Poziția misionarului: cum să condimentezi această poziția clasică

Morar Mihai

O poziție sexuală foarte comună pentru simplitatea și comunitatea ei.

Poate fi dusă această poziție clasică, considerată de foarte mulți chiar banală, la un alt nivel, unul în care intensitatea este dusă la cote maxime, iar pasiunea se resimte prin fiecare por?

E bine, vom afla împreună pe parcursul acestui articol!

Ce este poziția misionarului ?


Este o poziție sexuală în care femeia asta întinsă pe spate, iar partenerul deasupra ei.

La origini este o poziție clasică, foarte simplu de făcut, însă extrem de intimă și pasională.

Poziția misionarului este alegerea perfectă atunci când îți dorești dragoste, nu sex, deoarece îți va oferii atât ție, cât și partenerii tale ocazia de a privi în ochi, și de a avea parte de atingeri profunde și sărutări intense în timpul sexului.

De ce poziția misionarului este serios subestimată și cum să o facem mai bună


Poziția misionarului tinde să fie subestimată de foarte mulți oameni datorită faptului că se numără printre pozițiile clasice, având o reputație destul de fadă și plictisitoare.

Originea acestei poziții vine de la ideea cum că femeia trebuie să fie supusă bărbatului, poziția clasică a misionarului dându-i femeii acest rol de “supusă”.

Iată câteva lucruri de care să ții cont pentru a face din clasica și plictisitoarea poziție a misionarului, una dintre cele mai palpitante și sexy poziții:

  • Susține-ți șoldurile cu o pernă. Pune o pernă sub partenera ta, mai exact în zona șoldurilor. Acest lucru o va face să aibă bazinul puțin mai ridicat, lucru care îți va permite sau penetrezi mai intens, mai adânc și mai apăsat. Folosind acest truc, și tu și partenera ta vă veți bucura de senzații mai interesante și mai plăcute.
  • Mișcă-ți picioarele. Picioarele au un rol important atunci când vrei ca poziția misionarului să fie cât mai variată. Puteți încerca “mersul pe lună”, aceasta varianta poziția misionarului se pune în practică astfel: partenerul trebuie să stea în picioare, iar femeia pe spate, în timp ce își îndoaie picioarele în sus spre pieptul său. Bărbatul o poate ajuta, împingându-i ușor picioarele și chiar desfăcându-le. O altă variantă ce implică picioarele este “picioarele inversate”. În această poziție, bărbatul trebuie să intre între picioarele partenerei, necesită pare foarte puțin efort, însă senzațiile sunt de milioane!
  • Concentrați-vă pe clitoris. Poziția misionarului face că ambii parteneri să aibă “acces” la clitoris, fiind poziția perfectă din care poate fi stimulat.

Avantajele poziției misionarului


Avantajele poziției misionarului sunt numeroase. În primul rând, această poziție oferă foarte mult confort plin prin simplitatea cu care se realizează, mai ales că nu solicită nici unul dintre parteneri foarte mult.

De altfel, un alt avantaj ce merită menționat este faptul că poziția misionarului oferă o altfel de intimitate partenerilor, una mai pasională și mai senzuală.

Atunci când se pune în practică această poziție, partenerii se pot privi în ochi, se pot săruta și se pot atinge în voie.

Da altfel, dacă vorbim doar despre bărbați, poziția misionarului le oferă șansa de a se simții dominanți, faptul că stau deasupra și felul în care este poziționată partenera lor îi fac să se simtă puternici și importanți.

Dezavantajele poziției misionarului


În ceea ce privește dezavantajele, acestea sunt foarte puține, principal fiind faptul că poziția misionarului excită bărbații mult mai repede.

Pentru că știm acest lucru, și pentru că ne dorim ca bărbații să dea un randament mai mare în pat și să reziste mai mult, am creat pentru aceștia un supliment alimentar ce bate orice alt medicament pentru potență.

Argon Potent face ca toate problemele tale legate de viața sexuală să dispară, te ajută să obții și să menții erecții pe o durată mai lungă de timp, de altfel îți vei îmbunătăți controlul asupra ejaculării și vei scăpa de ejaculare prematură.

Suplimentul alimentar creat de o firma specializata in asa ceva, care îți va oferii mai multă energie și rezistență în pat. Este un produs 100% natural, ce nu creează dependență, nu trebuie luat zilnic și nu are niciun fel de efecte secundare negative.

Lasa un comentariu