Ce tehnici pentru mărirea penisului ți se potrivesc? Află acum!

Alexandru Matei

Dimensiunea penisului este unul dintre elementele cheie care pot conduce la relații satisfăcătoare.

Bărbații care sunt nemulțumiți de faptul că au un organ mult prea mic au, însă, acum la dispoziție numeroase metode prin care pot obține mărirea organelor genitale masculine, pentru a-și putea satisface partenerele și pentru a avea relații intime care să le provoace plăcerea mult dorită.

De exemplu, indivizii pot face în mod constant diferite tipuri de exerciții fizice, datorită cărora în timp vor observa o schimbare importantă la nivelul penisului său pot lua suplimente alimente special create pentru a-i ajuta să obțină rezultatele dorite fără să se mai confrunte cu disfucții sexuale.

Important este ca aceștia să știe ce își doresc, pentru ca ulterior să poată aleagă cele mai bune metode pentru ei înșiși!

Metode de mărirea penisului


Bărbații au la dispoziție o gamă foarte largă de metode prin care pot obține mărire penis, fie că este vorba despre suplimentele naturale pe care le pot achiziționa foarte ușor, fie că apelează la ajutor specializat din partea unor doctori bine pregătiți în domeniu.

În rândurile ce urmează sunt prezentate principalele metode de mărire a penisului pe care indivizii le au la dispoziție atunci când își doresc să își îmbunătățească viața sexuală și să obțină plăcerea pe care de multă vreme au pierdut-o în dormitor. În fond, ce bărbat nu își dorește să evite disfuncția sexuală când le este lumea mai dragă?

1.Suplimente naturale

Pentru a veni în sprijinul bărbaților care fie au un penis prea mic, fie nu reușesc să obțină și să întrețină o erecție pe parcursul contactului sexual, specialiștii din lumea medicală au creat suplimente naturale cu ajutorul cărora problemele sexuale pot fi rezolvate foarte ușor.

Este vorba despre produse de erecție care pot fi achiziționate din farmacii atât fizice cât și online  în doar câteva minute. Pentru achiziționarea suplimentelor, bărbații nu au nevoie de prescripții medicale, însă este important să urmeze întocmai pașii menționați pe ambalajele acestora.

Argon Potent, este unul dintre cele mai bune suplimente naturale, pe care bărbații le au la dispoziție pentru mărirea penisului. Este vorba despre un produs cu ajutorul cărora apetitul sexual sporește considerabil, iar erecțiile devin mai puternice și mai rezistente în timp.

Printre cele mai importante ingrediente folosite pentru realizarea Argonului se numără următoarele: extract din semințe de struguri, L-Arginine, L-Citrulline, L-Tyrosine, Alpha-tocopherol, extract de Colții Babei, extract de Yohimbe, Horny Goat Weed, Acetyl L-carnitin, Alpha lipoic acid, dar și pudra obținută din Maca.

Combinate, toate acestea conduc la obținerea plicurilor de 7 grame, care sunt excelente pentru ca bărbații să obțină o erecție așa cum își doresc.

Argonul este un produs net superior tuturor competitorilor săi, atât datorită ingredientelor anterior menționate, cât și datorită faptului că un singur plic are 7 game, pe când toate celelalte suplimente naturale pentru creșterea penisului sunt formate din capsule care nu au mai mult de 0,8 grame.

Aprobat și certificat de Ministerul Sănătății, suplimentul alimentar produs în Polonia nu are efecte secundare și poate fi utilizat cu încredere de către bărbați, chiar și fără prescripție medicală.

CITEȘTE MAI MULTE DESPRE ACESTE CREME/PASTILE!

2.Pompa Vacuum

Printre cele mai moderne metode de creștere a penisului se numără și utilizarea pompelor Vacuum.

Acestea sunt produse foarte simplu de utilizat, care au dimensiunea medie a organelor genitale masculine și care au rolul de îmbunătăți circulația sanguină de la nivelul penisului.

Pompele Vacuum sunt prevăzute cu cilindri datorită cărora bărbații pot crea un vid excelent la nivelul penisului. Acestea trebuie utilizate pentru cel puțin 30 de minute, urmând ca apoi rezultatele să fie excelente.

CITEȘTE MAI MULTE DESPRE POMPELE DE PENIS !

3.Exerciții Jelqing

Exercițiile Jelqing reprezintă în fond un tratament de mărire penis natural excelent, la care pot apela toți bărbații. Termenul ,,Jelqing” provine de la o tehnică arabă, pe care bărbații o folosesc de foarte multe secole atunci când doresc își mărească penisul atât în lungime, cât și în grosime.

Mai exact, exercițiile ajută la îmbunătățirea nivelului de sânge în interiorul penisului, întrucât sporesc dimensiunea corpilor cavernoși.

Recomandat este că înainte de a exercițiile fizice, bărbații să folosească un lubrifiant de calitate, preferabil pe bază de apă, datorită căruia să își sporească rezultatele în mod vizibil. Ulterior, nivelul erecției poate crește cu 50, până la 70%.

Recomandat este să se facă exerciții de 2-5 ori pe săptămână, cu mențiunea că între fiecare două ședințe trebuie să existe o pauză de minimum 24 de ore. În funcție de intensitatea suportată de fiecare individ, o singură sesiune poate avea între 20 și 30 de minute.

CITETE MAI MULTE DESPRE EXERCITIILE JELQING !

4.Metode chirurgicale

Atunci când toate celelalte metode de creștere penis nu funcționează pentru bărbați, aceștia pot apela la intervenții chirurgicale.

Este vorba despre o variantă puțin mai dificilă, dar ale cărei rezultate sunt garantate de către medicii de specialitate.

Înainte de a realiza intervențiile, doctorii care se ocupă de un tratament pentru mărirea penisului recomanda pacienților să facă o serie de analize, pentru a se asigura că totul va decurge așa cum trebuie și că nu vor exista efecte adverse.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE OPERAȚIA DE MĂRIRE A PENISULUI !

Concluzie


Recomandat este, însă, ca indivizii să își dea silința și să experimenteze cât mai multe dintre metodele naturale pe care le au la dispoziție, începând de la administrarea suplimentelor naturale, așa cum este Argonul, și până la exercițiile Jelqing.

În ce situații medicul este singura soluție !

Medicul este singura soluție pe care pacienții o au la dispoziție numai atunci când niciuna dintre celelalte variante nu funcționează așa cum și-ar dori.

Lasa un comentariu