Totul despre Ejacularea și Orgasmul la Femei (Ghid Complet)

Alexandru Matei

Femeile și bărbații au moduri extrem de diferite în care pot ajunge la obținerea orgasmului. Dacă, de cele mai multe ori, pentru partenerii masculi, penetrarea directă este extrem de eficientă, pentru doamne și domnișoare, lucrurile stau altfel.

Pentru ele, importanță este inclusiv perioada dinaintea actului sexual, adică momentele de tatonare și de stimulare a imaginației.

Atingerile, săruturile, șoaptele – toate acestea reprezintă pasi importanți pentru obținerea orgasmului!

DE RETINUT : 10 până la 15% din femei nu pot avea orgasmul … deloc .

Câte Tipuri de Orgasm pot avea Femeile?


Spre deosebire de bărbați, orgasmul la femei poate fi diferit, în funcție de zonele care le sunt stimulate în timpul relațiilor sexuale.

Pentru a ști cum să acționeze pentru a oferi partenerelor lor o plăcere cât mai interesantă, bărbații trebuie să știe că doamnele și domnișoarele pot avea până la 10 tipuri de orgasm.

1.Orgasmul sfârcurilor

Sfârcurile sunt cunoscute drept zone erogene foarte importante pentru reprezentanțele sexului frumos, fiind în permanență conectate prin terminații nervoase direct cu clitorisul.

Atunci când sfârcurile sunt stimulate în mod corect, efectele se pot transpune și la nivelul zonei genitale. Mai mult, atunci când în timpul penetrării vaginale, bărbații ating sfârcurile partenerelor lor, le pot produce acestora un orgasm mult mai repede.

2.Orgasmul clitoridian

Orgasmul clitoridian este cel mai simplu de obținut, dar și cel mai popular în rândul femeilor. Acesta durează doar 20-30 de secunde și este caracterizat de o stare intensă de plăcere.

În același timp, trebuie menționat că acest tip de orgasm este ușor mai slab decât cel vaginal, iar ulterior se diminuează treptate.

3.Orgasmul obținut la intrarea în vagin

Un alt tip de orgasm de care pot avea parte reprezentanțele sexului frumos este cel din momentul penetrării vaginului.

Aceast zonă este prevăzută cu foarte multe terminații nervoase, motiv pentru care vaginul este extrem de erogen și sensibil. În momentul în care femeile reușesc să aibă un orgasm în momentul penetrării, se pot bucura de senzații inimaginabile.

4.Orgasmul obținut prin stimularea punctului G

Toată lumea a auzit de punctul de G, însă nu toți bărbații și toate femeile știu că punctul G este o zonă aflată în interiorul vaginului, la doar 3 centimetri de intrare.

Mai exact, punctul G este poziționat pe peretele de sus, chiar sub osul pubian. Această zonă este caracterizată de o textură ușor diferite de cea a altor pereți vaginali, fiind ușor mai aspră și spongioasă. În momentul în care femeile sunt excitate, punctul G se umflă și devine mai ușor de găsit.

Doamnele și domnișoarele care obțin orgasmul prin stimularea punctului G se bucură de o stare incredibilă de satisfacție, dar și relaxare!

5.Orgasmul cervical

Orgasmul cervical este cel mai profund dintre toate, având o însemnătate aparte pentru doamne și domnișoare. Ele trebuie să știe că cervixul este canalul ce unește vaginul de uter, fiind considerat drept centrul tuturor energiilor feminine.

Este vorba despre zona în care creativitatea se îmbină cu senzații unice, iar atunci când bărbații reușesc să le provoace partenerelor un orgasm cervical, înseamnă că au reușit să le deschidă cu totul, provocându-le plăcerea supremă.

Orgasmul cervical este caracterizat de contracții vaginale, dar și de uterine foarte intense, iar emoțiile se simt în tot corpul.

8.Orgasmul anal

Anusul se numara si el printre zonele erogene ale femeilor, fiind plin de terminatii nervoase extrem de sensibile. Organul anal este foarte intens din punct de vedere fizic, iar atunci cand femeile sunt penetratate aici, pot simti o usoara senzatie de disconfort. Ulterior, ele vor incepe sa simta placerea pe care si-o doreau, pana cand ajung la orgasmul anal.

9.Orgasmul gatului

Puțini știu că doamnele și domnișoarele pot avea orgasm inclusiv atunci când le fac partenerilor sex oral. Acest lucru este posibil datorită presiunii aplicate gâtului și are loc atunci când glanda pituitară este foarte excitată.

Orgasmul gâtului este plăcut și uneori poate fi însoțit chiar și de ușoare convulsii ori spasme.

10.Orgasmul urinar

Orgasmul urinar este una dintre cele mai rare forme de orgasm pe care le pot avea femeile. Acesta apare atunci când doamnele și domnișoarele sunt extrem de excitate și, pentru câteva secunde pierd cu totul controlul pe care îl au asupra propriului corp.

1 – Corpul clitorisului; 2 – Glandul clitorisului; 3 – Partea anterioară a vestibulului vaginal; 4 – Orificiul urinar feminin; 5 – Rădăcina clitorisului; 6 – Vagin; 7 – Bulb vaginal; 8 – Glanda vestibulară mare; 9 – Învelişurile externe ale penisului; 10 – Tunica albuginea (a penisului); 11 – Corpul cavernos al penisului; 12 – Corpul spongios al penisului; 13 – Uretra masculină

3 Sfaturi pentru a Obține Orgasm


Bărbații care își doresc să știe cum pot ajunge să le ofere femeilor un orgasm, indiferent de natura acestuia, trebuie să aibă în vedere câteva elemente esențiale, mai ales având în vedere că în general, pentru doamne și domnișoare, interacțiunile intime sunt importante atât pe plan emoțional, cât și pe plan fizic.

Preludiul

Preludiul, adică perioada dinaintea începerii contactului sexual joacă un rol esențial în stimularea  simțurilor femeilor. Acestea își doresc să fie atinse, să li se vorbească în șoaptă și să se simtă atrăgătoare și feminine. Preludiul nu trebuie să fie niciodată nici prea scurt, dar nici prea lung, ci suficient cât să stârnească simțurile doamnelor și domnișoarelor.

Stimularea clitorală

Clitorisul este unul dintre instrumentele cheie de care bărbații trebuie să se folosească pentru a provoca femeilor un orgasm.

Modul în care aceștia stimulează zona erogană este esențial pentru desfășurarea unor relații sexuale intense și plăcute de ambele porți.

Recomandat este ca bărbații să stimuleze zona clitorisului în mod indirect, înainte de penetrare, pentru că astfel, clitorisul se pregătește din punct de vedere fizic pentru a interacționa cu penisul.

Ritmul relațiilor intime

Ritmul relațiilor intime este și el important pentru atingerea punctului culminant din relațiile sexuale.

Dacă uneori, femeile au nevoie să fie penetrate mai ușor, alteori își doresc să aibă parte de o acțiune mai intensă, rapidă și poate chiar brusca pentru a obține orgasmul.

Ritmul poate fi stabilit în funcție de dorința partenerilor și, de obicei se reglează în mod natural, în funcție de cum răspund corpurile partenerilor la stimulii pe care îi primesc.

Cunoscând toate aceste elementele despre orgasmul la femei, bărbații se pot bucura de experiențe mult mai intense și mai plăcute, iar reprezentanțele sexului frumos își pot înțelege mai bine corpul și felurile în care acesta reacționează.

Întrebări Frecvente


1.Ce simți când ai Orgasm ?

Raspuns: Un studiu realizat în anii 70′ a cerut studenților de sex masculin și feminin să descrie cum se experimentau ei orgasmele.

Majoritatea descrierilor implicau o eliberare plăcută a tensiunilor acumulate, experimentate ca o explozie de senzație, uneori chiar ajungandu-se la extaz și, în cele din urmă, un val de căldură, pace și relaxare.

2.Câte orgasme are o femeie?

Raspuns: Un studiu realizat pe 800 de femei absolvente de facultate a constatat că aproximativ 43% au raportat că au avut orgasmuri multiple.

Deci, ce este mai exact un orgasm multiplu? „Unele femei se confruntă cu orgasmuri lungi, în cascadă, în care continuă să aibe contracții pelviene ritmice puternice pentru o lungă perioadă de timp”, spune Dr. Streicher. „Și apoi există orgasmuri în care ai acea senzație de super-satisfăcută care se oprește și apoi, cu mai multă stimulare, începe din nou.”

3.Cât durează orgasmul femeilor?

Raspuns: Cercetătorii obișnuiau să creadă că între 3 și 15 secunde este durata unui orgasm feminin.

Apoi au găsit dovezi că un punct culminant ar putea continua între 20 de secunde și 2 minute. Apoi un studiu legacat in acest sens a publicat date care arată că 40% dintre femei au estimat durata orgasmului la 30 până la 60 de secunde sau chiar mai mult, iar 48% dintre femei au experimentat orgasmuri predominant lungi.

Lasa un comentariu