Parere Personala Proxerex – Tot ce trebuie sa stii

Morar Mihai

In conditia in care din ce in ce mai multi barbati sunt afectati de stress si de stilul de viata necorespunzator si de o alimentatie neadecvata din punct de vedere sexual, din ce in ce mai multi barbati apeleaza la solutii naturiste pentru a avea succes si pentru a-si satisface partenera.

Unul din cele mai renumite suplimente alimentare care se regasesc sub forma de plicuri si poate fi consumat de catre cei care manifesta astfel de probleme se numeste Proxerex.

Prezentare Proxerex


Proxerex este un supliment alimentar produs de cei de la Leadiant Biosciences, care vine in ajutorul barbatilor care sufera de probleme sexuale.

Acest produs nu numai ca vine in completarea unui regim alimentar echilibrat, ci are rolul de a reduce oboseala, de a mentine nivelul normal de testoseteron si de a proteja celulele de stressul oxidativ.

Mod de administrare Proxerex


Cei care doresc sa inceapa un tratament cu Proxerex trebuie sa tina cont in primul rand de recomandarile medicului si de informatiile de pe ambalaj.

Nu se va lua produsul in cantitate mai mare, in speranta unor rezultate mai bune.

Produsul vine ambalat sub forma de plicuri, sunt 30 de plicuri care ajung pentru cura de o luna. Se consuma un plic la zi.

Se dizolva continutul plicului in apa calda si se consuma inainte de masa. A nu se depasi doza zilnica si a nu se amesteca Proxerex cu alte lichide in afara de apa plata.

Ingrediente Proxerex


Cele mai importante ingrediente care intra in componenta acestui supliment alimentar se numara:

 • L-arginina – beneficiile acestei substante sunt cunoscute in randul medicilor specialisti din intreaga lume, fiind un element esential pentru eliberarea hormonului de crestere, dar si pentru imbunatatirea circulatiei sangelui prin dilatarea vaselor de sange. In plus, L-arginina imbunatateste fertilitatea masculina crescand numarul si motilitatea spermatozoizilor;
 • L-carnitina – cu importante beneficii pentru arderea grasimilor, reglarea tensiunii arteriale, intarirea sistemului imunitar si cresterea rezistentei la efort si mai ales pentru combaterea infertilitatii masculine prin cresterea calitatii lichidului seminal;
 • Zinc – cu rol in mentinerea nivelului normal de testosteron;
 • Seleniu – important pentru ca protejeaza celulele de stress oxidativ;
 • Pudra de cacao – care creste nivelul energiei in organism si imbunatateste atat performantele sexuale, cat si cele cognitive;
 • Maca – cu importante beneficii pentru imbunatatirea functiei sexuale la barbati;
 • Vitamina B3 – cu rol in reducerea oboselii.

Beneficii


Principalele beneficii Proxerex sunt:

 • Functionarea normala a organismului si imbunatatirea rezistentei la efort;
 • O viata sexuala satisfacatoare;
 • Cresterea increderii de sine a pacientilor;
 • Reducerea oboselii;
 • Mentinerea nivelului normal de testosteron;
 • Erectii mai ferme si mai puternice pentru o durata mai indelungata.

Contraindicatii si efecte secundare


Desi nu este un produs naturist cu efecte secundare puternice, este important ca pacientii sa consume aceste plicuri sa consulte informatiile si indicatiile de pe ambalaj si mai ales sa nu depaseasca doza zilnica recomandata.

Acest produs este un supliment alimentar si nu este destinat tratarii sau vindecarii unor boli grave.

De asemenea, nu este recomandat persoanelor care au alergii sau hipersensibilitate la oricare din componentele Proxerex nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

De unde poate fi achizitionat Proxerex?


Proxerex este un supliment alimentar usor de gasit pe piata, care poate fi cumparat atat din farmacii, cat si din farmacii naturiste.

Lasa un comentariu