Maca pentru Impotență la Bărbați: Care sunt beneficiile Sexuale?

Alexandru Matei

Maca se află pe lista celor mai populare plante când vine vorba despre rezolvarea problemelor de sănătate cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații.

Este vorba despre un produs care se recomandă a fi folosit sub formă de supliment alimentar, un supliment pe care medicii de specialitate l-au studiat extrem de bine deja, din dorința de furniza pacienților rezultate eficiente și rapide.

Până în prezent există foarte multe păreri despre macă, excelente din partea celor care au introdus suplimentele alimentare în dieta lor.

Ce este Maca?


Plăcută la gust, pudra de macă este un produs care face parte din familia de crucifere, alături de varză sau broccoli și se folosește de cele mai multe ori drept energizant pentru femei și bărbați.

Este vorba despre o soluție excelentă pentru redobândirea apetitului sexual, întrucât ajută la stimularea libidoului, dar și la reglarea nivelului de energie.

Recomandat este ca oamenii să citească foarte atent maca prospect, înainte de începerea administrării, tocmai pentru a obține rezultatele dorite.

Beneficii


Listă de beneficii ale plantei maca de care se pot bucura oamenii este una extrem de lungă și de complexă. Este esențial ca atât femeile, cât și bărbații să știe care sunt avantajele de care pot avea parte atunci când consuma suplimentele alimentare, astfel încât să poate lua o decizie cât mai ușor!

1.Cresterea libidoului

Un studiu medical realizat in anul 2002 a scos la iveală faptul că bărbații care au luat între 1,5 și 3 grame de macă pe zi au observat foarte repede o îmbunătățire semnificativă a nivelului de libido, în comparație cu persoanele care au primit placebo.

Este voba despre un experiment pe care doctorii l-au folosit pentru a modela maca astfel încât să vină mai ales în sprijinul bărbaților cu probleme de potență, dar și în sprijinul femeilor care își pierduseră apetitul sexual.

3.Disfuncții erectile

Pe lista de macă proprietăți de care e bine ca oamenii să mai știe se numără și faptul că această plantă este recomandată pentru rezolvarea disfuncțiilor erectile.

De exemplu, potrivit unui studiu realizat in 2009, consumul a 2,4 grame de rădăcină de macă timp de 12 săptămâni a reușit să schimbe percepția subiecților asupra sănătății personale și a libidoului.

Majoritatea au simțit foarte repede cum dorințele lor de ordin sexual cresc, iar viața lor a devenit una picantă și satisfăcătoare în dormitor. În același timp, important de menționat este și faptul că cei mai mulți dintre participanții la studiu au fost bărbați care sufereau deja de disfuncții erectile.

4.Fertilitatea la bărbati

Pe lista beneficiilor consumului de macă se numără și îmbunătățirea nivelului de fertilitate la bărbați. În acest sens, un studiu din 2016 a fost definitoriu. Scopul experimentului a fost acela de a se descoperi cât de eficient este consumul suplimentului alimentar asupra fertiliații la bărbați prin îmbunătățirea calității spermei. La finalul studiului, rezultatele au fost unele excelente pentru majoritatea subiecților. Cu toate acestea, medicii se ocupă în continuare de studierea a tot ce înseamnă maca asupra fertilității.

5.Reducerea presiunii sanguine

Un alt avantaj de care se pot bucura cei care utilizează rădăcina de macă este acela că își pot îmbunătăți nivelul presiunii sanguine.

De exemplu, un alt studiu care, de această dată a fost realizat în 2015 a scos la iveală faptul că 3,3 grame de macă pe zi în decursul a 12 săptămâni ajută la stabilirea presiunii sanguine.

Acest lucru a fost vizibil cu precădere la femeile aflate în perioada de postmenopauză. În acest sens, trebuie menționat și faptul că tensiunea foarte ridicată este văzută și ca una dintre principalele cauze ale disfuncțiilor erectile, conform studiului.

6.Reducerea simptomelor menopauzei

Nu în ultimul rând, reducerea simptomelor menopauzei este un alt beneficiu al consumului suplimentelor alimentare pe bază de macă.

De exemplu, femeile care și-au administrat zilnic tablete ce au în componența lor acest element au reușit să scape foarte ușor de probleme precum balonarea ori stările de anxietate din timpul nopții, stări din cauza cărora aveau inclusiv coșmaruri. (Studiu)

Tipuri de maca


În funcție de zonă în care crește, dar și în funcție de condițiile meteo, planta poate fi de mai multe tipuri: roșie, neagră ori galbenă.

Toate aceste variante oferă oamenilor aproximativ aceleași rezultate, ajutându-i să se bucure din nou de o viață sexuală extrem de activă și de interesantă!

Mai mult, toate tipurile de maca se pot asocia cu Coltii Babei, rezultând o combinație extrem de eficientă, care ajută la rezolvarea a numeroase probleme de sănătate.

Contraindicații


În ciuda tuturor avantajelor de care se pot bucura oamenii care intenționează să consume maca sub diferite forme, ei trebuie să aibă în vedere și contraindicațiile cu care se pot confrunta.

De exemplu, doctorii recomandă bărbaților care suferă de cancer la prostata să evite suplimentele alimentare ce au în componența lor macă. Acest lucru se aplică și femeilor care au un istoric de cancer de sân ori o altă formă de cancer hormonal. Nici viitoarele mame nu ar trebui să consume maca.

Ideal este că toate persoanele ce vor să consume maca să discute în prealabil cu medicul de familie ori cu farmacistului, pentru a fi sigure că iau cea mai bună decizie, care să fie în concordanță cu starea lor de sănătate!

Unde se găsește maca?


Nu în ultimul rând, femeile și bărbații interesați de previuan maca preț trebuie să știe faptul că acest produs este unul accesibil din punct de vedere financiar.

Suplimentul alimentar se găsește atât în farmacii, cât și în magazinele naturiste, dar și online, tocmai pentru a fi cât mai la îndemâna tuturor celor care au nevoie de el!

Surse de informatii suplimentare:

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/10.1046/j.1439-0272.2002.00519.x

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/10.1111/j.1439-0272.2008.00892.x

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27621241

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24931003/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3614644/

Lasa un comentariu