Parere Sincera VirilMax: Merita Cumparat?

Alexandru Matei


Pentru că de multe ori avem nevoie de anumite suplimente pentru a condimenta viața noastră amoroasă, trebuie să apelăm la suplimente precum VirilMax pentru a da cel mai bun randament.

Din cauza stresului, a locului de muncă foarte solicitant sau poate a unei afecțiuni de sănătate, organul sexual masculin nu răspunde prompt de fiecare dată când dorim să avem o aventură amoroasă.

Acest lucru este deranjant pe termen lung și poate provoca multe păreri negative despre tine ca persoană, dar specialiștii au dezvoltat mai multe soluții care să vină în ajutorul unui bărbat care suferă de o astfel de problemă.

Trebuie să alegem produsele cât mai aproape de natural, care au cât mai puține efecte negative sau chiar să nu aibă astfel de efecte secundare și care să poată fi găsit cu ușurință la un preț accesibil tuturor categoriilor sociale.

Am trecut chiar eu prin aceste momente care mi-au afectat încrederea în mine și m-am decis să vă prezint produsul care mi-a salvat viața sexuală ( Nu este VirilMax) .In continuare o sa va prezint parerea mea despre VirilMax .

Prezentarea produsului VirilMax


VirilMax este un produs al celor de la 3C Pharma Laboratoire, este produs în Franța și are ca scop tratarea deficiențelor erectile de la nivelul sistemului reproducător masculin.

Vă învit să citiți în continuare acest articol pentru a afla ce alternativă a produsul VirilMax am găsit personal și care m-a mulțumit înzecit mai mult decât acet produs. Soluția găsită de mine este mult mai puternică și eficientă, am testat-o personal și vă garantez că veți fi complet mulțumiți de rezultatele ei.

Unde îl putem găsi


VirilMax se poate găsi în farmacii precum Catena, dar și magazine online, dintre cele mai cunoscute fiind emag.ro care comercializează produse din toate categoriile necesare. Nu se poate găsi în benzinării și de multe ori lipsește și din farmaciile non-stop. Acest lucru înseamnă că nu poate răspunde prompt unei nevoi urgente, ci trebuie să vă alimentați din timp cu acest supliment.

Cum se administrează


Produsul care este vedeta acestui articol, VirilMax, se administrează o singură dată pe zi, o singură capsulă, înainte cu jumătate de oră de a avea contactul sexual dorit. Este important să administrați acest produs cu o cantitate importantă de apă pentru a se dizolva cât mai eficient. Produsul este ambalat clasic într-o cutie de culoare alba și se pot găsi doar 4 astfel de capsule în fiecare cutie comandată.

Ingredientele din care este construit VirilMax


Fiecare supliment pentru îmbunătățirea activității sexuale conține mai multe ingrediente care fac din acest produs unul eficient. De asemenea, trebuie să urmăriți cu atenție această listă de compoziție deoarece din cauza unor substanțe din această listă pot apărea mai multe efecte secundare nedorite. Chiar dacă putem avea o partidă de dragoste de neuitat, efectele pe termen lung și mediu sunt foarte importante și trebuie tratate cu maximă seriozitate.

  • L-arginina – 200 mg
  • Muira puama – 125 mg
  • Praf Ginseg – 30 mg
  • Extract de Sofran – 28 mg
  • Extract de Guarana – 8.35 mg
  • Tribulus terrestris – 14.28 mg

Si inca cateva ingrediente care sunt in concentratii destul de mici .

Efecte secundare


Am ajuns la cel mai important aspect al unui astfel de supliment.

Chiar dacă poate oferi plăceri pe termen scurt, trebuie să ne gândim de mai multe ori la ce presupune administrarea unor astfel de capsule care să ne trezească apetitul sexual și care ne ajută să avem activități sexuale de neuitat.

Pentru că avem corpuri diferite și răspundem fiecare la stimuli diferiți, lista ingredientelor, așa cum am specificat și mai sus, trebuie citită cu mare atenție și să ne interesăm despre fiecare ingredient în parte. Multe dintre substanțele care se găsesc în astfel de suplimente ne pot afecta pe termen lung și pot produce probleme mai mari decât lipsa erecției sau scăderea apetitului sexual.

După o perioadă în care am testat acest produs pentru a-mi rezolva problema legată de apetitul meu sexual foarte scăzut, am ajuns la următoarele concluzii. Pentru fiecare dintre efecte m-am documentat pe site-urile de specialitate din mediul online și au venit ca un răspuns la toate efectele negative pe care le-am simțit pe propria piele.

VirilMax conține Ginseng într-o cantitate de 90 de mg ceea ce face din acest produs unul nepotrivit pentru persoanele care suferă de hipertensiune arterială (sursa). Persoanele care suferă de această afecțiune nu pot administra acest supliment pentru potență nici în cazul în care sunt sub tratament împotriva hipertensiunii.

De asemenea, VirilMax nu poate fi administrat nici de persoanele care suferă de afecțiuni cardiace (sursa). Extractul din ginseng folosit pentru producerea acestui supliment îl face nepotrivit pentru această categorie de persoane.

Mai mult decât atât, printre contraindicații se regăsesc și alergiile la constituenți. Pe alte cuvinte, cei care suferiți de alergii împotriva unor substanțe dintre cele care constituie acest supliment prezentat în articolul prezent, este recomandat să vă îndreptați către alte suplimente pentru potență.

Acest supliment este foarte similar cu Maraton Forte si are o compozitie aproape exacta cu produsul Sex Power .

Alternative Naturale


O soluție alternativă pe care eu am încercat-o și care nu are efecte secundare și care răspunde cu succes împotriva acestei probleme legate de viața sexuală și potență este produsul Argon Potent folosit pentru erecții și creșterea apetitului sexual. Suplimentul Argon este atestat de Ministerul Sănătății și nu are niciun efect secundar.

Mai mult decât atât, Argon vine sub formă de pulbere, aspect care-l face mult mai potrivit pentru absorție și conține o cantitate mai mare de produs.

Argon conține, de asemenea, alte două ingrediente care nu se regăsesc în toate suplimentele pentru potență, cum ar fi Carnitina și Acidul Lipoic care sunt special adăugate în acest produs pentru beneficiile lor cunoscute pentru creșterea libidoului.

Chiar dacă multe dintre produsele de pe piață promit cele mai de durată erecții, apetit sexual crescut și se prezintă ca soluția ideală împotriva problemei de care suferiți, multe dintre acestea sunt doar niște strategii de marketing, produsele fiind inferioare altor alternative care se regăsesc pe piață.

3.4/5 (13 Reviews)

Lasa un comentariu