Sexul în trei: Cum să faci cel mai tare threesome

Morar Mihai

Pentru unele persoane, sexul în 3 reprezintă o adevărată fantezie.

Iar dacă îți dorești să încerci și tu asta, trebuie să ții cont de câteva chestii simple, care te vor ajuta să ai parte de o super senzație.

Citește acest articol și află cum să te bucuri din plin de o partidă de sex în 3.

Reguli de stabilit înainte de a avea primul sex în 3


Având în vedere că sexul în 3 implică 3 persoane, trebuie să ții cont de fiecare persoană implicată, de dorințele și confortul fiecăruia. Sa sigur satisfacția tuturor este cea mai complicată parte dintr-un threesome.

Fiecare participant la threesome trebuie să fie la fel de implicat, și să  se asigure că și ceilalți parteneri se simt la fel de bine.

De asemenea, trebuie să știi și că sexul în 3 nu este chiar pe placul oricui, mai ales dacă unul dintre parteneri are o fire mai geloasă. Gelozia nu are ce să caute într-o partidă de sex în 3, ea ar strica toată atmosfera.

Ținând cont de următoarele sfaturi, primata partidă de sex în trei va rămâne o amintire mai mult decât plăcută:

1. Gândește-te mai întâi de ce vrei să faci sex în trei

Care este motivul pentru care vrei să faci sex în trei?

Este oare adrenalina pe care acțiunea în sine ți-o dă?

În cazul în care tu ești bărbatul, iar celelalte două persoane participante sunt femei, motivul pentru care vrei să faci sex în 3 este dorința aceea de a te simții dominant, sau dominat?

Gândește-te puțin înainte, și stabilește motivul pentru care îți dorești să pui în practică o astfel de experiență. Trebuie să știi și că sexul în trei nu este recomandat pentru cuplurile care au o relație de lungă durată, deoarece poate aduce lucruri negative în relație.

Mai degrabă, este recomandat cuplurilor care sunt în relație de scurtă durată, sau celor care au relație deschisă.

2. Nu o face cu o a treia persoană pe care o știi deja

Să implici în partida de sex în trei o persoană pe care o știi deja, poate crea sentimente de anxietate sau alte lucruri de acest fel, lucru care va strica întregul vibe și va face să dispară distracția și satisfacția.

3. Întâlniți-vă și schimbați câteva vorbe

Atunci când cea de-a treia persoană este cineva necunoscut, o scurtă discuție înainte de actul în sine este absolut necesară.

Vă puteți astfel cunoaște mai bine și veți putea stabili unele limite și reguli.

4. Stabiliți o serie de reguli pentru actul sexual

Pentru ca totul să se desfășoare așa cum trebuie și toți partenerii să fie fericiți și satisfăcuți, trebuie stabilite unele reguli. Fiecare persoană are preferințele sale, dar și anumite lucruri pe care nu le agreează.

De aceea, pentru ca sexul să fie plăcut, trebuie să existe o comunicare eficientă, prin care fiecare participant să își  spună plăcerile, dar și neplăcerile.

5. Protejează-te de fiecare dată

Trebuie să te protejezi mereu, indiferent de numărul de participanți ai actului sexual. Există foarte multe riscuri la care te supui când alegi să nu te protejezi.

Bolile cu transmitere sexuală se pot lua fără ca nici unul dintre parteneri să fie conștient de asta, mai ales că se poate întâmpla ca cel bolnav nici măcar să nu știe de boala pe care o are.

Concluzie


Știm cât de mult contează pentru un bărbat să reziste mai mult în pat și să ejaculeze mai greu.

De aceea noi iți recomandăm un supliment alimentar 100 % natural, ArgonPotent.

Acesta ajută bărbații să scape de supărătoarele disfuncții erectile și să aibă un randament mai mare în pat. De asemenea, te vindecă de ejacularea precoce și de reacțiile slabe, dându-ți mai multă putere și energie.

ArgonPotent nu creează dependență și îl poți lua doar atunci când simți nevoia. Nu este un tratament cu administrarea zilnică.

Și cel mai tare avantaj pe care ArgonPotent îl are: nu creează nici un fel de efecte secundare negative.

Lasa un comentariu