Adevărul despre Tianli Fiole – Există Efecte Secundare?

Alexandru Matei

Bărbații care caută metode de a-și revigora organismul, de a-și îmbunătăți libidoul și apetitul sexual, pot investi într-un produs realizate exclusiv din plante medicinale și din fructe, care nu afectează în mod negativ starea lor generală de sănătate.

Tianli ajută bărbații care au probleme de erecție să poată susține erecții de calitate și de lungă durată. Acest produs sprijină revigorarea trupului și psihicului și provine din China, unde a fost folosit la început de către reprezentanții Curții Regale.

Cuprins

Prezentare Tianli


Produsele din această gamă sunt 100% naturale, nu prezintă reacții adverse și nu creează dependente, fiind lăudate pentru proprietățile benefice de către unii bărbați din comunitatea mea.

Acest produs find important in Romania de Sanye Intercom.

Tianli oferă schimbări drastice la nivelul glandelor sexuale, consumatorii confirmând faptul că erecția poate dura până la 45-60 de minute în fiecare noapte.

Tianli este disponibil pe piață sub formă de fiole, contribuind la creșterea impulsului sexual și la promovarea funcției sexuale. Aceste produse sunt disponibile și sub formă de spray sau de șervețele, dar fiolele sunt cele mai des consumate.

Efectul Tianli a fost dovedit de către instituțiile de cercetare autorizate chinezești, soluția fiind special concepută pentru îmbunătățirea funcției sexuale și a stării generale a organismului.

Tianli este un supliment alimentar aprobat de Ministerul Sănătății spre deosebire de alte produse ca Erofertil.

Mod de administrare & Prospect


Fiolele Tianli se consumă cu 45-60 de minute înainte de a întreține raportul sexual. Se recomandă o fiolă pe zi pentru întreținerea stării de sănătate, iar pentru tratament, se recomandă o cură de 16 zile.

Chiar și administrarea de lungă durată este recomandată, fără efecte secundare, însă fără a abuza de vitalitatea obținută.

Ingrediente Fiolele Tianli


Ingredientele fiolelor Tianli sunt:

  • Iarba Țapului – o plantă medicinală care ajută la creșterea fluxului sanguin și are proprietăți antiinflamatoare. Iarba țapului ajută la mărirea producției de testosteron și la îmbunătățirea libidoului.
  • Rădăcina de Polygonum – o plant medicinală cu efecte benefice asupra sistemului reproducător. Fructele de goji îmbunătățesc și cresc concentrația de spermatozoizi și susțin fertilitatea.
  • Saline cristanche – plantă medicinală cu efect afrodisiac ce susține potența sexuală și ameliorează oboseala.

Concret, ingredientele fiolelor Tianli se găsesc în următoarele procente:

21.28% Epimedium rubrum

21.28% Lycium barbarum

21.28% Polygonum multiflorum

10.64% Hipoxis Minor

10.64% Damnacanthus Lidcus

10.64% Saline cistanche

4.24% Eleutherocus Senticossus.

Beneficii


Produsele Tianli aduc următoarele beneficii asupra organismului consumatorilor:

  • Ameliorează stările de oboseală, întărind atât spiritual, cât și fizic starea de sănătate a utilizatorilor
  • Tonifiază trupul, da o stare de energie sexuală impresionantă, contribuind în același timp la relaxare, combate depresia și anxietatea și previne și tratează insomnia și revigoreza rapid impulsul sexual
  • Elimină complet problemele ce țin de potență, erecțiile scurte, ejacularea precoce, incapacitatea erectilă
  • Luptă împotriva acțiunii nocive a radicalilor liberi pentru că produsul are un efect antioxidant ce combate îmbătrânirea prematură.

* De menționat este faptul că deși produsul este 100% natural , unele persoane care l-au folosit au constatat efecte doar pe o perioadă scurtă de timp.

Preț Tianli


Pretul fiolelor Tianli depinde de farmacie ,si de adaosul comercial practicat de acea farmacie dar in general pretul unei cutii cu 6 fiole se situeaza undeva intre 120-200 LEI.

Păreri utilizatorilor Tianli de pe alte Forumuri


Contraindicații și Efecte Secundare


Administrarea produselor Tianli împreună cu băuturile alcoolice nu este indicată.

De asemenea, nu se recomandă adolescenților, cardiacilor, persoanelor care suferă de hipertensiune arterială, de boli psihice și neurologice grave, precum și celor care suferă de afecțiuni renale sau hepatice severe.

Nu se depășește doza zilnică recomandată și fiolele nu se injectează, ci se consumă pe cale orală.

De unde putem achiziționa Tianli Original?


Fiolele Tianli se pot achiziționa din magazinele de specialitate, atât fizice, cât și online.

Inlocuitor Pentru Tianli ?


După cum deja știți (asta dacă sunteți cititori regulați al blogului meu) unu dintre produsele mele preferate este Argon Potent. Supliment alimentar care se poate comanda de pe site-ul oficial www.argonpotent.ro .

Spre deosebire de alte suplimente alimentare din această categorie, nu este nevoie să luați o pastilă în fiecare zi. Doar 1 fiolat înainte de actul sexual!

Dacă ai nevoie de o viață sexuală plăcută fără să aștepți prea mult, aceaste fiole sunt răspunsul perfect pentru tine.

Produsul este dezvoltat de un laborator medical bine cunoscut din Polonia dar importat de o firmă românească. Faima produselor lor anterioare ar putea fi un indiciu că acest supliment funcționează exact pe baza așteptărilor.

Update : 21.01.2021 – Am scris un review detaliat despre Too Up , produs tot marca Sanye Intercom .

3.4/5 (253 Reviews)

Comentarii

Lasa un comentariu