Cum îmi fac penisul să arate mai mare?

Morar Mihai

Dimensiunea penisului este un subiect foarte controversat în rândul bărbaților (da, în rândul bărbaților, și mai puțin în ceea ce privește femeile).

Aceștia se confruntă cu probleme precum anxietatea și sentimentele de frustrare și rușine atunci când au impresia că “instrumentul” lor este mic.

Dimensiunea penisului conteaza mai mult pentru bărbați decât pentru femei


Atunci când știi să-ți folosești “instrumentul” cu îndemânare, pentru femei, nici nu mai contează ce mărime are.

Mai ales că, un penis care măsoară mai mult de 15 cm poate fi dureros pentru acestea. Important este să știi să îți satisfaci partenera, mărimea chiar nu contează.

Există mai multe moduri prin care poți face ca penisul tău să arate mai mare în aparență, dacă asta e chiar ceea ce-ți dorești.

Cum să-ți faci penisul să arate mai mare în cinci pași simpli


Dacă te confrunți cu un penis mic, iar acest lucru nu îți dă pace, există câteva lucruri pe care le poți adopta pentru a-ți face penisul să pară mai mare în ochii partenerii tare.

Sfaturile pe care nu ți le dăm sunt utile în general, în viața de zi cu zi, nu doar în ceea ce privește viața sexuală. Iată câteva lucruri pe care le poți face:

1. Scapă de kg în plus

Kilogramele în plus și grăsimea proeminentă îți pot ascunde penisul. Scăpând de burtă și de excesul de grăsime din zona pelviană, îți vei “descoperi” practic penisul, “scoțându-l la lumină”.

2. Lucrează la exercițiile kegel

Făcând exerciții kegel îți vei îmbunătății forța mușchilor devieri, și face astfel ca penisul tău să devină mai puternic. Lucru ce te va ajuta să ai parte de erecție mai puternice, care îți vor face penisul se par mai mare, și să se și simtă mai mare.

3. Scapă de părul pubian

Părul pubian îți poate acoperii organul, ascunzându-l făcându-l să pară mult mai mic. Atunci când te epilezi, doar că “îl scoți la vedere”, dar acest lucru îți oferă și un aspect mult mai curat, care te va face mai atractiv în ochii partenerei tale.

4. Alege-ți lenjeria intimă potrivită

Alege-ți o lenjerie intimă care să te avantajeze, să nu fie nici prea strâmtă, pentru că nu te vei simții deloc bine, însă nici prea largă, deoarece la fel, va fi incomod atunci când ieși în public, și nu numai.

5. Îmbunătățește-ți postura

Postură strâmbă, cocoșată, te va pune într-o lumină negativă, mai ales în timpul sexului. Atunci când îți păstrezi o postură dreaptă și de mine, pari mult mai atractiv.

De asemenea, atunci când ai o poziție mai încrezătoare în timpul actelor sexuale, pare că ai un penis mai mare. În plus, o poziție mai bună a corpului te ajută să faci o penetrare mai adâncă.

Concluzie


Îți dorești și tu să îți faci penisul să-și atingă dimensiunea maximă?

Vrei să ejaculezi mai greu și să ai o erecție considerabil îmbunătățită? Noi avem soluția perfectă pentru tine.

Argon Potent supliment alimentar 100% natural, ce are niște efecte cu adevărat surprinzătoare în ceea ce privește tratarea disfuncțiilor erectile, indiferent de stadiul și de gravitatea în care se afla.

ArgonPotent ajută bărbații din mai multe puncte de vedere. Dacă te numeri printre bărbații care au probleme cu potența,

ArgonPotent poate reprezenta colacul de salvare de care ai nevoie.

Te ajută să obții erecții mai puternice, care rezistă mai mult timp; te scapă de problema ejaculării precoce, îți crește libidoul, dându-ți mai multă poftă de sex, și ce e cel mai important, îți dă o doză serioasă de energie și te face să reziști mai mult în pat.

Produsul în sine oferă corpului o doză serioasă de energie si te face să reziști mai mult în pat. In plus, nu are absolut nici un efect secundar.

Lasa un comentariu