Pastile pentru a Crește Rezistența în Timpul Actului Sexual

Morar Mihai

Din diferite motive, ca bărbat, ți se poate întâmpla să reziști prea puțin în pat uneori.

Dacă atunci când vine vorba de viața sexuală, ai început să dai un randament din ce în ce mai scăzut, iar performanțele tale sunt slabe constant, aceste lucruri pot deveni supărătoare și extrem de deranjante, atât pentru tine, cât și pentru partenera ta.

Există însă soluții pe care ți le vom rezolva pe parcursul acestui articol.

Care este timpul mediu pentru ejaculare ?


Ejacularea este influențată de numeroși factori, printre care: vârsta, experiența sexuală, factori medicali, oboseala, stresul, diferite probleme psihologice și mulți alții.

Specialiștii în domeniu au efectuat însă mai multe studii, pentru a afla care este durata medie pentru ejaculare.

Așadar, un act sexual )de la începutul preludiului și până la momentul în care bărbatul ejaculează) durează în medie între 15 și 50 de minute.

Însă bineînțeles, durata actelor sexuale poate varia. Cert este că, actele sexuale care durează mai puțin de cinci minute sunt mult prea scurte, sugerând un potențial sindrom de ejaculare precoce.

Ce pastile pot folosi pentru a rezista mai mult ?


Este o întrebare care pare simplă, însă are un răspuns extrem de complex.

Acest lucru se datorează faptului că, pe piață există o mulțime de așa zise medicamente minune care promit vindecarea problemelor sexuale ale bărbaților, erecții de invidiat și așa mai departe.

Lucru care face foarte dificil de ales medicamentul potrivit.

Iată ce pastile îți recomandăm noi pentru a avea un randament excepțional în pat:

1. Argon Potent

Face parte din categoria suplimentelor alimentare, este 100 % natural, așadar, nu are niciun fel de efecte adverse negative. Este sub formă de fiole, ce se administrează cu 30-45 de minute înainte actului sexual.

Nu este un medicament zilnic, așadar îl poți lua doar când ai nevoie, după cum se poate citi și de pe prospectul Argon Potent.

De altfel, are efect încă de la prima administrare, datorită substanțelor active pe care le regăsim în compoziția sa.

2. Priligy

Face parte din clasa inhibitorilor selectivi ai recaptării serotoninei, fiind de asemenea și un medicament urologic.

În ceea ce privește disfuncțiile erectile, Priligy are rolul de a întârzia ejacularea ,și de a-ți oferi un mai bun control asupra acesteia.

Cei care l-au încercat susțin ca frustrările și grijile legate de ejacularea prematură le-au dispărut după ce au luat acest medicament.

Alte metode pentru a rezista mai mult în pat


Dacă nu ești însă adeptul medicamentelor, în special a celor ce tratează problemele de potență, poți recurge și la alte soluții, iată două dintre acestea:

  • Exerciții Kegel

Exercițiile Kegel au scopul de a întări mușchii pelviene, ajutându-i pe bărbați, printre altele, să aibă un mai bun control asupra ejaculării, și bineînțeles, să scape de problema ejaculării premature.

Dacă sunt făcute constant, și corect, exercițiile kegel te pot scăpa definitiv de problemele cu ejacularea rapidă.

Tot ce trebuie să faci este să găsești mușchii potriviți (sunt cei care se încordează atunci când încerci să-ți oprești fluxul urinar), după care să îți perfecționezi tehnica și să te concentrezi (tot ce trebuie să faci este să strângi și să menții mușchii pelvieni încordați timp de cinci secunde, după care îi relaxezi, și tot așa), apoi tot ce-ți rămâne de făcut este să repeți aceste exerciții de trei ori pe zi.

Ideale sunt 20-30 de repetări la fiecare serie.

  • Încearcă mai multe poziții sexuale

Această practică te poate ajuta foarte mult. Să variezi pozițiile sexuale te pot scoate din monotonie, te pune la încercare, necesită mai multă concentrare și mai multă imaginație.

Lucruri care împreună, te pot face să ai un mai bun control asupra ejaculării și să reușești să întârzii momentul pe cât posibil.

Lasa un comentariu