Adevarul despre “Micul Chinez “– Se mai fabrica varianta Originala?

Morar Mihai

In ceea ce priveste suplimentul alimentar Suifan Seifen Chinese Brush sau Micul Chinez, acesta este cunoscut din cele mai vechi timpuri, fiind folosita de familiile regale ale dinastiei China, ceea ce m-a si determinat sa il incerc, fiind vandut si apreciat in intreaga lume.

Misterul chinezilor nu mai este chiar un mister, iar formula originala nu prea se mai fabrica, produsele marca Suifan Seifen Chinese Brush de pe piata fiind copii ieftine care intr-adevar, m-au ajutat sa obtin erectii mai puternice si mai indelungate, insa cu o oarecare urma de indoiala.

Daca si tu ai probleme erectile si de ejaculare, acest produs te poate ajuta intr-o oarecare masura sa ti le rezolvi pe moment, insa totul vine cu un pret.

Ce este Suifan Seifen Chinese Brush  ?

Suifan Seifen Chinese Brush este un produs realizat numai din plante naturale, care are proprietatea de a intarzia ejacularea cu 1 pana la 3 ore, marind timpul actului sexual.

Acest produs se poate folosi ca si tratament pentru ejacularea precoce, fiind ideal pentru prelungirea actului sexual.

De asemenea, Suifan Seifen Chinese Brush are o formula care a fost imbunatatita si schimbata fata de cea folosita in trecut, de aceea unii spun ca este mai sigura si mai eficienta, altii sustin ca formula veche trebuia pastrata.

Ingrediente Suifan Seifen Chinese Brush


Suifan Seifen Chinese Brush contine ingrediente printre care se numara cele mai interesante combinatii de plante afrodisiace asiatice, printre care se numara:

  • Cotex Cinnamomi;
  • Rhizoma Atractylodis;
  • Flos Caryophylli;
  • Radix Angelicae Dahuricae;
  • Pericarpium Zanthoxyli;
  • Rhizma Alpiniae Officinarum;
  • Rice Wine.

Suifan Seifen Chinese Brush este un produs care nu contine lidocaina sau alte substante chimice folosite in medicina alopata sau in medicina chinezeasca ca si anestezice locale.

Cum se foloseste Suifan Seifen Chinese Brush?


Suifan Seifen Chinese Brush este usor de folosit.

Inainte de a fi utilizat, se stoarce capatul aplicatorului de peretii flaconului, astfel incat sa ramana o cantitate mica de solutie imbibata pe el.

Cu aplicatorul din cutie, solutia care a iesit din flacon se aplica in zona preputului, iar o singura aplicare, o singura trecere a aplicatorului pe penis este suficienta, fara a insista.

Utilizatorii sunt sfatuiti sa aplice acest tratament cu o ora inainte de actul sexual in sine, de preferat cu 2 ore inainte, pentru ca efectul dureaza intre 4 si 6 ore de la aplicare.

Se recomanda folosirea prezervativului astfel incat partenera sa nu intre in contact, in zonele intime cu aceasta solutie.

Suifan Original cu Holograma ?


Din pacate, reteta originala de Suifan Seifen Chinese Brush original nu se mai fabrica, iar copiile ieftine de pe piata au numeroase efecte adverse, nu functioneaza la capacitatea pentru care sunt concepute.

Efectul afrodisiac al Suifan Seifen Chinese Brush se va resimti cateva ore dupa aplicare, si promite sa te  transforme intr-un armasar de neoprit in pat, astfel incat sa iti satisfaci partenera din toate punctele de vedere.

Alternativa Suifan Seifen Chinese Brush, pt ejaculare precoce ? Da


Cu siguranta exista si un produs alternativ la Suifan Seifen Chinese Brush, care nu se aplica pe penis, ci se consuma.

Fiolele Argon Potent reprezinta o varianta cat se poate de sanatoasa pentru cresterea potentei si totodata impotriva ejacularii premature.

Acest produs este realizat din ingredienta naturale, de aceea se elibereaza fara prescriptie medicala, nu reprezinta un pericol pentru organism si poate fi consumat si de catre pacientii care au probleme de sanatate deja existente.

Fiolele Argon Potent m-au ajutat nu numai sa imi recapat increderea in fortele proprii, ci si sa imi salvez relatia si casnicia si sa imi satisfac partenera din toate punctele de vedere.

Cu aceste fiole, mi-am redobandit din nou controlul asupra vietii sexuale si m-am bucurat din nou de o erectie puternica, prelungita, care dureaza intreaga noapte.

Folosesc fiolele Argon Potent pentru a-mi condimenta viata sexuala, iar tu le poti lua atat ocazional, cat si ca si tratament prelungit, pentru a trata problemele erectile cum ar fi impotenta sau ejacularea precoce si pentru a deveni un adevarat expert in arta amorului.

Cu fiolele Argon Potent, nu mai am esecuri in dragoste si nu mai dau rateuri in pat!

5/5 (1 Review)

Lasa un comentariu