Tribulus Terrestris : Planta Chinezeasca Pentru Potenta

Alexandru Matei

Coltii babei este o plata cunoscuta oficial drept Tribulus terrestris, fiind utilizata cu precadere de catre barbatii care se confrunta cu probleme de potenta.

Conform parerilor despre Coltii babei, suplimentele alimentare care sunt realizate cu acest ingredient au efecte excelente atat asupra fizicului, cat si asupra psihicului.

Mai multe informatii despre produsele cu Tribulus Terrestris pentru potenta pot fi regasite in acest articol, astfel incat sa ii ajute pe cei care au nevoie de ajutor!

Ce este Tribulus Terrestris?


Chiar daca denumirea plantei poate produce zambete la inceput in randul femeilor si a barbatilor, este important de mentionat ca aceasta are efecte miraculoase asupra organismului, dar si asupra stimularii libidoului si a potentei.

De exemplu, chinezii o utilizeaza extrem de des, mai ales cand se confrunta cu probleme de ordin intim.

Recomandat este ca toate persoanele care vor sa consume suplimente alimentare sa citeasca foarte atent prospectul suplimentului cu Coltii babei, pentru a sti care sunt dozele potrivite pentru ele, care sunt beneficiile de care pot avea parte, dar si care sunt contraindicatiile de care trebuie sa stie.

Beneficii


Lista beneficiilor de care au parte toti cei care consuma in mod frecvent Tribulus Terrestris este una destul de consistenta. Ideal este ca atat femeile, cat si barbatii sa ia in considerare urmatoarele avantaje, pentru a fi cat mai bine informati!

1.Stimularea libidoului

Apetitul sexual, cunoscut oficial drept libido este esential pentru persoanele care isi doresc o viata intima active si satisfacatoare. In acest sens, studii realizate pe aceasta plata arata beneficii care au scos la iveala faptul ca barbatii care consuma planta intr-un gramaj de 750 – 1.500 mg zilnic, timp de 2 luni vor simti treptat cum apetitul lor sexual creste cu pana la circa 80% (Studiu 1, Studiu 2).

2.Imbunatatiri la nivelul erectiilor

Printre propietatile ale Tribulus Terrestris de care barbatii mai trebuie sa stie se numara si aceea ca suplimentul alimentar ii ajuta sa obtina si sa mentina erectii suficient de puternice, astfel incat sa se simta puternici si sa se bucure de satisfactie pe plan sexual. In acest sens, ei trebuie sa ia o doza de 1.500 mg de Coltii Babei pe zi.

Gramajul a fost stabilit in urma unui experiement realizat cu ajutorul a 180 de barbati cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani. Jumatate dintre subiecti au primit placebo, iar cealalta jumatate a primit Tribulus Terrestris.

La final, medicii au putut observa ca in urma tratamentelor de cate 12 saptamani, barbatii care au primit suplimente care contineau aceasta planta au observant imbunatatiri considerabile la nivelul vietii sexuale, spre deosebire de ceilalti.

3.Efecte anti-inflamatorii

Dintr-un alt experiment realizat de-a lungului timpului a reiesit faptul ca planta Coltii Babei are inclusiv efecte anti-inflamatorii asupra organismului. In acest fel, oamenii pot evita dezvoltarea a numeroase boli cronice. Mai mult, doctorii sustin faptul ca administrarea ei are si o influenta directa asupra rezolvarii problemelor legate de disfunctile sexuale.

Potrivit unui experiment realizat pe 122 de pacienti, majoritatea sufereau de tensiune arteriala ridicata, colesterol marit si deficit de trigliceride sau proteina C reactiva. Ulterior, in urma administrarii unei doze potrivite de Tribulus Terrestris, toate acestea probleme s-au diminuat ori au disparut cu totul, spre incantarea subiectilor (Studiu).

4.Un adjuvant excelent impotriva stresului

Printre avantajele de care mai trebui sa stie persoanele care folosesc Coltii Babei se numara si faptul ca acesta este un excelent adjuvant in ceea ce priveste combaterea stresului. Atunci cand oamenii uita sa se mai preocupe de sanatatea lor psihica si accepta mult mai multe responsabilitati decat ar putea duce, de cele mai multe ori ajung sa se epuizeze din toate punctele de vedere, iar viata lor este afectata in mod definitoriu. Aceasta planta este, insa excelenta in acest, pentru ca ofera celor care o consuma starea de calmitate de care aveau nevoie pentru a vedea totul foarte clar din nou!

Forme in care se gaseste Coltii Babei


Se regaseste in mai multe forme, astfel incat oamenilor sa le fie cat mai usor sa se foloseasca de aceasta planta. De exemplu, exista ceaiuri usor de pregatit, dar si prafuri, care trebuie consumate cu foarte multa atentie.

Mai mult, femeile si barbatii au la dispozitie si capsule usor de ingerat, dar si tinctura.

De preferat este ca inainte de a lua o decizie, oamenii sa se consulte si cu medicul ori cu farmacistul sau cel putin sa fie extrem de bine informati, pentru a fi siguri ca iau cea mai buna decizie!

Efecte secundare si contraindicatii


In ceea ce priveste contradictiile plantei Tribulus Terrestris, nu exista deocamdata efecte secundare cunoscute la barbati.

Acesta este unul dintre motivele pentru care din ce in ce mai multi oameni aleg sa foloseasca suplimente realizate pe baza acestui ingredient. Toata lumea isi doreste rezultate eficiente in ceea ce priveste propria sanatate si mai ales viata intima, iar barbatii ar trebui sa se indrepte cu precadere catre astfel de suplimente!

In cazul in care se constata ca Tribulus Terrestris este contraindicata, se poate alege administrarea unui alt remediu, asa cum este branca ursului.

Unde se gaseste ?


Pentru cei interesati de Coltii Babei, important de mentionat este faptul ca acest produs se regaseste in Romania cu precadere in magazinele naturiste.

Cei care au nevoie de el il pot comanda extrem de usor din mediul online prin intermediul a doar cateva click-uri. Cat despre pretul plantei Coltii Babei , el este accesibil pentru orice buzunar. Tariful suplimentului difera in functie de forma in care este cumparat.

Surse de informatii suplimentare:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26727646/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/6367515/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28364864/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22519624/

Lasa un comentariu