Părere Vimax – Există Contraindicații ?

Alexandru Matei

Vimax este un complex care facilitează mărirea penisului, aducând un aport considerabil în dimensiunea organului sexual masculin.

Acest supliment alimentar natural intensifică circulația sângelui la nivelul penisului și crește potență.

Pentru că în societatea modernă actuală, mărimea contează, iar durata unei erecții este foarte importantă, aceste pilule au rolul de a menține performanțele sexuale la cote înalte, de a crește dorința sexuală, de a trata disfuncțiile erectile, de a îmbunătăți performanțele sexuale și de a mări dimensiunile penisului.

Vimax a fost gasit , conținănd substante ilegale ,citiți pănă la sfarsit acest articol pentru a afla o alternativă naturală, foarte puternică și eficientă pentru Vimax.

Scurtă prezentare Vimax


Vimax este un produs prezentat sub formă de pastile care oferă bărbaților un tratament pentru ejacularea prematură, pentru stima de sine scăzută și pentru libidou, dar și pentru performanțe sexuale scăzute.

De asemenea, producătorul zice că tratează disfuncțiile erectile și promovează o stare bună de sănătate.

Administrare & Prospect Vimax


Este suficientă o singură capsulă pe zi pentru ca bărbații să obțină rezultatele dorite. Se poate lua capsula Vimax cu 30 de minute înainte de actul sexual, iar rezultatele vor fi observate foarte repede.

Ingrediente


Ingredientele care intră în componența produsului Vimax sunt :

  • Ginkgo Biloba – un produs care tratează în mod eficient disfuncțiile erectile, crește fluxul sanguin, îmbunătățește capacitatea de a menține o erecție un timp mai îndelung.
  • Vitamina E – ideală pentru ameliorarea simptomelor disfuncției erectile, creșterea fertilității și îmbunătățirea motilității spermei.
  • Ginseng – îmbunătățește funcția sexuală, eliminând disfuncția erectilă și intensificând plăcerea. De asemenea, stimulează sănătatea fizică și mentală și fluxul sanguin în organele genitale.
  • Saw Palmetto – un ingredient care reduce simptomele asociate cu prostata mărită, tratează infecțiile prostatei și îmbunătățește funcția sexuală.
  • Piper de Cayenne – ingredient ce ameliorează durerea, stimulează fluxul sanguin către sistemul reproducător și tratează cancerul de prostată
  • Oaten straw extract – extractul din tulpina de ovăz îmbunătățește funcția sexuală masculină și întărește vasele de sânge.
  • Făina de orez – reduce tensiunea arterială și ameliorează bolile de colon, fiind renumită pentru tratarea diabetului și producerea și creșterea celulelor noi.

După cum se observă și mai sus acest produs conține ingrediente care nu se găsesc și în alte produse ca Virility Max sau Pro-V

Adevărul despre Vimax


Se pare că și acest produs conține substanțe interzise . După o cercetare îndelungată, am constatat că Vimax conține Tadalafil la fel ca și Virility Max. Un compus cu foarte multe efecte secundare.

Analizele de laborator ale FDA au confirmat ca Vimax (EXP: 11.2016 LOT: 01.13) conține tadalafil, ingredientul activ din Cialis, medicamentul eliberat pe bază de prescripție medicală, utilizat pentru tratarea disfuncției erectile.

Acest ingredient nedeclarat poate interacționa cu nitrații găsiți în unele medicamente eliberate pe bază de rețetă, cum ar fi nitroglicerină s poate reduce tensiunea arterială la niveluri foarte periculoase.

Bărbații cu diabet, hipertensiune arterială, colesterol ridicat sau boli de inimă iau adesea nitrați.

Pentru mai multe informații: https://www.fda.gov/drugs/medication-health-fraud/public-notification-vimax-contains-hidden-drug-ingredient

Alternativă Vimax ?


Da , un produs 100 % natural care poate fi o alternativă pentru Vimax este Argon Potent.

Aveam nevoie de ceva pentru a ne îmbunătăți viața sexuală și cu ajutorul fiolelor Argon Potent , am reușit!

Cel mai important lucru pentru mine este că pot simți diferența în aproape toate aspectele.

Oferă un mare impuls de lungă durată în pat.

De unde poate fi achiziționat Vimax?


Capsulele Vimax pot fi achiziționate din magazinele online specializate, dar și din magazinele fizice, din plafaruri și farmacii naturiste sau magazine care comercializează produse de potență.

3.4/5 (60 Reviews)

Lasa un comentariu