Tribulus Terrestris: Planta Chinezească Pentru Potență

Alexandru Matei

Colții babei este o plată cunoscută oficial drept Tribulus terrestris, fiind utilizată cu precădere de către bărbații care se confruntă cu probleme de potență.

Conform părerilor despre Colții babei, suplimentele alimentare care sunt realizate cu acest ingredient au efecte excelente atât asupra fizicului, cât și asupra psihicului.

Mai multe informații despre produsele cu Tribulus Terrestris pentru potență pot fi regăsite în acest articol, astfel încât să îi ajute pe cei care au nevoie de ajutor!

Ce este Tribulus Terrestris?


Chiar dacă denumirea plantei poate produce zâmbete la început în rândul femeilor și a bărbaților, este important de menționat că aceasta are efecte miraculoase asupra organismului, dar și asupra stimulării libidoului și a potenței.

De exemplu, chinezii o utilizează extrem de des, mai ales când se confruntă cu probleme de ordin intim.

Recomandat este că toate persoanele care vor să consume suplimente alimentare să citească foarte atent prospectul suplimentului cu Colții babei, pentru a ști care sunt dozele potrivite pentru ele, care sunt beneficiile de care pot avea parte, dar și care sunt contraindicațiile de care trebuie să știe.

Beneficii


Lista beneficiilor de care au parte toți cei care consuma în mod frecvent Tribulus Terrestris este una destul de consistență. Ideal este că atât femeile, cât și bărbații să ia în considerare următoarele avantaje, pentru a fi cât mai bine informați!

1.Stimularea libidoului

Apetitul sexual, cunoscut oficial drept libido este esențial pentru persoanele care își doresc o viață intimă active și satisfăcătoare. În acest sens, studii realizate pe această plată arată beneficii care au scos la iveală faptul că bărbații care consumă plantă într-un grămaj de 750 – 1.500 mg zilnic, timp de 2 luni vor simți treptat cum apetitul lor sexual crește cu până la circa 80% (Studiu 1, Studiu 2).

2.Îmbunătățiri la nivelul erecțiilor

Printre propietățile ale Tribulus Terrestris de care bărbații mai trebuie să știe se numără și aceea că suplimentul alimentar îi ajută să obțină și să mențină erecții suficient de puternice, astfel încât să se simtă puternici și să se bucure de satisfacție pe plan sexual. În acest sens, ei trebuie să ia o doză de 1.500 mg de Colții Babei pe zi.

Gramajul a fost stabilit in urma unui experiement realizat cu ajutorul a 180 de bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani. Jumătate dintre subiecți au primit placebo, iar cealaltă jumătate a primit Tribulus Terrestris.

La final, medicii au putut observa că în urma tratamentelor de câte 12 săptămâni, bărbații care au primit suplimente care conțineau această plantă au observant îmbunătățiri considerabile la nivelul vieții sexuale, spre deosebire de ceilalți.

3.Efecte anti-inflamatorii

Dintr-un alt experiment realizat de-a lungului timpului a reieșit faptul că planta Colții Babei are inclusiv efecte anti-inflamatorii asupra organismului. În acest fel, oamenii pot evita dezvoltarea a numeroase boli cronice. Mai mult, doctorii susțin faptul că administrarea ei are și o influență directă asupra rezolvării problemelor legate de disfunctile sexuale.

Potrivit unui experiment realizat pe 122 de pacienți, majoritatea sufereau de tensiune arterială ridicată, colesterol mărit și deficit de trigliceride sau proteina C reactivă. Ulterior, în urma administrării unei doze potrivite de Tribulus Terrestris, toate acestea probleme s-au diminuat ori au dispărut cu totul, spre încântarea subiecților (Studiu).

4.Un adjuvant excelent împotriva stresului

Printre avantajele de care mai trebui să știe persoanele care folosesc Colții Babei se numără și faptul că acesta este un excelent adjuvant în ceea ce privește combaterea stresului.

Atunci când oamenii uită să se mai preocupe de sănătatea lor psihică și acceptă mult mai multe responsabilități decât ar putea duce, de cele mai multe ori ajung să se epuizeze din toate punctele de vedere, iar viața lor este afectată în mod definitoriu.

Această plantă este, însă excelență în acest, pentru că oferă celor care o consumă starea de calmitate de care aveau nevoie pentru a vedea totul foarte clar din nou!

Forme în care se găsește Colții Babei


Se regăsește în mai multe forme, astfel încât oamenilor să le fie cât mai ușor să se folosească de această plantă. De exemplu, există ceaiuri ușor de pregătit, dar și prafuri, care trebuie consumate cu foarte multă atenție.

Mai mult, femeile și bărbații au la dispoziție și capsule ușor de ingerat, dar și tinctura.

De preferat este că înainte de a lua o decizie, oamenii să se consulte și cu medicul ori cu farmacistul său cel puțin să fie extrem de bine informați, pentru a fi siguri că iau cea mai bună decizie!

Efecte secundare și contraindicații


În ceea ce privește contradicțiile plantei Tribulus Terrestris, nu există deocamdată efecte secundare cunoscute la bărbați.

Acesta este unul dintre motivele pentru care din ce în ce mai mulți oameni aleg să folosească suplimente realizate pe baza acestui ingredient. Toată lumea își dorește rezultate eficiente în ceea ce privește propria sănătate și mai ales viața intimă, iar bărbații ar trebui să se îndrepte cu precădere către astfel de suplimente!

În cazul în care se constată că Tribulus Terrestris este contraindicată, se poate alege administrarea unui alt remediu, așa cum este branca ursului.

Unde se găsește ?


Pentru cei interesați de Colții Babei, important de menționat este faptul că acest produs se regăsește în România cu precădere în magazinele naturiste.

Cei care au nevoie de el îl pot comanda extrem de ușor din mediul online prin intermediul a doar câteva click-uri. Cât despre prețul plantei Colții Babei , el este accesibil pentru orice buzunar. Tariful suplimentului diferă în funcție de forma în care este cumpărat.

Surse de informatii suplimentare:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26727646/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/6367515/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28364864/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22519624/

Lasa un comentariu