Adevarul despre Ejacularea si Orgasmul la Femei – Tot ce trebuie să știi

Alexandru Matei

Femeile si barbatii au moduri extrem de diferite in care pot ajunge la obtinerea orgasmului. Daca, de cele mai multe ori, pentru partenerii masculi, penetrarea directa este extrem de eficienta, pentru doamne si domnisoare, lucrurile stau altfel.

Pentru ele, importanta este inclusiv perioada dinaintea actului sexual, adica momentele de tatonare si de stimulare a imaginatiei.

Atingerile, saruturile, soaptele – toate acestea reprezinta pasi importanti pentru obtinerea orgasmului!

DE RETINUT : 10 până la 15% din femei nu pot avea orgasmul … deloc .

Cate Tipuri de Orgasm pot avea Femeile?


Spre deosebire de barbati, orgasmul la femei poate fi diferit, in functie de zonele care le sunt stimulate in timpul relatiilor sexuale.

Pentru a sti cum sa actioneze pentru a oferi partenerelor lor o placere cat mai interesanta, barbatii trebuie sa stie ca doamnele si domnisoarele pot avea pana la 10 tipuri de orgasm.

1.Orgasmul sfarcurilor

Sfarcurile sunt cunoscute drept zone erogene foarte importante pentru reprezentantele sexului frumos, fiind in permanenta conectate prin terminatii nervoase direct cu clitorisul. A

Atunci cand sfarcurile sunt stimulate in mod corect, efectele se pot transpune si la nivelul zonei genitale. Mai mult, atunci cand in timpul penetrarii vaginale, barbatii ating sfarcurile partenerelor lor, le pot produce acestora un orgasm mult mai repede.

2.Orgasmul clitoridian

Orgasmul clitoridian este cel mai simplu de obtinut, dar si cel mai popular in randul femeilor. Acesta dureaza doar 20-30 de secunde si este caracterizat de o stare intensa de placere. In acelasi timp, trebuie mentionat ca acest tip de orgasm este usor mai slab decat cel vaginal, iar ulterior se diminueaza treptate.

3.Orgasmul obtinut la intrarea in vagin

Un alt tip de orgasm de care pot avea parte reprezentantele sexului frumos este cel din momentul penetrarii vaginului.

Aceast zona este prevazuta cu foarte multe terminatii nervoase, motiv pentru care vaginul este extrem de erogen si sensibil. In momentul in care femeile reusesc sa aiba un orgasm in momentul penetrarii, se pot bucura de senzatii inimaginabile.

4.Orgasmul obtinut prin stimularea punctului G

Toata lumea a auzit de punctul de G, insa nu toti barbatii si toate femeile stiu ca punctul G este o zona aflata in interiorul vaginului, la doar 3 centimetri de intrare.

Mai exact, punctul G este pozitionat pe peretele de sus, chiar sub osul pubian. Aceasta zona este caracterizata de o textura usor diferite de cea a altor pereti vaginali, fiind usor mai aspra si spongioasa. In momentul in care femeile sunt excitate, punctul G se umfla si devine mai usor de gasit.

Doamnele si domnisoarele care obtin orgasmul prin stimularea punctului G se bucura de o stare incredibila de satisfactie, dar si relaxare!

5.Orgasmul cervical

Orgasmul cervical este cel mai profund dintre toate, avand o insemnatate aparte pentru doamne si domnisoare. Ele trebuie sa stie ca cervixul este canalul ce uneste vaginul de uter, fiind considerat drept centrul tuturor energiilor feminine.

Este vorba despre zona in care creativitatea se imbina cu senzatii unice, iar atunci cand barbatii reusesc sa le provoace partenerelor un orgasm cervical, inseamna ca au reusit sa le deschida cu totul, provocandu-le placerea suprema.

Orgasmul cervical este caracterizat de contractii vaginale, dar si de uterine foarte intense, iar emotiile se simt in tot corpul.

8.Orgasmul anal

Anusul se numara si el printre zonele erogene ale femeilor, fiind plin de terminatii nervoase extrem de sensibile. Organul anal este foarte intens din punct de vedere fizic, iar atunci cand femeile sunt penetratate aici, pot simti o usoara senzatie de disconfort. Ulterior, ele vor incepe sa simta placerea pe care si-o doreau, pana cand ajung la orgasmul anal.

9.Orgasmul gatului

Putini stiu ca doamnele si domnisoarele pot avea orgasm inclusiv atunci cand le fac partenerilor sex oral. Acest lucru este posibil datorita presiunii aplicate gatului si are loc atunci cand glanda pituitara este foarte excitata. Orgasmul gatului este placut si uneori poate fi insotit chiar si de usoare convulsii ori spasme.

10.Orgasmul urinar

Orgasmul urinar este una dintre cele mai rare forme de orgasm pe care le pot avea femeile. Acesta apare atunci cand doamnele si domnisoarele sunt extrem de excitate si, pentru cateva secunde pierd cu totul controlul pe care il au asupra propriului corp.

1 – Corpul clitorisului; 2 – Glandul clitorisului; 3 – Partea anterioară a vestibulului vaginal; 4 – Orificiul urinar feminin; 5 – Rădăcina clitorisului; 6 – Vagin; 7 – Bulb vaginal; 8 – Glanda vestibulară mare; 9 – Învelişurile externe ale penisului; 10 – Tunica albuginea (a penisului); 11 – Corpul cavernos al penisului; 12 – Corpul spongios al penisului; 13 – Uretra masculină

3 Sfaturi pentru a Obtine Orgasm


Barbatii care isi doresc sa stie cum pot ajunge sa le ofere femeilor un orgasm, indiferent de natura acestuia, trebuie sa aiba in vedere cateva elemente esentiale, mai ales avand in vedere ca in general, pentru doamne si domnisoare, interactiunile intime sunt importante atat pe plan emotional, cat si pe plan fizic.

Preludiul

Preludiul, adica perioada dinaintea inceperii contactului sexual joaca un rol esential in stimularea  simturilor femeilor. Acestea isi doresc sa fie atinse, sa li se vorbeasca in soapta si sa se simta atragatoare si feminine. Preludiul nu trebuie sa fie niciodata nici prea scurt, dar nici prea lung, ci suficient cat sa starneasca simturile doamnelor si domnisoarelor.

Stimularea clitorala

Clitorisul este unul dintre instrumentele cheie de care barbatii trebuie sa se foloseasca pentru a provoca femeilor un orgasm.

Modul in care acestia stimuleaza zona erogana este esential pentru desfasurarea unor relatii sexuale intense si placute de ambele porti.

Recomandat este ca barbatii sa stimuleze zona clitorisului in mod indirect, inainte de penetrare, pentru ca astfel, clitorisul se pregateste din punct de vedere fizic pentru a interactiona cu penisul.

Ritmul relatiilor intime

Ritmul relatiilor intime este si el important pentru atingerea punctului culminant din relatiile sexuale.

Daca uneori, femeile au nevoie sa fie penetrate mai usor, alteori isi doresc sa aiba parte de o actiune mai intensa, rapida si poate chiar brusca pentru a obtine orgasmul.

Ritmul poate fi stabilit in functie de dorinta partenerilor si, de obicei se regleaza in mod natural, in functie de cum raspund corpurile partenerilor la stimulii pe care ii primesc.

Cunoscand toate aceste elementele despre orgasmul la femei, barbatii se pot bucura de experiente mult mai intense si mai placute, iar reprezentantele sexului frumos isi pot intelege mai bine corpul si felurile in care acesta reactioneaza.

Intrebari Frecvente


1.Ce simti cand ai Orgasm ?

Raspuns: Un studiu realizat în anii 70′ a cerut studenților de sex masculin și feminin să descrie cum se experimentau ei orgasmele.

Majoritatea descrierilor implicau o eliberare plăcută a tensiunilor acumulate, experimentate ca o explozie de senzație, uneori chiar ajungandu-se la extaz și, în cele din urmă, un val de căldură, pace și relaxare.

2.Cate orgasme are o femeie?

Raspuns: Un studiu realizat pe 800 de femei absolvente de facultate a constatat că aproximativ 43% au raportat că au avut orgasmuri multiple.

Deci, ce este mai exact un orgasm multiplu? „Unele femei se confruntă cu orgasmuri lungi, în cascadă, în care continuă să aibe contracții pelviene ritmice puternice pentru o lungă perioadă de timp”, spune Dr. Streicher. „Și apoi există orgasmuri în care ai acea senzație de super-satisfăcută care se oprește și apoi, cu mai multă stimulare, începe din nou.”

3.Cat dureaza orgasmul femeilor?

Raspuns: Cercetătorii obișnuiau să creadă că între 3 și 15 secunde este durata unui orgasm feminin.

Apoi au găsit dovezi că un punct culminant ar putea continua între 20 de secunde și 2 minute. Apoi un studiu legacat in acest sens a publicat date care arată că 40% dintre femei au estimat durata orgasmului la 30 până la 60 de secunde sau chiar mai mult, iar 48% dintre femei au experimentat orgasmuri predominant lungi.

Lasa un comentariu