Păreri Performax: Administrare, Beneficii & Contraindicații

Alexandru Matei

Tot mai mulți bărbați trecuți de prima tinerețe se plâng de faptul că nu mai pot obține și menține erecțiile la fel ca și în tinerețe.

Și bărbații tineri se confruntă cu probleme erectile și de performanțe sexuale din diferite cauze, precum stresul cotidian, probleme de alimentație, tulburări de sănătate.

Performax este un produs ce poate fi consumat zilnic, un supliment alimentar natural pentru potență și pentru ejaculare precoce.

Scurtă prezentare Performax


Performax este un supliment alimentar produs de EUROPARUS SRL .

Unul din puținele produse naturiste de pe piață pe bază de miere, care combină puterea a peste 21 de plante și ingrediente, oferind multiple beneficii asupra sănătății bărbaților care suferă de diferite probleme erectile.

Acest lucru asigură duritatea organului sexual masculin în timpul actului amoros.

O circulație a sângelui mai bună înseamnă și mai mult oxigen și nutrienți în celule, prevenind apariția oboselii și susținând rezistența fizică în timpul actului sexual.

Mod de administrare & Prospect


Performax vine sub forma unor pliculețe dulci, ușor de ingerat, plăcute la gust și mai ales, eficiente.

Acest produs îmbunătățește performanțele sexuale ale bărbaților în mod considerabil, neavând efecte adverse asupra stării de sănătate a pacienților.

Efectele se observă de la primele zeci de minute de utilizare, oferind extra enerhie și extra vigoare.

Produsele Performax pot fi luate o dată la 24 de ore. Se ia un plic pe zi administrat simplu sau într-un pahar cu apă.

Ingrediente


Performax conține următoarele ingrediente cu beneficii impresionante asupra sănătății:

 • Tribulus terrestris – un puternic remediu medical cu rol în reglarea nivelului de hormoni masculini și în creșterea libidoului. Acesta protejează sistemul cardiovascular, ajutând la dezvoltarea musculară.Intr-un studiu efectuat pe Colții babei a rezultat că această plantă nu ajută prea mult la menținerea unei erecții.
 • Ginseng – un ingredient natural care încurajează erecția masculină, îmbunătățind circulația sângelui în organul genital masculin.
 • Ginko Biloba – un produs necesar pentru efectul de subțiere a sângelui pe care îl are,pentru îmbunătățirea tonusului muscular și pentru extinderea timpului de erecție și obținerea unor orgasme puternice.
 • Alpinia Officiarum – sau pulberea de galangal, o plantă care crește în Asia și este folosită în tratamentul diferitelor afecțiuni. Este un afrodisiac natural eficient, crește apetitul sexual și reface libidoul, îmbunătățind performanța sexuală.
 • Roșcova
 • Lăptișor de matcă – unul din cele mai eficiente produse ale albinelor, utilizate pe scara larbă ca și supliment alimentar cu numeroase proprietăți medicale.
 • Ghimbir – o rădăcină care rezolvă probleme de pierderi de energie și cauzate de diferite infecții.
 • Polen – o bogată sursă în proteine, considerat un supra-aliment.
 • Scorțișoară – un produs cu efecte afrodisiace puternice care inhiba oboseala sexuală.

Alte ingrediente care intră în componența acestui produs sunt: ovăz, maca, ginseng american, urzică, ginseng siberian, dovleac, cola vera, extract de vanilie, miere de albine, țelină, sirop de glucoză.

Suplimente alimentare ca conțin anumite ingrediente din acest produs sunt Vimax Potent si Apilarnil Potent

Beneficii


Produsul Performax oferă următoarele beneficii:

 • Performanțe sexuale mari, erecții tari și îndelungate
 • Prelungirea activității sexuale
 • Creșterea nivelului de energie sexuală
 • Îmbunătățirea libidoului și a dorinței sexuale
 • Încurajarea unor erecții complete pentru penetrare.

Contraindicații și efecte secundare


Acest produs pentru potență nu este recomandat persoanelor cu boli cardiace, care suferă de hipertensiune fără a consulta medicul sau specialistul.

Produsul nu creează dependența, dar nu trebuie depășită doză zilnică recomandată.

De unde poate fi achziționat Performax?


Performax poate fi cumpărat din magazinele online, din magazinele de specialitate, de la distribuitorii autorizați, dar și de la magazinele naturiste și din farmacii.

3.4/5 (121 Reviews)

Comentarii

Lasa un comentariu