Păreri Pastilele Pro-V: Administrare, Beneficii & Contraindicații

Alexandru Matei

Pentru că suntem foarte mulți bărbați care ne aflăm în situația penibilă de a nu putea avea un act sexual lipsit de incidente neplăcute, iar eu sunt unul dintre ei, vreau să vă împărtășesc experiența mea în legătură cu produsul Pro-V.

Am încercat de-a lungul timpului foarte multe produse de acest gen, de unele am fost mulțumit, în timp ce altele m-au dezamăgit și m-au făcut să îmi pierd mai mult din încrederea deja instabilă pe care o aveam în mine.

Pentru un bărbat de 27 de ani, așa cum sunt eu, contează foarte mult să avem parte de acte sexuale regulate care să ne crească încrederea în sine și care să ne rezolve problemele legate de erecțiile slabe și apetitul sexual slăbit.

Am o iubită foarte frumoasă pe care aș vrea să o mulțumesc în dormitor, dar problemele mele de la nivelul sistemului reproducător nu îmi permit să am partide de amor lungi și pline de momente intense.

Nu m-am putut bucura de un orgasm de foarte mult timp, până am ajuns să folosesc diferite medicamente pentru potență. Pentru că este un subiect foarte discutat de bărbați, eu nu mă putem lăuda cu partide de amor intense pentru că nu aveam parte de ele. Am testat unul dintre cele mai cunoscute suplimente din acest domeniu și părerile mele sunt cele meționate în rândurile de mai jos.

Prezentarea produsului Pro-V


Acest produs este produs de Sichuan Weilong dar importat în România de către Razmed SRL, și este un stimulent sexual care are la bază ingrediente naturale.

Producătorii afirmă că Pro-V este produs din mai multe plante medicinale care rezolvă problema erecțiilor slabe și ale apetitului sexual scăzut. Oferă erecții puternice și ajută și la senzații mai plăcute în timpul actului sexual.

Prețul Pro-V vine în funcție de modalitatea în care doriți să primiți acest produs. Puteți opta pentru mai multe pastile , cel mai bine este să cumpărați o singură pastilă și să o probați. Producătorii oferă și posibilitatea de achiziții a mai multor cutii la prețuri avantajoase.

Pentru că nu am fost foarte mulțumit de acest produs din diferite considerente, am căutat varianta cea mai bună care pentru mine a funcționat ideal.Citiți articolul pentru a afla despre ce produs este vorba și ce recomand eu bărbaților aflați în situația aceasta.

De unde putem achiziționa Pro-V


Acest produs poate fi achiziționat de pe site-ul producătorilor. Se poate livra prin poștă sau prin curier. Mai mult decât atât, Pro-V poate fi găsit și prin farmacii.

Este important ca acest produs să vină ambalat corespunzător și discret. Nu ne dorim ca toată lumea să afle problema noastră pentru că putem deveni un subiect de discuție care nu ne va onora deloc imaginea.

Administrare & Prospect


O capsulă de Pro-V se poate administra cu 30 de minute înaintea actului sexual. Este indicat să-l consumăm cu multă apă sau cu diferite lichide calde pentru a se asimila mai bine.

Nu se recomandă administrarea mai multor capsule pentru câteva zile la rând. Ideal este să consumăm o singură capsulă o dată la 3 zile.

Pentru cei care sunt interesați de cât durează efectul Pro-V, producătorii spun că își păstrează efectul pentru cele 3 zile. În cazul meu, acest lucru nu a fost chiar adevărat. Din a doua zi deja erecțiile mele erau mult mai slabe și nu am mai putut avea contacte sexuale de aceeași calitate ca în prima seară când l-am administrat.

Ingrediente


Pentru că sunt mereu interesat de ingredientele care alcătuiesc produsele pe care eu le încerc în speranța de a avea o viață sexuală intensă, mă documentez de fiecare dată despre acestea.

Pe site-ul producătorului nu am găsit exact cantitatea ingredientelor și nici numele acestora, ci doar mențiunea că are la bază 6 plante medicinale.

Chiar dacă aceștia nu au precizat asta în descrierea produsului său cel puțin nu am găsit eu informația, prospectul Pro-V ar trebui citit foarte bine și să se menționeze faptul că trebuie luat de către bărbații care au peste 18 ani.

Efectele secundare ale Pro-V


Chiar dacă nu prezintă efecte secundare pentru că are la bază o formulă naturală, unii dintre ce care au încercat acest produs au menționat faptul că apar anumite dureri de cap și se simt foarte puternic bătăile inimii.

Dacă un supliment de acest gen are efect și asupra inimii, clar nu este un produs care se recomandă celor cardiaci. Efectele adverse ale Pro-V nu se găsesc deoarece nu mulți dintre cei care au încercat și-au dat părerea despre acest produs.

Când l-am testat eu, mi-a plăcut că mi-a oferit o erecție decentă, dar eu m-am speriat când inima mea bătea foarte puternic și am preferat să mă îndrept către alt stimulent pentru apetit sexual.

Încă un minus pe care l-aș acorda acestui supliment este faptul că vine sub forma unor capsule. Acest lucru nu îi permite să aibă o cantitate ridicată de substanță activă și devine mult mai greu de asimilat.

Acest supliment este foarte similar cu cel numit Potent Forte , ambele m-au dezamagit.

Alternativa naturală mult mai eficientă și puternică a Pro-V pe care eu am testat-o și am rămas cu cele mai bune impresii.

Alternativă PRO V


Cea mai bună alternativă a acestui produs, care nu are efecte adverse și se bazează 100% pe ingrediente naturale este Argon Potent. De prima dată când l-am încercat am rămas plăcut impresionat atât eu, cât și partenera mea.

M-am lăsat convins de acest produs și nu-mi pare deloc rău că l-am încercat pentru că am rămas numai la el când am văzut că vine sub forma unor pliculețe.

Când un astfel de supliment vine sub formă de pulbere, este de la sine înțeles că se asimiliează foarte bine și are un efect imediat.

Când am schimbat capsulele Pro-V cu Argon Potent am făcut cea mai bună alegere. Acum folosesc doar fiolele Argon pentru că sunt mulțumit pe deplin de rezultatele pe care le am cu acesta. Recomand tuturor bărbaților care își doresc o viață sexuală intensă.

3.5/5 (196 Reviews)

Lasa un comentariu