Sex în grup: un ghid pentru a avea cel mai tare sex în grup

Morar Mihai

Cuprins

Sexul în grup se numără printre fanteziile sexuale cel mai des întâlnite.

De obicei, adepții acestei practici sexuale mai puțin obișnuite sunt tineri și persoanele care nu se află în relații stabile.

În funcție de numărul de participanți, sexul în grup poartă mai multe denumiri

Tipuri de sex în grup


În funcțiile de propriile plăceri și fantezii, persoanele care aleg să facă sex în grup se pot orienta către trei categorii:

1. Threesome

Ne dăm seama ușor și după nume în ce constă această practică.

Threesome reprezintă sexul în trei, își păstrează numele indiferent de sexul persoanelor implicate. Însă, în cele mai multe cazuri, într-un threesome este vorba despre un bărbat și două femei

2. Foursome

Actul sexual în care sunt implicate patru persoane poartă denumirea de foursome. La fel ca și în cazul threesome-ului, în foursome pot fi implicate atât persoane de sex feminin, cât și de sex masculin.

Unele cupluri încearcă foursome din curiozitate. Vor să vadă cum este să faci sex în același timp cu alt cuplu, și eventual fac și schimb de parteneri.

3. Swinger PARTY

Atunci că numărul persoanelor implicate într-un act sexual este mai mare de patru, putem vorbi despre Swinger PARTY. În termeni comuni, sexul la care participă cinci sau mai multe persoane se numește orgie sexuală.

Cele mai bune practici pentru sexul în grup


Sexul în grup poate fi considerat de unele persoane ca fiind degradant și chiar scârbos.

Unora, în schimb, doar ideea de orgie  le creează entuziasm. Atunci când decizi însă să adopți o astfel de practică sexuală, fie o dată, sau de mai multe ori, trebuie să ții cont de câteva “reguli de aur” pentru ca totul să se desfășoare în condiții de siguranță, și pentru ca toată lumea să se simtă bine și să fie satisfăcută.

Iată ce îți recomandăm noi:

  • Găsește persoanele potrivite

Așa cum am spus și în rândurile anterioare, sexul în grup nu este pentru oricine.

Iar pentru a avea o experiență super, cu adevărat memorabilă, noi îți recomandăm să alegi persoane asumate și curajoase, care să își dorească la rândul lor să simtă adrenalina unei partide de sex în grup.

De altfel, persoanele străine sunt întotdeauna de preferat în locul celor pe care le cunoști deja. Experiența va fi astfel una mult mai palpitantă.

  • Comunică-ți dorințele

Partenerii/ partenerele tale nu au cum să-ți citească gândurile, așadar nu au de unde să știe ce îți dorești tu mai exact și ce așteptări ai de la partida de sex. Atunci când îți comunici dorințele, cel mai probabil vei și avea parte de ele.

  • Stabiliți limitele

Pentru ca totul să se desfășoare okay, în condiții de siguranță, și fără ca limitele bunului simț să fie încălcate, cel mai bine este să stabiliți la început o serie de limite. Veți evita astfel orice posibile neplăceri.

De asemenea, dacă alegi să participi la o partidă de sex în grup cu persoane străine, pe care nu le cunoști, este recomandat să porți cu ele o discuție în prealabil, pe parcursul acestei discuții puteți vorbi despre ce v-ar plăcea să se întâmple, ce așteptări aveți și care sunt limitele peste care nu aveți voie să treceți.

  • Fii creativ și distrează-te

Sexul în grup poate fi în foarte multe cazuri activitate care să te scoată cu adevărat din zona de confort. Menține-ți o atitudine relaxată și fii deschis la ideile și propunerile celorlalți parteneri.

Concluzie


Pentru bărbați, sexul în grup poate fi stânjenitor, mai ales că este o activitate a cărui intensitate îi poate excita foarte repede, ducând la ejaculare prematură și mai apoi la rușine.

Te numeri printre cei care își doresc să încerce sexul în grup, însă îți teamă că nu vei rezista atât de mult? Argon Potent este soluția perfectă pentru tine!

Argon Potent este un supliment alimentar 100% natural, ce te scapă de disfuncțiile erectile, îmbunătățește erecția și întârzie considerabil ejacularea.

Nu trebuie luat zilnic, ci doar atunci când simți nevoia, își face efectul imediat și nu are niciun fel de reacții adverse.

Lasa un comentariu