Tips & Tricks: Descopera tot ce trebuie sa stii despre operatia de Marire a Penisului

Alexandru Matei

Barbatii care sunt nemultumiti de lungimea penisului lor si doresc sa obtina o imbunatatire in aceasta privinta au la dispozitie numeroase metode moderne pt. marirea penisului. Cea mai eficienta este, insa operatia de marire a penisului.

Recomandat este ca oamenii sa se informeze foarte bine inainte de a apela la medici de specialitate si sa stie cat mai multe lucruri despre faloplatie. In acest sens, acest articol le vine in ajutor!

Ce inseamna faloplastia?

Din punct de vedere medical, faloplastia este o procedura chirurgicala, prin intermediul careia medicii pot actiona asupra penisului, modificandu-i lungimea, circumferinta ori glandele, in functie de preferintele pacientilor.

Este vorba despre o interventie care vine in sprijinul barbatilor care sunt nemultumiti de modul in care arata ori actioneaza organul lor sexual si isi doresc o imbunatatire la nivelul acestuia.

Inca din antichitate, foarte multi oameni considera ca un penis puternic, suficient de lung si de gros reprezinta secretul unei vieti sexuale ideale, acesta fiind motivul pentru care pana in prezent, barbatii au cautat dintotdeauna cele mai potrivite metode prin care sa obtina rezultatele dorite.

Cei care aleg sa opteze pentru faloplastie trebuie sa fie, insa extrem de bine pregatiti din punct de vedere fizic si psihic.

Mod de actiune

Realizata corect, faloplastia poate actiona in 2 moduri diferite asupra barbatilor. Intr-una dintre situatii, interventia chirurgicala se realizeaza cu scopul de augmentare a circumferintei penisului, iar in cealalta pentru a augmenta lungimea organului sexual masculin. In acest sens, este important ca pacientii sa le spuna foarte clar doctorilor ce isi doresc, pentru ca acestia sa stie cum sa intervina in fiecare caz in parte.

Beneficii

Din punct de vedere al beneficiilor de care se bucura cei care se bucura barbatii care opteaza pentru faloplastie, ei trebuie sa stie ca experientele lor sexuale se vor imbunatati considerabil. Mai mult, oamenii vor trai mult mai intens relatiile intime si vor avea mai multa incredere in fortele proprii cand vine vorba despre sex.

Spre deosebire de exercitiile pentru marirea penisului si medicamentele existente pe piata, operatia de marire a organului sexual masculin ofera rezultate permanente, de care barbatii se pot bucura ori de cate ori isi doresc.

Contraindicatii

Pana in prezent, nu au fost identificate clar contraindicatiile de care barbatii trebuie sa stie atunci cand vor sa apeleze la faloplastie. Ceea ce este clar, insa este faptul ca aceasta interventie este recomandata cu precadere barbatilor care nu sufera de alte afectiuni si care au ajuns deja la varsta maturitatii. De exemplu, marirea penisului in lungime sau circumferinta nu este ideala pentru tinerii care inca sunt in perioada de dezvoltare, pentru ca o astfel de operatie le poate inhiba cresterea naturala.

Riscuri

Faloplastie nu presupune riscuri majore pentru pacienti: medicii sustin ca pacientii se pot confrunta cel mult cu sangerari usoare. Exista, insa si cazuri rare, in care barbatii pot avea parte de infectii, dar din fericire, acestea pot fi tratate cu ajutorul antibioticelor potrivite.

In ceea ce priveste sensibilitatea, obtinerea erectiei sau urinarea, barbatii nu vor avea probleme dupa realizarea interventiei de faloplastie.

Intrebari Frecvente

1.Care este pretul unei operatii?

In ceea ce priveste pretul pe care barbatii trebuie sa il plateasca pentru faloplastie, acesta este diferit, in functie de rezultatele pe care si le doresc. De regula, tarifele incep de la putin peste 1.000 de euro si pot ajunge pana la 5.000 de euro, atunci cand barbatii isi doresc un penis mai alungit si mai gros in acelasi timp.

2.Dupa cat timp se vad rezultatele?

Rezultatele obtinute sunt vizibile inca de la finalizarea interventiei, insa barbatii trebuie sa aiba o pauza de repaus sexual de aproximativ 6 saptamani, pentru ca penisul are nevoie de o perioada de recuperare.

3.Cat se poate mari grosimea penisului daca aleg o astfel de operatie?

Nu exista un raspuns general valabil pentru aceasta intrebare, intrucat barbatii pot discuta cu medicii despre cat de gros si-ar dori sa le fie penisul, iar doctorii le pot recomanda grosimea ideala.

4.Pot sa am copii dupa operatia de faloplastie?

Bineinteles! Interventia chirurgicala nu interfereaza cu modul in care actioneaza penisul, ajutand barbatii chiar sa se bucure si mai mult de relatiile intime.

5.Voi putea avea erectii dupa operatie?

Din nou, raspunsul este unul pozitiv!