Totul despre Viril Strong | Pareri & Efecte Secundare si Pret [2020]

Alexandru Matei

Stressul, alimentatia haotica, starile negative si de anxietate determina aparitia unor probleme erectile si imposibilitatea barbatilor de a-si mai satisface partenerele de cuplu, imposibilitatea de a obtine usor si de a mentine un timp indelungat o erectie. Pentru a depasi cu brio toate problemele de natura sexuala, domnii care nu au puterea de a se prezenta la un medic specialist in acest sens, pot cumpara pilulele Viril Strong, fara prescriptie medicala.

Scurta prezentare a produsului de potenta Viril Strong

Viril Strong este unul din cele mai complexe produse naturale cu efect in stimularea erectiei. Acest produs are o formula revolutionara unica, cu principii active din 9 plante ce sustin virilitatea si placerea sexula intensa.

Viril Strong are un puternic efect afrodisiac, fara a crea dependenta, amplificand si prelungind placerea sexuala. Practic, acest produs este destinat barbatilor care au nevoie de o mana de ajutor discreta in timpul actului sexual, pentru a imbunatati relatia cu partenera de cuplu.

Mod de admnistrare Viril Strong

La barbatii adulti se recomanda administrarea a doua tablete, cu 30 pana la 90 de minute inainte de actul sexual cu un pahar de apa.

Ingrediente

Viril Strong are in componenta sa urmatoarele ingrediente:

 • Coltii-babei (Tribulus terrestris) care amplifica dorinta sexuala si imbunatateste capacitatea sexuala, sprijinind sanatatea si confortul urinar
 • Maca (Lepidium meyenii), un puternic afrodisiac natural care energizeaza organismul, creste rezistenta fizica si apetitul sexual, si imbunatateste performanta fizica si mentala.Intr-un studiu efectuat in 2010 a rezultat ca Maca poate ajuta foarte mult la mentinerea unei erectii.
 • Fo-Ti (Poligonum multiflorum) planta cu un puternic impact asupra functiei erectile, care totodata incetineste procesul de imbatranire celulara;
 • Branca – ursului (Heracleum sphondylium) o planta cunoscuta pentru contributia pe care o are la functionarea normala a glandelor sexuale, sustinand motilitatea optima a spermatozoizilor si cresterea numarului acestora;
 • Damiana (turnera difussa), o planta foarte cunoscuta pentru stimularea producerii de hormoni si pentru efectul afrodisiac.
 • Goji (Lycium barbarum) are un efect puternic ce protejeaza organismul de stresul oxidativ, reduce oboseala, intarind bariera de protectie a organismului in fata agentilor nocivi;
 • Muira puama (Ptychopetalum olacoides), o planta mai putin cunoscuta, care insa creste libidoul si performantele sexuale.
 • Ginseng- indian/ Ashwagandha ( Withania somnifera) – un exceent tonic adaptogen, cu rol in cresterea rezistentei la nivel fizic si psihic, sustinand sanatatea organelor sexuale.
 • Ginseng-siberian ( Eleutherococcus senticosus) – planta cunoscuta care favorizeaza vitalitatea si sustine activitatea mentala si cognitiva optima, imbunatatind sistemul imunitar.

Beneficii

Viril Strong ofera consumatorilor urmatoarele beneficii importante:

 • Cresterea libidoului, stimularea erectiei si cresterea duratei actului sexual;
 • Amplificarea placerii sexuale si posibilitatea obtinerii mai multor orgasme in timpul actului sexual;
 • Prevenirea ejacularii precoce, combaterea disfunctiei erectile, combaterea impotentei si infertilitatii pe cale naturala;
 • Stimularea producerii de hormoni masculini, asigurarea unei bune functionari a functiei reproductive masculine;
 • Cresterea calitatii spermei, imbunatatirea sanatatii aparatului urinar.

Contraindicatii si efecte secundare

Acest produs nu se administreaza adolescentilor si nici sportivilor. Nu se administreaza persoanelor cu probleme cardiace. Consumatorii trebuie sa stie ca vor avea erectii immediate, puternice, lungi si frecvente. Desi produsul nu da dependenta sau efecte adverse, fiind o formula sigura, care contine doar plante aprobate de legislatia romana, nu se recomanda a fi consumat in exces,

Persoanele cu afectiuni cardiace, dar si hepatice si renale, diagnosticate si care se afla sub tratament trebuie sa consulte medicul sau farmacistul in ceea ce priveste administrarea produsului. Consumatorii trebuie sa citeasca cu atentie eticheta, descrierea si indicatiile inainte de utilizare.

De unde poate fi achizitionat Viril Strong?

Acest produs natural pentru potenta este usor de procurat. Barbatii care doresc sa investeasca in aceste capsule trebuie sa consulte magazinele online de specialitate, precum si magazinele fizice, dar si site-urile distribuitorilor autorizati.

Viril Strong poate fi gasit si in farmacii naturiste sau in farmacii umane fizice sau online. Comenzile se plaseaza usor, iar produsul este trimis intr-un ambalaj discret.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Leave a Comment