Ce tehnici pentru marirea penisului ti se potrivesc? Afla acum!

Alexandru Matei

Dimensiunea penisului este unul dintre elementele cheie care pot conduce la relatii satisfacatoare.

Barbatii care sunt nemultumiti de faptul ca au un organ mult prea mic au, insa, acum la dispozitie numeroase metode prin care pot obtine marirea organelor genitale masculine, pentru a-si putea satisface partenerele si pentru a avea relatii intime care sa le provoace placerea mult dorita.

De exemplu, indivizii pot face in mod constant diferite tipuri de exercitii fizice, datorita carora in timp vor observa o schimbare importanta la nivelul penisului sau pot lua suplimente alimente special create pentru a-i ajuta sa obtina rezultatele dorite fara sa se mai confrunte cu disfuctii sexuale.

Important este ca acestia sa stie ce isi doresc, pentru ca ulterior sa poata aleaga cele mai bune metode pentru ei insisi!

Metode de marirea penisului


Barbatii au la dispozitie o gama foarte larga de metode prin care pot obtine  marire penis, fie ca este vorba despre suplimentele naturale pe care le pot achizitiona foarte usor, fie ca apeleaza la ajutor specializat din partea unor doctori bine pregatiti in domeniu.

In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele metode de marire a penisului pe care indivizii le au la dispozitie atunci cand isi doresc sa isi imbunatateasca viata sexuala si sa obtina placerea pe care de multa vreme au pierdut-o in dormitor. In fond, ce barbat nu isi doreste sa evite disfunctia sexuala cand le este lumea mai draga?

1.Suplimente naturale

Pentru a veni in sprijinul barbatilor care fie au un penis prea mic, fie nu reusesc sa obtina si sa intretina o erectie pe parcursul contactului sexual, specialistii din lumea medicala au creat suplimente naturale cu ajutorul carora problemele sexuale pot fi rezolvate foarte usor.

Este vorba despre produse de erectie care pot fi achizitionate din farmacii atat fizice cat si online  in doar cateva minute. Pentru achizitionarea suplimentelor, barbatii nu au nevoie de prescriptii medicale, insa este important sa urmeze intocmai pasii mentionati pe ambalajele acestora.

Argonul este unul dintre cele mai bune suplimente naturale, pe care barbatii le au la dispozitie pentru marirea penisului. Este vorba despre un produs cu ajutorul carora apetitul sexual sporeste considerabil, iar erectiile devin mai puternice si mai rezistente in timp.

Printre cele mai importante ingrediente folosite pentru realizarea Argonului se numara urmatoarele: extract din seminte de struguri, L-Arginine, L-Citrulline, L-Tyrosine, Alpha-tocopherol, extract de Coltii Babei, extract de Yohimbe, Horny Goat Weed, Acetyl L-carnitin, Alpha lipoic acid, dar si pudra obtinuta din Maca.

Combinate, toate acestea conduc la obtinerea plicurilor de 7 grame, care sunt excelente pentru ca barbatii sa obtina o erectie asa cum isi doresc.

Argonul este un produs net superior tuturor competitorilor sai, atat datorita ingredientelor anterior mentionate, cat si datorita faptului ca un singur plic are 7 game, pe cand toate celelalte suplimente naturale pentru cresterea penisului sunt formate din capsule care nu au mai mult de 0,8 grame.

Aprobat si certificat de Ministerul Sanatatii, suplimentul alimentar produs in Polonia nu are efecte secundare si poate fi utilizat cu incredere de catre barbati, chiar si fara prescriptie medicala.

CITESTE MAI MULTE DESPRE ACESTE CREME/PASTILE!

2.Pompa Vacuum

Printre cele mai moderne metode de crestere a penisului se numara si utilizarea pompelor Vacuum.

Acestea sunt produse foarte simplu de utilizat, care au dimensiunea medie a organelor genitale masculine si care au rolul de imbunatati circulatia sanguina de la nivelul penisului.

Pompele Vacuum sunt prevazute cu cilindri datorita carora barbatii pot crea un vid excelent la nivelul penisului. Acestea trebuie utilizate pentru cel putin 30 de minute, urmand ca apoi rezultatele sa fie excelente.

CITESTE MAI MULTE DESPRE POMPELE DE PENIS !

3.Exercitii Jelqing

Exercitiile Jelqing reprezinta in fond un tratament de marire penis natural excelent, la care pot apela toti barbatii. Termenul ,,Jelqing” provine de la o tehnica araba, pe care barbatii o folosesc de foarte multe secole atunci cand doresc isi mareasca penisul atat in lungime, cat si in grosime.

Mai exact, exercitiile ajuta la imbunatatirea nivelului de sange in interiorul penisului, intrucat sporesc dimensiunea corpilor cavernosi.

Recomandat este ca inainte de a exercitiile fizice, barbatii sa foloseasca un lubrifiant de calitate, preferabil pe baza de apa, datorita caruia sa isi sporeasca rezultatele in mod vizibil. Ulterior, nivelul erectiei poate creste cu 50, pana la 70%.

Recomandat este sa se faca exercitii de 2-5 ori pe saptamana, cu mentiunea ca intre fiecare doua sedinte trebuie sa existe o pauza de minimum 24 de ore. In functie de intensitatea suportata de fiecare individ, o singura sesiune poate avea intre 20 si 30 de minute.

CITESTE MAI MULTE DESPRE EXERCITIILE JELQING !

4.Metode chirurgicale

Atunci cand toate celelalte metode de crestere penis nu functioneaza pentru barbati, acestia pot apela la interventii chirurgicale.

Este vorba despre o varianta putin mai dificila, dar ale carei rezultate sunt garantate de catre medicii de specialitate.

Inainte de a realiza interventiile, doctorii care se ocupa de un tratament pentru marirea penisului recomanda pacientilor sa faca o serie de analize, pentru a se asigura ca totul va decurge asa cum trebuie si ca nu vor exista efecte adverse.

AFLA MAI MULTE DESPRE OPERATIA DE MARIRE A PENISULUI !

Concluzie


Recomandat este, insa, ca indivizii sa isi dea silinta si sa experimenteze cat mai multe dintre metodele naturale pe care le au la dispozitie, incepand de la administrarea suplimentelor naturale, asa cum este Argonul, si pana la exercitiile Jelqing.

In ce situatii medicul este singura solutie !

Medicul este singura solutie pe care pacientii o au la dispozitie numai atunci cand niciuna dintre celelalte variante nu functioneaza asa cum si-ar dori.

 

Lasa un comentariu