10 Sfaturi pentru un Sex Pasional mai Intens

Morar Mihai

Atunci când vine vorba despre sexul pasional, cel mai posibil mintea te duce la o scenă din filme precum “365 days” sau “Fifty Shades of Grey”.

Scenele de acolo sunt într-adevăr destul de pasionale, însă par și destul de complicate, nu-i așa?

Ei bine, sexul pasional nu trebuie să fie mereu complicat, uneori poate fi mult mai ușor decât crezi.

Ce înseamnă mai exact “sex pasional” ?


Sexul pasional poate fi definit prin multe moduri. Unele persoane îl pot descrie ca fiind reprezentat de tactici complexe de seducție, diferite metode prin care să obții efectul de afrodisiac și anumite poziții sexuale ce ne pun la încercare articulațiile.

În funcție de preferințele fiecărui partener, aceste tehnici pot reprezenta adevărate scântei în relația intimă.

În ceea ce privește viața sexuală, după o vreme se poate instala monotonia, lucru ce duce la plictiseală și răcirea relației de cuplu.

Fiecare cuplu și fiecare persoană are propria definiție personală pentru sexul pasional. Unii îl pot percepe ca fiind ceva senzual și lent, și să îl practice în acest mod, iar alții nu, și să îl practice în felul lor.

Beneficiile sexului pasional


Indiferent de modul în care este perceput, sexul pasional poate aduce numeroase beneficii atunci când este practicat. Iată cateva dintre acestea:

  • Intimitate mai mare. Sexul pasional vă va uni și apropia mai mult decât o face sexul clasic. Lucru ce poate închega o relație și poate de asemenea prelungi durata acesteia. După o astfel de partidă, cu siguranță vă veți simți mai atrași unul de celălalt și vă veți redescoperi pasiunea.
  • Orgasme mai intense. Sexul pasional este bineînțeles și mult mai incitant, fapt care face orgasmele să fie mult mai intense. Aceste lucru vă oferă amândurora niște partide de sex de neuitat, pline de adrenalină.
  • Sexul durează mai mult. Uneori pasiunea vine atunci când tu și partenera/ partenerul tău luați lucrurile pas cu pas, încetișor și senzual. Când vine vorba de sexul pasional, preludiul are un rol esențial, stând la baza întregii acțiuni. Așadar, dacă vrei să te bucuri la maxim de beneficiile pe care sexul pasional le aduce relației tale, ia lucrurile încet.

Sfaturi pentru un sex cât mai pasional


Ok, am vorbit despre ce este sexul pasional, care sunt beneficiile acestuia, însă…cum se face? Sexul pasional se deosebește de sexul clasic prin profunzimea cu care este făcut, prin atenția la detalii și ritmul lent, dar sigur și senzual în care se desfășoară lucrurile. Noi îți oferim câteva sfaturi care te vor ajuta să ai parte de un sex cu adevărat pasional și niște partide memorabile:

  • Dezbracă-te încet. Gesturile sexy ar trebui să fie un MUST-HAVE al sexului pasional, iar dezbrăcatul lent se numără printre ele. Poți încerca chiar să faci puțin streaptease. Puneți-vă imaginația la încercare, iar rezultatul va fi cu siguranță unul WOW!
  • Începe cu masturbarea reciprocă. Este un mod bun prin care poți începe preludiul. Acest lucru vă va ajuta să vă descoperiți unul pe celălalt și să vă descoperiți punctele vulnerabile, care vă provoacă cea mai multă plăcere.
  • Urmăriți un video pentru adulți. Video-urile de acest fel sunt mai mult decât îndrăznețe, pot fi chiar o sursă de inspirație. Vă pot incita și vă pot da chiar mai mult chef de sex.

Concluzie


Vrei să reziști mai mult în pat? Să ai super erecții? Acum este posibil!

ArgonPotent te ajută să reziști mai mult în pat și să fii și mai energic, îți crește libidoul și te ajută să ai super erecții. Vei scăpa de erecțiile slabe sau de scurtă durată.

De asemenea, ArgonPotent te va ajuta să scapi și de sindromul ejaculării premature.

P.S: După ce vei lua ArgonPotent, partenera ta te va ruga să te oprești!

Lasa un comentariu