dar fiecare procedează după bunul plac când vine vorba de această problemă.

 • Este posibil să vă simțiți foarte slăbiți
 • Efecte negative asupra vederii
 • Amețeli întâlnite în mod frecvent
 • Stare de greață
 • Tensiune musculară
 • Sensibilitatea ochilor
 • Influențează tensiunea arterială
 • Indigestie
 • Erecții dureroase
 • Rinoree

Aspecte negative ale Levitra

Așa cum am prezentat în lista de mai sus, faptul că are foarte multe efecte adverse este clar o temă de gândire serioasă. Personal aleg produsele naturale precum Argon Potent, care nu au efecte adverse și pe care sunt mult mai sigur în momentul în care le administrez.

Printre dezavantajele Levitra consider că este și faptul că poate afecta vederea sau produce amețeli deoarece nu se recomandă să se conducă în acest timp.

Inlocuitor Levitra 100 % Natural


❤️  Alternativa Premium Levitra : Argon Potent

✅   Super Potență – Super Erecții

✅   Formula Unică pe Piața din Romania

✅   Aveți o garanție de restituire a banilor dacă Argon Potent nu funcționează

✅   Crește libidoul și dorința de sex

✅   Produst 100 % Natural – Fără dureri de cap și alte efecte adverse

INCEARCA ARGON POTENT

Alternativa naturală, fără efecte adverse, a produsului Levitra este reprezentată de suplimentul pentru potență Argon Potent, produsul de care sunt absolut mulțumit

Argon Potent este un supliment natural care are la bază foarte multe ingrediente naturale și care nu prezintă efecte adverse. De prima dată de când l-am încercat am rămas suprins de efectele pe care le poate avea. Este produs în Polonia și vine sub forma unor fiole buvabile care se beau cu 30-40 de minute inaintea actului sexual.

Argon Potent este produsul la care m-am oprit. Deși am tot testat de-a lungul timpului o mulțime de suplimente și medicamente pentru potență, niciunul nu a avut aceleași efecte pentru mine ca acesta.

2.7/5 (50 Reviews)

Lasa un comentariu