Exercitiile Jelqing Metoda Pentru Marirea Penisului ?

Alexandru Matei

Toti barbatii isi doresc sa aiba erectii puternice, datorita carora sa ofere partenerelor satisfactia pe care si-o doresc si, in acelasi timp sa se simta excelent in timpul relatiilor intime.

Cei care intampina, insa probleme cand vine vorba despre dimensiunea penisului ori despre puterea acestuia trebuie sa caute o metoda prin care sa-si poata alungi organul sexual, iar exercitiile Jelqing pot ajuta in acest sens.

Cei care isi doresc sa afle cele mai importante lucruri despre ele au la dispozitie randurile de mai jos!

Ce sunt exercitiile Jelqing?

Jelqing reprezinta o tehnica moderna de intindere, dar si de marire a madularului, care, in ultimii ani a devenit extrem de populara in intreaga lume in randul barbatilor.

Barbatii care vor sa aiba penisuri mai lungi cu cativa centimetri in mod garantat pot incerca aceasta varianta, care deja are rezultate dovedite clinic.

Pentru a obtine, insa lungimea dorita, oamenii trebuie sa cunoasca foarte bine tehnica si sa o stapaneasca: doar astfel se vor bucura de relatii intime mult mai satisfacatoare decat pana acum.

Tehnica este recomandata inclusiv celor care sufera de boala Peyronie, o boala din cauza careia curbura penisului este una anormala: treptat, penisul revine la o forma normala, care este excelenta pentru intretinerea relatiilor sexuale in parametri optimi.

Exercitiile Jelqing pot fi realizate acasa sau in orice alt loc intim, acolo unde barbatii se simt confortabil, nefiind nevoie de ustensile speciale in acest sens.

Cum sa incepi?

Exercitiile Jelqing trebuie realizate intr-un anumit mod, pentru a da rezultate. Barbatii care sunt curiosi in privinta felului in care sa actioneze, trebuie sa stie ca este important sa urmeze pasii de mai jos:

  • Pasul 1: Incalzirea

Incalzirea penisului este esentiala pentru ca tehnica Jelqing sa dea roade. Barbatii pot face acest lucru cu ajutorul unui tampon incalzit sau, pur si simplu cu o carpa umeda, in functie de cum se simt mai confortabil. De preferabil este ca in acest moment sa fie singuri pentru a se simti confortabil.

  • Pasul 2: lubrifierea

In timpul exercitiilor, penisul trebuie sa fie foarte bine lubrifiat, de preferat cu un produs care sa fie realizat pe baza de apa. Barbatii vor observa cum incet, incet au erectie, insa aceasta nu trebuie sa fie una completa, ci numai de 50 – 70%. Este important ca pensiul sa fie in continuare relaxat, astfel incat sangele sa poata circula prin el fara probleme.

  • Pasul 3: Exercitiile propriu-zise

In ceea ce priveste felul in care trebuie realizate exercitiile propriu zise, barbatii trebuie sa puna indexul, dar si degetul mare in forma de O la baza penisului, imprejurul acestuia. Ulterior, ei trebuie sa stranga de organul masculin pana cand resimt o usoara presiune si trebuie sa mearga cu mana pana spre capatul penisului. In acest timp, presiunea crste constant. Daca, insa apare durerea, ideal este ca oamenii sa faca intreaga procedura mai usor. Aceste tipuri de exercitii trebuie realizate zilnic, pentru cel putin 25 de minute, astfel incat sa apara si rezultatele in cel mai scurt timp.

Beneficii

Principalul avantaj al exercitiilor Jelqing este acela ca barbatii pot obtine un penis mai lung si mai puternic in mod natural, fara sa ia medicamente si fara niciun fel de interventie chirurgicala. Mai mult, metoda poate fi repetata extrem de usor, intrucat nu dureaza mult si nici nu este dureroasa.

Cel mai important avantaj de care au, insa parte barbatii este ca la final, satisfactia pe care o simt la in timpul relatiilor intime sporeste, la fel ca si placerea partenerelor lor.

Contraindicatii

Intrucat exercitiile Jelqing se realizeaza manual si nu implica utilizarea unor ustensile sau a unor produse farmaceutice, nu exita contraindicatii reale, de care barbatii trebuie sa tina cont.

Important este, insa ca ei sa aiba grija in timpul exercitiilor si sa nu stranga penisul mult prea tare. In acelasi timp, intinderea penisului trebuie sa fie una potrivita, iar exercitiile trebuie facute in fiecare zi, pentru ca rezultatele sa nu intarzie sa apara.

Daca, insa, la un moment dat, barbatii observa ca la nivelul pielii care imbraca pensiul apar invinetiri ori vinisoare rosii, mult prea proeminente, ei trebuie sa se opreasca si sa reciteasca instructiunile de realizare a exercitiilor!

Lasa un comentariu